'Kılıçdaroğlu şerefini kurtaramadı'

bu ne pişkinliktir yaw..adamın yaptıkları ortada ekranda salak saçma cevaplar verdi ve siz hala melih i koruyonuz..bi partiyi sevebilir destekleyebilir görüşlerine sende eşlik edebilirsin ama o partinin içindeki hırsız şerefsizleri koruyarak degil biraz delikanlı olunda ülkeniz için konuşun şahıslar için degil..kaynaga da bak haber7..al birini vur ötekine..

Kanal 7 ;

KÜNYE

Sahibi
YENİ DÜNYA İLETİŞİM A.Ş.
adına

Zekeriya KARAMAN
Yönetim Kurulu Başkanı

İsim tanıdık değil mi?Kılıçdaroğlu'ndan canı yanmış olan birisi için bu tip haber yapmaları normal.Umarım Ankaralılar kendine gelir de kendine yapılan haksızlıkları 24! kilo kömüre satmaz

Melih bey aldı cevabını hehehe. Kılıçtaroğlunu 5 dk konuştursaydı melih bey rezil olurdu valla :D

gökçekin sayaç paralarının yarısını hizmet için kullandığını söylediği sahnede gülmekten yamuldum,kılıçdaroğlu konuşmaya çalışırken gökçekin kendi kendine bir şeyler okurken ki sahnesi ise 4-5 gün aklımdan çıkmaz,yarın öbür gün metroda otobüsde aklıma gelmez umarım kendi kendime gülerim millet deli zanneder.
yav bir de hala kılıçdaroğluna saldırılıyor ya ne diyim helal olsun size helal olsun başka birşey demiyorum adam halk için çırpınıyor senin benim hakkımı korumak için oraya çıkmış ama düşman muamelesi görüyor,bu halk aziz nesinin romanındaki zübüklere laik,bu millet doğal seleksiyon tarafından elenmeye laik ve zaten öyle oluyor bizler galiba son bir kaç nesiliz.
bu tartışmadan sonra açtım avrupa yakasını izledim,melihi gördükten sonra artık burhan altıntop'un o kadar da komik,çirkef,enteresan bir karakter olmadığını farkettim

dikkat edersen arkadas kurallara göre konu acmıs yani senın ugrasıpta yapamadıgın bir şey

yapman gereken tek sey bölümün sabit baslıklarında olan bölüm kurallarını okumak eger bu zor geliyorsa sen falza kasma konulara closed falan yazarak buraya genelde okumayı seven insanlar geliyor...

bu gun butun herkez akp nin neler yaptıgını anlamıstır umarım melih gokceğin telası herkese ders olsun ulkenizi bir cuval komure satmayın.

hay kömür kadar kafamıza taş düşssün siz sıcak evinizde otururken olan garibana oluyor bu millet bi çuval kömür için oyunu satacak kadar şerrefsiz degil yamyam hiç degil allah chp zihniyetinden ülkeyi korusun

Klıçdaroğlunun cevap veremedikleri gerçi hiçbir soruya cevap veremedi ki

1.Rahşan affıyla neden kurtulduğu
2.SSK yı sıfır borçla alıp nasıl batırdığı
3.SSK nın başındayken yüzlerce ihaleyi kimlere nasıl peşkeş çektiği
4.Karayalçının yaptığı yolszulukları
5.CHP nin Yamyamlarını
................
...............
................
50. Kemal cevap vermek yerine hala sırıtıyor

Şu fetulah avanesi rezillikleri ne zaman bırakacak merak ediyorum.Her türlü üçkagıtçılık iftira bunlarda ve bunları dinimizin bütün erdemlerini yerlerde süründürerek ve dindarlık kisvesi altında yapıyorlar.Artık yuh diyorum size ve dürüslük,erdem olarak topu bir Kılıçdaroglu yapmaz.

Kerhaneci kendi rezilliklerinin hesabini ver once.
Sonra Melih Gokce`ge iftira at.
Gerci normal,klasik Chp zihniyeti.

hay kömür kadar kafamıza taş düşssün siz sıcak evinizde otururken olan garibana oluyor bu millet bi çuval kömür için oyunu satacak kadar şerrefsiz degil yamyam hiç degil allah chp zihniyetinden ülkeyi korusun

o genelevin cevabını almadınızmı daha? nerenizle dinlediniz. adam o tutanak yazıldığı saatte tarifeli uçakla ankaraya gelmiş zaten. o saatte ankaradaymış. nasıl oluyoda anakrada olan bir adama almanyada ceza kesiliyo. sakın bu sizin kanal 7 cilerin bi dümebi olmasın. sakın 2 pkk lıyla kemakılıçdaroğlu adına düzenlenmiş sahte bi kimlikle bir adamı oarabaya bindirmiş olmasınlar. yok artık demeyin. milleti soymak için kaç takla attıkalrını bir biz değil artık alamnlarda biliyo. tek fark onlar ceza veriyo biz rtük başkanı yapıyoruz.

bide şu kömür mevzusu... melih benden 150 dolarlık cihaza 300 doalr alacak. 150 dolarıyla millete kömür , gıda, soğan, patate, karpuz ve top dağıtacak, benim çocuğum evde üşüyecek ondan sonrada bunun adı halka hizmet olacak haa. bunun adı olsa olsa robin hood un yandan yemişliği olur. fakirden aldığını "kendi fakirlerine" veriyo. miliet bu ve benzeri kan emiciler yüzünden evinde doğalgaz yakamıyo. halka hizmetmiş. evet bi halka var ortalıkta ama bu8 halka baya geniş maşallah. ama halkla falan alakası yok. yanlış anlamayın. içi boç yuvarlak manasında bu halka. halka. içi boş yuvarlak. anladınızmı???

5.CHP nin Yamyamlarını
................
...............
................

güzel sorulardı ama kendisi sadece sırıtıyordu..

5.CHP nin Yamyamlarını
................
...............
................

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında olan genelev iddasına cevap vermesi yetmedi mi size?Daha neler diyecekti de Gökçek konusturmadı ki adamı...Doğalgazı konusmak için biraraya gelmiş adamlar.Kılıçdaoğlu sayaçtan bahsediyor,Gökçek konunun dağılmasından şikayetçi,ama orda olmayan insanlar hakkında bir sürü iddaa ortaya atıyor.Kılıçdaroğlu ile karşı karşıya geleceğini biliyosun belgen nerede?Kagıda ithamları not almış onları okuyor..Karayalçın zamanın yapılan etüt çalışmasını ''satın alınmış'' gibi anlatıyor :goz:

Ne diyelim yılbaşında bekliyoruz Gökçek'i Taksim'e yalnız dikkat etsin o gün taciz çok oluyor

5.CHP nin Yamyamlarını
................
...............
................

dua ettim kemal kılıçdaroğlu akp nin yolsuzlujlarını saymasın diye. sadece başlıklar3 gün sürer. genel başkanı kalpazanlıktan yargılanmış bir partiden ne beklenirki.

Anadol: Erdoğan bilet kalpazanı
...
Başbakan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kitle ulaşım araçlarında bilet kalpazanlığı yapmış. Bunu ben değil, savcı söylüyor. Hesap vermekten korkan bir Başbakan..."
...

Anadol'un sözünü ettiği Erdoğan'ın dokunulmazlığının kaldırılması talebine de konu olan dosya 'Akbil davası'yla ilgili. Anayasa Komisyonu'ndaki dosya numarası 3/466. Yargılama dosyasıysa Üsküdar 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ait. Dosyada Erdoğan 'zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrakta sahtecilik ve teşekkül oluşturmak'la suçlanıyor.

kaynak: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=210912

(bu haberi bulmak için googleye "kalpazan erdoğan" yazdım pat diye çıktı. inanmayan denesin)

bi fıkra var bilirmisiniz. trafik polisi bir aracı çevirir . ehliyet ruhsat der. sürücünün ehliyeti yanında yoktur. ben falancayım ehliyetim yanımda yok der. polis lütfen araçtan inermisiniz. bu durumda araç kullanamssınız size cezai işlem yapıcam der. adamda bana bak sen benim kim olduğumu biliyormusun der. polis 1 dakika lütfen der. cep telefonun açar " kızım googleden bak bakalım falanca kimmiş" der. biraz sonra teşekküer ediyorum kzım der , telefonu kapatır, adama döner. bey efendi googleden baktırdık bi halt değilmişsiniz. lütfen araçtan inermisiniz der...

başka bişey demeye gerek varmı? googleye sorun size kim olduğunu söylesin.

her zaman dediğim gibi

durmak yok soyguna devam.

Akp zihniyetinin 3 maymunu oynuyarak izledigi bir tartisma oldu. Rezil rüsva olan i nokta Melih Gökcek'i bile hala savunuyarlar ya helal olsun.
Tartismanin en zevkli ani:
KK: Melih bey terliyor.
img:Kim kim terliyor(o anda alnindaki terleri selpakla siler:durdurun)

Melih böyle bir iki tartismaya ciksa Kilicdaroglu ile Ankara nin su sorunu kalmaz:D

Harbi adam bişeleri ortaya cıkartıyo.Dolandırıcılık felan yaptıklarını millet destek cıkıyo adama bu kadar cahillik olur :S

İddia 168 avro olarak başladı sonra
168 dolar oldu yakında 168 ytl olur.. Yüzleşmeye
sebep veren konuya Gökçek defalarca uyarmasına
rağmen gelemedi, gelmedi.. Çünkü işine gelmedi.
Kılıçdaroğlu dünya fiyatları ile MÜKAYESE
yaparak birşeyler kanıtlamaya çalıştı fakat
PKK sempatizanı Karayalçın ile mükayese
amacıyla fiyatlar ortaya konunca gıkı çıkmadı.

Tartışmayı kesinlikle Dündar taraflı yönetmiştir.
Zaten ne tür bir haberci olduğunu Konyadaki
yalan haberinden sonra bilmeyen kalmadı.
Asıl iddiayı kanıtlamak yerine sadece
ve sadece DEMOGOJİ yaptı Kılıçdaroğlu.
Baykal akıllı bir siyasetçi olsaydı zaten
PKK Sempatizanı Karayalçın yerine en azından
birşeyleri takip etmeye çalışan ve telefonun
NO tuşuna basmayı bilen Kılıçdaroğlunu
aday gösterirdi.

Arena'da iddia ettiği 168 avro ve İstanbul ile
fahiş bir fark olduğunu,

Programın başında sayın Cumhurbaşkanımıza
atttığı iftirayı,

kanıtlayamayarak maalesef Kılıçdaroğlu