Açıkçası Akp'li değilim, Chp'dende rahatsız olduğum bir çok konu var.Chp'nin içindekide Akp'nin içindekide, kısacası bütün partiler içindeki hırsızların ortaya çıkmasından yanayım.Ama dün akşamki tartışmaya bile objektif bakamayan arkadaşlarımı görünce gerçekten Türkiye adına Ankara adına üzülüyorum.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin toplam borcu, tüm belediyelerin borcunun yüzde 34'ünü oluşturuyor. Kim demiş (Ali Babacan)
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Hazine’ye, yani devlete olan borcu, bağlı kuruluşları EGO ve ASKİ ile birlikte toplam 3 katrilyon 770 trilyon lira.
Doğalgazı BOTAŞ’tan alıyor, parasını ödemiyor ama halka peşin parayla satıyor. EGO’nun devlete toplam borcu ise 1 katrilyon 268 trilyon lira.
Melih gökçek Ankarada bir çok şeyler yaptı, çok çalıştı, üslubu kalitesiz ama yaptığı işler kaliteli diyenlere,düşünenlere şunu demek istiyorum.
Böyle düşünen herhangi birinizle beraber bankaya gidelim, sizin isminiz üzerinizden size kredi kartı alalım.Kartın limiti 10 bin ytl, ama sizin maaşınızda bu arada bin ytl olsun.Ama kredi kartınızı direk ben alayım.Size istediğiniz yerden yemek alayım, istediniğiniz bilgisayarı gidip alayım, sonra üstünüze başınıza kıyafetler alayım, tabi bunlar hep sizin kredi kartınızda.Sonra siz bana Allah Razı olsun, büssürü şey aldınız deyin.Bende her yerde gerine gerine falanca kişiye yemek aldım,kıyafet aldım,bilgisayar aldım diye övüneyim, bu arada kazanılan bonuslarda bi zahmet benim olsun, sizin için okadar uğraştım dimi !
Ve nihayet ay sonu geldi, posta kutunuza bakıyorsunuz, kredi kartı ekstireniz gelmiş.10 bin ytl! Ama bu borç benim borcum değil, sizin borcunuz : )) siz bana haklı olarak çıkışıyorsunuz.Ama ben ne diyeceğim size? Vermeseydin kardeşim bana kredi kartını ozaman dimi !!!
(Vermeseydin bana oyunu ozaman dimi)
Melih Gökçek bu altgeçitleri, parkları sizin paranızla yaptı beyler, henüz ödemediğiniz paralarla.Bu borçlar hepimizden vergi olarak alınacaktır!
Sosyal Demokrat biri olarak, belediyecilikte particiliğe karşıyım, Görüşlerime ters bir parti olmasına rağmen Ankara'da Mhp'nin adayı Mansur Yavaş'ın seçilmesini istiyorum, .Mansur Yavaş Beypazarı Belediye Başkanı ve Beypazarını ihya etti.
"""Mansur Yavaş, beş yıl içerisinde yaptığı çalışmalarla Beypazarı'nı, Türkiye'nin en güzel on güzel ilçesinden biri yapmayı başarmıştır. Tarihi Beypazarı konaklarının restorasyonu ve binlerce yıllık Beypazarı tarihini koruma çalışmalarıyla ‘2001 Yılının En İyi Yerel Yöneticisi', Türk Dil Kurumu tarafından anadilimiz Türkçe'nin korunması nedeniyle verilen onur ödülü, Doğa savaşçıları'nın ‘Çevre Ödülü', 24 Eylül 2004 tarihinde TÜSİAV tarafından "Yılın Belediye Başkanı" seçilmiştir."""
Kaynak:
www.kimkimdir.gen.tr
Umarım hepimiz daha güzel bir Türkiye için içimizdeki sağ-sol, türk-kürt, alevi-sünni, başı açık-kapalı, Laik-İslamcı gibi suni kutuplaşmaları yok edip, önyargılarımızdan kurtulup, tek bir millet olarak var gücümüzle çalışırız, vede bu dünyada bir eşi olmayan ülkemizin kıymeni daha iyi anlayıp, değerini biliriz.