Klıçdaroğlunun cevap veremedikleri gerçi hiçbir soruya cevap veremedi ki
1.Rahşan affıyla neden kurtulduğu
2.SSK yı sıfır borçla alıp nasıl batırdığı
3.SSK nın başındayken yüzlerce ihaleyi kimlere nasıl peşkeş çektiği
4.Karayalçının yaptığı yolszulukları
5.CHP nin Yamyamlarını
................
...............
................
50. Kemal cevap vermek yerine hala sırıtıyor
dua ettim kemal kılıçdaroğlu akp nin yolsuzlujlarını saymasın diye. sadece başlıklar3 gün sürer. genel başkanı kalpazanlıktan yargılanmış bir partiden ne beklenirki.
Anadol: Erdoğan bilet kalpazanı
...
Başbakan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kitle ulaşım araçlarında bilet kalpazanlığı yapmış. Bunu ben değil, savcı söylüyor. Hesap vermekten korkan bir Başbakan..."
...
Anadol'un sözünü ettiği Erdoğan'ın dokunulmazlığının kaldırılması talebine de konu olan dosya 'Akbil davası'yla ilgili. Anayasa Komisyonu'ndaki dosya numarası 3/466. Yargılama dosyasıysa Üsküdar 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ait. Dosyada Erdoğan 'zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrakta sahtecilik ve teşekkül oluşturmak'la suçlanıyor.
kaynak:
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=210912
(bu haberi bulmak için googleye "kalpazan erdoğan" yazdım pat diye çıktı. inanmayan denesin)
bi fıkra var bilirmisiniz. trafik polisi bir aracı çevirir . ehliyet ruhsat der. sürücünün ehliyeti yanında yoktur. ben falancayım ehliyetim yanımda yok der. polis lütfen araçtan inermisiniz. bu durumda araç kullanamssınız size cezai işlem yapıcam der. adamda bana bak sen benim kim olduğumu biliyormusun der. polis 1 dakika lütfen der. cep telefonun açar " kızım googleden bak bakalım falanca kimmiş" der. biraz sonra teşekküer ediyorum kzım der , telefonu kapatır, adama döner. bey efendi googleden baktırdık bi halt değilmişsiniz. lütfen araçtan inermisiniz der...
başka bişey demeye gerek varmı? googleye sorun size kim olduğunu söylesin.
her zaman dediğim gibi
durmak yok soyguna devam.