Kürdistan Haritasıymış!!! :@

akıllı olun olmayan soykırımı var ettirmeyin,bazı i...neler müzikte kalırken bizse silahlala geliriz oraya kör kütük,tehdit diil,gercek tek bi hareketinizle kan çıkar,bunuda gördü dolapderede KÜRT KANCIKLAR....

hadi ya benim gözümde de tüm dünya türklere ait

hepimiz üslerine işesek boğulurlar

ahahah ege nerede yaw..
orasıda dolu, yaw herkeş kendi işine baksın devlet yönetmek Türk lerin işidir:D onlar devlet mevlet olamas
kaptır vergiyi :)

ermeni soykırımı hayal
kürdistan haritası hayal
avucunuzu yalarsınız (a.q)düşmanlar

ingilizcenin yok bari saçmalamayın kurtlerin yoğun olarak yaşadıkları yerler demiş (kırmızı hatlarımızı askerimizin guvencesinde siz okuyun kendinizi geliştirin bole tahriklere kapılmayın )

laan angut bu kürtlerin yoğun olarak yaşadıkları yerleri gösteriyor. Ortamı gerip insanları neden gazlıyor senin gibileeeeeeeeerrrrrrrrrr.

bu adamlar çok komik yaa.. abicim bütün kürtlere düşmanım varmı daha ötesi. beni de bu düşüncemden kimse yargılayamaz. bugün hala millet aç, okul yok hastane yok asgari ücret az diyorsak bu hayvanların yüzündendir. bunların yüzünden askeriyeye şimdiye dek harcanan para ne kadar tahmin edin korkmayın. ben bu rakamı ilk duyduğumda korktum çünkü bu adamları hala içimizde yaşatıyoruz. en iyi kürt ...lü kürt arkadaş

ha unutmadan büyük kentlerdeki zenginlere bakın isterseniz, büyük gece klüplerine bakın, barlara pavyonlara bakın, basılan kumarhane haberlerine, yakalanan uyuşturucu tacirlerine bakın. bakın da beni bu kürt düşmanlığımdan dolayı yargılamayın.
bütün laz mafya adamlarını hapse attırdılar. şimdi ne oluyor kürt çalıyor çingen oynuyor. ama biz bu adamların hayatımızla geleceğimizle oynamasına izin veriyoruz. askere inşallah doğuya giderim de bi kaç tane hayvan avlarım. it herifler

ßöLücüLeRiN ßen Ta a.qq

yok abi bu hastalık haritası galiba virus bulasan yerler

Bİzİm Ellİmİzİn UlaŞtiĞi Yerlere, Onlarin Hayallerİ Bİle ULAŞAMAZ...

Bakin ArkadaŞlar Biz Bunlari YayinladikÇa Bunlarin Reklamini YaptikÇa Bu Ulkedeki Hainlerde Iyice Korukleniyo Kendilerini Bisey Zannediyolar Birakin Prim Vermeyin Naparlarsa Yapsinlar İt HÜrÜr Kervan YÜrÜr BÖyle Konulari BaŞlikta AÇip GÜndemde Tutmamamiz Lazim

Geri