Kürdistan Haritasıymış!!! :@

Hala Kürtle pkk yı ayırt edememiş bir zihniyet dolanıyo ortalıkta. Benim bu vatan için tıpkı geçmişte olduğu gibi bugün de gözünün kırpmadan canını verebilecek kürt arkadaşlarım var. Ve Ortalıkta milliyetçi gibi gözüküpte, thkp-c lileri, bilmemnelileri "ne yapmış bu gençler" diyenleri de tanıyorum.
i32971_siyah.gif
i32971_siyah.gif

Lanet olsun Kardeşi Kardeşe düşman edenlere..

Bırakın bu işleri (ırkçı söylemleri) arkadaşlar bu vatanı omuz omuza kurtardık T.C. kimliği taşıyan herkes TÜRK tür.Laz-çerkez-kürt-pomak-Türkmen fark etmez 72 milletten insan yaşıyor bu topraklarda.

Ayrılıkçı bir takım hareketler olabilir yapılması gereken ırkçılık değildir Teröristle Vatanına bağlı insanları bir tutmayın ne olur.Dış etkenlerin beyinlerini yıkadığı bir avuç zavallı katil şerefsiz yüzünden kocaman bir topluluğu töhmet altında bırakmayın.

Adamlar öyle bir çoğalıyorki afedersiniz br cümle kullanıcam ağır kaçıcak...! 10 sene sonra Türkiyem ne halde olucak tahmin ediyorsunuzdur...Batıya doğru inanılmaz br göç var dikkatimi çekti 17 ağustos depreminde sonra Yalova'da nüfus patladı eminim ki depremi yaşayan tüm illerimizde böyle olmuştur...
Bir zman gelicekki çok kötü şeylerin olucağı belli böyle giderse, şimdilik bu kadarını söylemek istiyorum.Sinirlerim boşalıyor bu konuyu konuşurken..
' Bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edernlere haram olsun aldıkları her nefes vatanımızda ki '

s...... a...... bunların hepsi yalan. bizden heç bi si..... alamazlar a..ıklar bu yapanı varya şırnağın gabar dağında siiiiiii......sin arkadaşşşşşşşşşşşş?????

seyımın kafasını bıle alaamz o gerızekalılar!!!!neyı alıon lan b.k!!!TÜRKİYE BU BORUMU!!!!!

arkadaşlar harita
kürtlerin dağım yerlerini ve yaşadıkları illeri gösteriyor
yani hangi ülkelerde ve illerde kürtler yaşıyor
onu gösteriyor

Hayal gücü sınır tanımıyor işte ne yapalım bırakın hayal kurmaya devam etsinler

Dağlar, taşlar, bu ovalar bilinki TÜRK'ün yurdu!!
Aslımız insan nesli , TÜRK'e semboldür KURDu!!
Soyu ermeni olanlar nerden bilecek Kürdü..

Aşık Sefai...

O hariytayı gerçekleştirmek için dünya üzerinde damaırnda Türk kanı olmayan te bir kişinin kalmamış olması lazım. E biz hala burda olduğumuza göre yiyosa alsınlar.

nah alırlar biz kendimizi bilirsek kimse bişey yapamaz

tabii başımızdakilere söz dinletmek çok zor

ya bi bok olmaz...türk kürt kardeştir bölücüler kalleştir...

:) Sanırım Bunlar Bu GidişLe Türkiyeyi Elimizden ALırLar..

dikkat etsinlerde buraları alacaz die başka bişey almasınlar....

CHI€F' Alıntı:
yaf benmi yanlıs anladım resimde sanki kürt popülasyonunu ve yasayıs yerlerini gösterior sanki :S

sana katılıyorum banada öyle geldi gibi ama merak ettim bi konu neden karadeniz bölgesinde işaret yok bu herkese en güzel örnek

bizim burdada kürtler burda sivasada yani doğudakiler gibi düşünmüyorlar bunlar farklı satılmış ve kandırılmış çoğu halkı zaten cahil tabiki buda devletin bu bbölgede yatırım yetersizliği yıllarca buraya önem verilmemiş hep batıya yatırım yapılmış...

birazda bunları bu hale getirenlerden ve bunları kışkırtanlardan hesap sormak lazım

a ayanaga
canım kardeşim, buralara mesaj yazdığına göre imkanın var...

bi baksana zavallı türk cumhuriyeti diyarbakır a, malatya ya, erzuruma ne yatırım yapmış so 20 yılda, bir de kütahya ya , yozgat a, kırşehir e.....

şehirler örnektir..
ama gerçek birdir..

lafı ederken sopayı kendine sok derler bizim buralarda....

ne yazdığın da pek anlaşılmıyor ya, neyse...

bu ülke daha ne yapsın...

ben kürt türk ayrımı bilmiyorum..

eğer bilen kürt varsa siktirip gidebilir...

ayıptır..

aklı başında olan zaten yapmayın demeye başladı....

benim 100 kürt arkadaşım var..

5 zaiat normaldir...

%95 in altında kalanı ben severim.....

böyle..

saygılarımla...

Geri