Kürdistan Haritasıymış!!! :@

hehaheaa...boşversene....Anca hayal edebilirler...

Eeee böle saçma bişey sadece hayal edilebilir zaten...

Paylaşıp da bizi de sinir ettiğin için sağol...:)

yaf benmi yanlıs anladım resimde sanki kürt popülasyonunu ve yasayıs yerlerini gösterior sanki :S

sayfaya baktım harita kürtlerin yoğun olarak bulunduğu yerleri belirtmek için yapılmış ;)

gelsinler ben onlara benim haritayi gosterem yanız anladıgım kadarıyla bu kürdistan haritasi deil yanlış anlamıyın sakın kürtlerin çoğunluklu yaşadıkları yeri gösteriyor dikkat edin başkentler kare yle gösteriliyor ve bi başkent görünmüyor orda sözde kürdistanın

ya bunlar g*t bacakdan sallıyolar

diyarbakırın hepsi kürk deil mesela ben deillim

erzurumdada kürt fala yokerzurumlular kürtleri hiç sevmezler

samsun konya ve daha çok yerde fazla kürt yok

en fazla şırnak hakkari van diyarbakır kars şanlı urfa

madin ağrı bitlis sadece ve bazı yerlerde fazla kürt var o kadar

bikere azerbeycanda kürt yok bildiğim kadarıyla utanmasalar böyle yapacaklar

i82513_yuhbeee.JPG

kendim yabdım

bu memelket kanla kazanıldı kanla kaybedilir...
her yerinde kan var kan...

şerefsizlere bırakmayız toprağımızı hayalini kurarlar ancak..
maşa olmuş o kürtler teröristler....

bu toprak bizimdi bizim kalacak...
hepiniz bir gün türkün gücünü tekrar göreceksiniz...

Allah türkü korusun....

konyada kürt sayısı şu 5 yılda acaip arttı bunu söliebilierim erzurum kurtarılmış bölge die bakılıor(bizim için kürtler yok orda pek bi) ama diyarbakırdada yok deme şimdi:)

bu harita kürterin çoğunlukta olduğu yerleri gösteriyor fakat yukardan home a basarsanız herifler 100 türlü harita yapmış birinde de türkiye yi de bölmeye çalışmışlar

sanırım haritada yaşadığı yerleri gösteriorlar
bu watanı alacak daha cıkmadı =)
3 tane çapulcuya bırakamayız, BIRAKMAYACAGIZ !..

bırah yaaa anca rüyalarında görürler kürdistanı onlara sadece muhahahahahaa die gülerim...............

bi tane bayrak dikili kalacak,ay yıldız yıkılmayacak!!bunlar gibi nicelerini denize döktük biz..bunlar unutulmadı unutulamaz unutturtmayız işte o kadar.!!!!

düzeni bozmaya yönelik her hareketin karşısındayız,bu böyle biline..!!

gülüorum sadece ilahi kürtler ya gece gece güldrdnz bebi yaa

Taa 1925 li yıllarda daha Cumhuriyetin başlarında amerikanın Türkiyeyi nasıl paylaştırdığını gösteren bir harita görmüştüm. Aynı bu harita gibi doğu kürdistan,onun üzeri ermenistan, kuzey pontus, batı bizans falan. Ta o zamanlar adamların dertleriymiş. Ama babayı almışlar. Aradan seksen küsür sene geçmiş yine babayı alırlar.

vatansız köpekler şimdide amerikaya ingiltereye reklam verip yalakalık yapıyorlar teşekkür ederiz size diye adamlar vatansızlığı geç birde köpekler gibi sürünüyorlar ALLAH ta ne yapıyor rabbim daha iiyi bilir ekmeğini yeyip suyunu içtiği yerin askerine kurşun sıkanları böyle sokak itleri gibi çöpten çöpe dolaştıyor işte,haritanin içine YOZGAT ıda almıslar yozgatta nah barınırlar geçen hafta 7 kürt ailesini linç edilmekten zor kurtardılar adamlar edemeyip geri döndü memleketlerine.Bunlşar sadece bir senaryodan ibarettir.Tüm dünya biliyorki TÜRK milleti hiç bir şeyinden ödün vermez bu VATANSIZ KÖPEKLER Böyle sürünür 10.sınır insan muamelesi görmeyede devam eder.Tarih bixlerle dolu bir avuç KÖPEĞE toprak vericek göz varmı bizde sizce?Şerefsizliğin neferleri (KÜRTLER)(PKK) sürünmeye devam eder ASKERLERİMİZİN namlusunda sürüne sürüne acı çeke çeke gebermeye müstahaklar bu böylece gelmiş böylece gider geçmişi olmayan bir avuç Köpek Tarihi destanlarla yazılı olan bir millete baş kaldıramaz VATANSIZ KÖPEKLER.

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

en iyisi 3 1 bunlara vermek :D:D:D

Geri