Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Inanılmaz. Dar kafalılık çağ dışılık. o sadece bir çocuk yaptıgı seyın farkında bıle olmadıgı ona yapılacak vahsetın farkında olmadıgından nasılda belli bu fotografta ki yüzünden. Iran'ın inançlarıyla bağdaşmadıgının kanıtı işte.
Goruntuler ekmek caldigi icin cezalandirilan cocuk degil, etraftakilerden para toplama amacli yapilan bir gosteriye ait. Detayli aciklamalari ve görüntülerde yer almayan son kare fotografi: http://www.snopes.com/photos/gruesome/crushboy.asp adresinde gorebilirsiniz. Kimsenin ici bosuna ciz etmesin zavalli (!) yavrucak icin.
zaten genelde kesiyolar, öyle arabayla ezmiyolar.
Bunun etrafta yayılması ise tamamen propaganda. ben dine bağlı biri olarak bilinmem (içinizde tanıyanlar var) ama bilginiz olsun böyle propagandalar sadece insanları din yoluyla kışkırtmak için.
ben daha öncede bu resimleri görmüştüm...bu tamamen gösteri amaçlı daha başkada resimler vardı...öyle değilse arkadaş kaynak yazarsa bende bakarım...mantıklı mı?