Itiraf'ım Var ! ?

İtiraf ediyorum...

Beraber çalıştığım kıza deli divane aşıktım ama onun bi boq bildiği yoktu bu durumdan . Kızın numarasını telefonuma AŞKIM diye kaydetmiştim.Bir gün benden ANNE'sini araması için telefonumu istedi kaçarmı lan bu fırsat diye telefonu verdim kıza. Kız annesini aradı ve telefon çalmaktayken bana verdi. Bende hemen kapattım çünkü ''AŞKIM aranıyor '' yazıyordu.Meğer hatun telefonunu annesine vermiş... Her neyse ben çaktırmayacağım sözde telefonu geri verdim kıza ve hooop ARAYAN NUMARA AŞKIM'' Annesi arıyor şu anda :D Kız telefonu verdi geri bana bende gökkuşağının tüm renklerini suratımda hissederek açtım ama en çok yeşille kırmızı vardı :) Her neyse EFENDİM dedim oda bana SİZ ARADINIZ dedi bende telefonu kıza verdim geri neyse konuştu. Ben telefonu almaya bile gitmedim yanına kızın...

tigin devamında ne oldu acaba valla sürükleyici bir itiraf olmuş :) güzel

Abi ne olucak Hatunla ilgili tüm hayallerim kabusa dönüştü yani aşık olduğumu TELEFON yerine bende söyleyebilirdim ve fırsat kolluyordum o arada. Bir anda sıchtık. Telefonu icat edene ne saydırmıştım ama biliomusunuz :)

tam itiraf com olmus burasi :D

bi tanede benden asik oldum arkadaslar 8 yil aradan sonra :)

Buyrun başka bi itiraf aslında itiraf değilde dumur olayı ama hepinizin bilmesini istiyorum.

Bir arkadaşla Kadıköy - ******* Minibüslerinden birindeydik ve en öndeki ikili koltuğu kapmıştık.Bizim arkamızdaki ikili koluklarda sadece 1 erkek oturuyordu gerisi kızdı, 4'lü koltıklardada full kızlar oturuyordu.Arkadaşa şöyle bir eldirseğimle düttüm ve iyi izle olm kopucan dedim oda Ne oldu lem dedi ...

Geriye döndüm ve kızlara bakarak ARKADAN VERMEYEN KALMASIN dedim. Arkadaşla ben yerlerde sürünürken beni öldüren ve intihar etmeyi düşünmemi sağlayan şu olay gelişti...

Kızlardan birisi Bana bir para uzatarak PARDON BEN VERMEYİ UNUTMUŞUM dedi.

Bari sadece parayı uzatıp şunu uzatırmısınız de ne demek o beni derin alemlere yolluyosun :D Haksızmıyım abi Alalaa...

ya biliyorum çok kızacaksın ama ne yapayım ..biraz önce sır dünyasını seyrettim ve vicdanım sızlamaya başladı...benm maili siberde biri pnalere dagıtıyo....sonra onlarda msn e ekliyor...gecen canım sıkılırken birsi daha geldi ve kafaladım.. ve bende seni kendim diyetanıtarak senin resimlerini ona verdim ewo.(senden çok hoşlandıgını ve tanışmak istedgini söyledi..:D).adres ve tel istedi....tel olarakta gecen gün sitesini m_y le beraber hackledigimiz ajans sahibinin telini verdim....ewo,dostum yaklaşık 5-6 pnenin favorisisin..:D
pişmanım...

yap yap özür dile :p
adını itiraf koyduk daha rahatlatıcı di mi :D:D

bende ihtiraf ediyim barii benimki bayagı hazin bi sonla bitti!!! orta okulda ozmanlar fıkır fıkırızz tabii ahh gençlikk neyysee arkadsınla bir iddaya girmiştik ben kaybetmiştimm iddayı kaybedende sınıftaki en çirkin erkeekle bir hafta zorunlu cıkmak zorundaydı cirkin oldugu için reddetme soz konusu değildi biliyoduk ama cocugun yanına giderken butun duaları etmiştim kabul etmesin diyee ama etmişti iştee bir hafta yanyana aynı sırada oturmak bir işkenceydi.ve ondan sırada cok yer kapluyo bahnesiyle ayrıldımm ne salagımm :))) .neyse aradan yaklaşık 5 sene geçti üniversiteye gidiyodum.birtanede afet bir cocuk vardı ama yanımdan geçerken eriyip bitiypdum öle bişey iştee.sonra butun cesaretimi topladımm yanına giderken kabul etmesi için butun duaları ettimm :)) tabikide neyse konustuk falan zaten oda beni begendigini falan söyledi.Ve bir hafta sonra ögrendimki o bizim sınıfın en çirkin cocuguydu ve bir hafta onu görmemek kantine bile gitmemiştimm.sonra benimle hep dalga geçti.Allahın sopası yok iştee 6 senedir cıkıyoz ve nişanlıyız :)) Allahım sen nelere kadırsınn.halada benimle dalga geçer.çocuklarımıza anlatıcagımız güzel bi hikayamiz varr en azından.

demilles' Alıntı:
bende itiraf ediyorum geçen ay ruzgar seni kandırıp kız arkadaşlarımla gezmeye gitmiştim.:Dyani seni ektim arkadaşım bana kızma lütfen..:(

ortak kuşlar çoktan söyledi banaa nerde olduğuu sen dün akşam annnemlere mi gittim zannediyosun kandırmıcaktın benii :D :D

ruzgar' Alıntı:
ortak kuşlar çoktan söyledi banaa nerde olduğuu sen dün akşam annnemlere mi gittim zannediyosun kandırmıcaktın benii :D :D

ortak seni takip etmiştim:Dannenlere gittiğini gördüm beni kandıramazsın hehe:D

acun_karo' Alıntı:
ya biliyorum çok kızacaksın ama ne yapayım ..biraz önce sır dünyasını seyrettim ve vicdanım sızlamaya başladı...benm maili siberde biri pnalere dagıtıyo....sonra onlarda msn e ekliyor...gecen canım sıkılırken birsi daha geldi ve kafaladım.. ve bende seni kendim diyetanıtarak senin resimlerini ona verdim ewo.(senden çok hoşlandıgını ve tanışmak istedgini söyledi..:D).adres ve tel istedi....tel olarakta gecen gün sitesini m_y le beraber hackledigimiz ajans sahibinin telini verdim....ewo,dostum yaklaşık 5-6 pnenin favorisisin..:D
pişmanım...

muhahah :D yok yeree adama kısmet çıkardın
leeeeeeeen evoo hadi yine iyisiinnn :p

acun_karo' Alıntı:
pişmanım...

lan şeferfiz madem içinde ipnelik war beni nie alet ediyosun koskoca internette resim mi yok olmadı ben sana çizerdim :D

Zuhahaha evren resmin gittikçe yayılırsa sokakta artık tanımaya başlar p ler mazallah :p

acun_karo' Alıntı:
pişmanım...

itiraf ediyorum kolpa bir itiraftı :D..alla alla itiraf edecegim bişi yoktu ne yapayım :p

laa olm niye yayınladın bunları...kusura bakma evren ben senin o göründülerini yayyınlayamam....şimdi x tepeme biner bana ver yayınlayayım diye.:p...ne yaptın sen yaa :D:D

:D muahahah çatlamak üseereyimmm :D

evreenn ben karar verdim asla amaa asla bulaşmıcam sana
ACIMASIZ sendeee ! :p

Geri