Inflames21'in Konuları 4

Cesedi Akbabalar İçin Parçalanan Kadın[+18]

Tibet Budizm’inde halen uygulanan bu yöntemde, ölüler ceset parçalayıcıları tarafından akbabalar için parçalara ayrılıyor. Sonuçta akbabalar işlerini bitirdiğinde cesetten geriye hiç bir şey kalmıyor..

Bi Teşekkürü Çok Görmeyelim..

kardeşim sen niye normal bişey paylaşmıyorsun hayret bişey yaa

bakmaya doyamadım :)

Allah böyle birşey başa vermesin

Elektirikli sandalyede infaz,Elektrik çarpmasıyla yanmış ceset [+18]

+​

Bi Teşekkürü Çok Görmeyelim..

İnanmıyorum bu ne :huh:

alttaki adam başka bişeyden ölmüş gibi.

çünkü elektrik akımı sadece boğazdan geçmezki,

akımın geçtiği yer,yani adamın vücunda türlü yerlerinde yanıklar oluşurdu ama bu kadar da kömür edicek kadar olacağını sanmam.

ibo bu arada aştın kendini =)

acıkcası bunları paylaşmak bana pek mantıklı gelmiyor yanı kimse bunda ne bir bilgi elde edebilir ne bir övuç duya bilir ne de bir ders cıkara bilir

burada neyı kanıtlamaya calısıyoruz

acıkcası bunları paylaşmak bana pek mantıklı gelmiyor yanı kimse bunda ne bir bilgi elde edebilir ne bir övuç duya bilir ne de bir ders cıkara bilir

burada neyı kanıtlamaya calısıyoruz

hocam burada kimse bişi kanıtlamaya çalışmıyorki ?

bölüm başlığına bakarsan korku ve resimler bölümü ?

yani bu bölüme giripte bunları yazman biraz değişik olmamış mı sence ?

tabi dediğinde doğru etkilenenler olabilir ama etkilencek olanlarda bi zahmet bakmayıversin.

senin altta yazdığın cümle yanlış olmuş ondan dedim...

alttaki adam başka bişeyden ölmüş gibi.

çünkü elektrik akımı sadece boğazdan geçmezki,

akımın geçtiği yer,yani adamın vücunda türlü yerlerinde yanıklar oluşurdu ama bu kadar da kömür edicek kadar olacağını sanmam.

ibo bu arada aştın kendini =)

O adama gerçekten elektrik çarpmış,hemde bilmem ne kadar volt elektrik..elektriği kendine dokundurmuş,yoksa senin dediğin gibi heryeri yanmış olurdu..

Korku bölümünü canlandırmaya çalışıyorum..Eskiden bir izleyicisiydim şimdi müdavimi oldum.. :biggrin: İnşallah daha iyisi de olacağım.Teşekkürlerr

Geri