Inflames21'in Konuları 4

Abd tankının altına girip kendini Havaya uÇuran canlı Bomba..

Bi Teşekkürü Çok Görmeyelim..

Firavun II.Ramses

Resimler İsrailoğulları'nın başlarındaki zalim Mısır Firavun'u II. Ramses'in cesedidir ve ceset İngiltere - Londra British müzesinde bulunmaktadır.

Süveyş kanalı açılırken denizin kenarında küçük bir tepecikte bulunmuş ve Londra'ya getirilmiştir.
ALLAH Hz. Musa'nın zamanında ilahlık iddasında bulunan Firavun'un ölümünden 3 bin sene geçmesine rağmen cesedini ibret olması için çürütmemiştir..

Bi Teşekkürü Çok Görmeyelim..

way be ne cesaret insanlar göz göre göre ölüme gidiyo :blink:

Allah belasını versin hemi bu köpeği besleyenin ülkemize getirenin hemi ne halt etmeye getirirler şu köpekleri bilmem ki .. yazık değil mi küccük çocuğa....

Daha hala hayvan haklarını ıvır zıvır geveliyorlar sinir oluyorum!
Daha insan hakları tam manasıyla icra edilemiyor hayvan haklarıda neyin nesi.
Hayvan hakkıymış,peh resme bakı derim

Kimbilir gözlerinin önünde ya anasına tecavüz ettiler ya bacısına yada gözleri önünde işkence çekdirdiler ailesine kolay kolay böyle birşeyi yapamaz insan benim ailemede böyle birşey yapsalar benimde gözüm döner....

Bu Köpek Yasaklanmalı Bu Kaçıncı Vukuat Hala İnsanlar İçerisin'de Serbestçe Dolaştırılıyorlar.
Yaptırım Yok Kardeşim Sahibinin Birini İçeri Atacan 15-20 Sene İçeride Yatacak Diğerlerine Emsal Olacak Bir Daha Kimse Besliyor mu Bakalım.

bu adama gaz verip işte sen kahraman olacan şehit olup cennete gidicen vs sözlerle kandırmışlardır yoksa insan kolay kolay bu şekilde ölümü kabuletmez

Kimbilir gözlerinin önünde ya anasına tecavüz ettiler ya bacısına yada gözleri önünde işkence çekdirdiler ailesine kolay kolay böyle birşeyi yapamaz insan benim ailemede böyle birşey yapsalar benimde gözüm döner....

Helal sana kardeşim...

onlar havai fişek değil güdümlü füze geldiğinde fake ısı yaratıp füzenin yönünü şaşırtan flare denen bi ısısı yüksek bi madde : )

onlar havai fişek değil güdümlü füze geldiğinde fake ısı yaratıp füzenin yönünü şaşırtan flare denen bi ısısı yüksek bi madde : )

doğru bunu bi filmde görmüştüm

paylasım için tesekkurşer ama insanı aklına bu soru geliyor

ucaktan neden havai fişek atılsın ucak içinde neyı kutluyorlar :durdurun

2.resim muhteşemmmm vouvvv !:thumbup:

Geri