Inflames21'in Konuları 4

acıkcası benım resimlerimin ölmus olsam bile böle gezmesını istemem yanı güzel bir şey paylaşmak ama bence seci olmalıyız haklısın son yazdıgım gercekten hiç iyi olmamıs onun için özür dilerim

acıkcası benım resimlerimin ölmus olsam bile böle gezmesını istemem yanı güzel bir şey paylaşmak ama bence seci olmalıyız haklısın son yazdıgım gercekten hiç iyi olmamıs onun için özür dilerim

Sevgili seydiali kardeşim burası korku bölümü ve burada korku konusunda seçicilik olamaz..Biz burada fotoğraflarla dalga geçmiyoruz.Hayatın iyi tarafları olduğu gibi kötü tarafları da var.Amacımız bunları göstermek..

of of of emeğine sağlık çok orjinal resimler

O adama gerçekten elektrik çarpmış,hemde bilmem ne kadar volt elektrik..elektriği kendine dokundurmuş,yoksa senin dediğin gibi heryeri yanmış olurdu..

Korku bölümünü canlandırmaya çalışıyorum..Eskiden bir izleyicisiydim şimdi müdavimi oldum.. :biggrin: İnşallah daha iyisi de olacağım.Teşekkürlerr

inşallah olursun kardeş iyi oldu bu işe el atman aynı resimlere bakmaktan gına gelmişti :thumbup:

hacı sen manytakmısın :):):):):):):)

böğğğ kustum

dostum 21. resim çocuk resmi galiba kaldır istersen yasak çünkü

o suratı nasıl toparlamışlar ya o cerrahları aykta alkışlamak lazım

Bunlarda çinliler gibi iyice sapıtmışlar nedense nüfus arttıkça zeka seviyesi düşüyo

orası italya olması lazım meşhur italyan mafyası işte

dostum 21. resim çocuk resmi galiba kaldır istersen yasak çünkü

тнєĵøкєя;5081622' Alıntı:
Evet Çocuklarla ilgili paylaşım yasak bu bölümde...Kaldırsan iyi olur kardeşim...
Bunların hepsinin Türkiyeden olduğuna emin misin ?
PaylaşımLarn fena bu arada :D

21.resimde sadece elbiselerin olduğu bir görüntü vardı fakat isteğiniz üzerine kaldırdım..

İlginiz için teşekkür ederim..;)

Geri