ilk Görüşte Hoşlandıgınız Bir Bayana Söyliceğiniz İlk Kelimeler Ne olurdu ?

Ahahah Neler Olmuş Burda Yaww Ispik Bittim Senin Düşüncene

ya nedersen de ama bence yüz ifadesi çok önemli söylediklerinin saflığı yüzüne yansır ya da şeytanlık :)

Hehe Bazıları olayı abartmış galiba ispik:p

Valla GeÇen GÜn Yildizlar Altindayi İzledİm.beyazin Performansi SÜperdİ
Cebİnden GÖzlÜĞÜ Çikarip Ehe Selam Hanim Efendİ Doktorum Parildayan Cİsİmlere GÖzlÜksÜz Bakamami Tavsİye Ettİ Dİe SÖze Gİrİyordu:)ne Kadar Etkİlİ Olur Bİlmİyorum Ama Önemlİ Olan SÖzler DeĞİl ArkadiŞm GÖzler Hahaha

senisevmek' Alıntı:
Valla GeÇen GÜn Yildizlar Altindayi İzledİm.beyazin Performansi SÜperdİ
Cebİnden GÖzlÜĞÜ Çikarip Ehe Selam Hanim Efendİ Doktorum Parildayan Cİsİmlere GÖzlÜksÜz Bakamami Tavsİye Ettİ Dİe SÖze Gİrİyordu:)ne Kadar Etkİlİ Olur Bİlmİyorum Ama Önemlİ Olan SÖzler DeĞİl ArkadiŞm GÖzler Hahaha

bak buda güzeldi:)
hh de fazla çapkın yokmuş .
ispik.genco bide ben mi varım:p

ilk görüşte hoşlandığın birine açılmak pek kolay olmuyo ya ama illa bi şey söyleyeceksem ona sarktığımı belli etmeden ince iltifatlarda bulunurdum

gözlerine derin derin bak bekleneni söyleme zamanın gelincede bakışlarında başka bir hava var deinsanı başka yerlere çeken vssss

yavaş yavaş girerdim muhabbete onu da normal bir kız arkadaşımla başlatırdım

kızda sana bakıo hoşlanmış gibi dawranıosa yanına gidip ilk adımı atmalısın belkide hayatının aşkı ...olduda tersledi ölmezsin nede olsa bida nerde görceksnn

İlkönce "Merhaba" denir.Hiçbir arkadaşlık kafadan konuya girmekle sağlıklı bir şekilde başlamaz.Sıcak ve samimi bir başlangıcın yerini tutacak bişey yoktur.Özellikle zıpırca girişimlerde başarılı olma şansı neredeyse sıfırdır.

27 numaralı bakıştan atsam yeterli olurdu herhalde bea Kooz cum :)
buydu herhalde

buda yeterli gelmezse intihar ederdim :vur :hhsigara

aSLında ßuRDa HeRKezz Cooq RaHat Bi ŞeKiLDe söYLeYeBiLiR.. aMa o Kişi Karşına diKiLSin ve qözLeRiNi Sana Diksin Bak NoLuyoR...
-----

MeSeLa ßen WaLLaHa Hiç ßişi DeMem ... Apışıp KaLıRım :(

ben açık sözlüyüm

vermeyeceksen beni hiç uğraştırma derim

Geri