valla dai katılıyorum sana ve St.AnGeR a valla güzel düşünmüşsünüz ben daha küçüklüğümde parlament sinemaları vardı onlar olursa varya tam süper olurrevolation' Alıntı:dai tabiki olsun. daha geçen solarize sölemiştim =)
mesela ben her akşam kurtlar vadisini 1. bölümden itibaren versem yada 2 günde 1 versem la bırak hackhell'i Türkiye bizim kanala kilitlenir.
yaparımda... valla prime time'de ne show, ne atv, ne digiturk ne movimax =) hepsini geçeriz...
mesela pazar geceleri eskiden star'da parlement sinema gecesi vardı, gençler bilmez... bizde öle bişey yapabiliriz. cumartesileri eski filmler pazarları akşam 20:00'den sonra yeni filmlerle HacKHeLL Sinema Gecesi olabilir!!!
dai sen bi msn'e gelsene!!! bi msn'de senle konuşalım azcık.
revolation' Alıntı:dai tabiki olsun. daha geçen solarize sölemiştim =)
mesela ben her akşam kurtlar vadisini 1. bölümden itibaren versem yada 2 günde 1 versem la bırak hackhell'i Türkiye bizim kanala kilitlenir.
yaparımda... valla prime time'de ne show, ne atv, ne digiturk ne movimax =) hepsini geçeriz...
mesela pazar geceleri eskiden star'da parlement sinema gecesi vardı, gençler bilmez... bizde öle bişey yapabiliriz. cumartesileri eski filmler pazarları akşam 20:00'den sonra yeni filmlerle HacKHeLL Sinema Gecesi olabilir!!!
dai sen bi msn'e gelsene!!! bi msn'de senle konuşalım azcık.
bence bu cümleyi hiç kurmamalıydın çok kızarschzoprenic' Alıntı:cok mantıklı +
fakat yazında tam bir işkence war normal k farfi kuıllansan daha süper olacak![]()