HH Tv OLsun/OLmasın

HH Tv OLsun/OLmasın..

• Kullanılan toplam oy
    215
olsun ya bizim neyimiz eksin aaa başımız kelmi bizim :) bizde isteriz tv olmasını

revolation' Alıntı:
dai tabiki olsun. daha geçen solarize sölemiştim =)

mesela ben her akşam kurtlar vadisini 1. bölümden itibaren versem yada 2 günde 1 versem la bırak hackhell'i Türkiye bizim kanala kilitlenir.

yaparımda... valla prime time'de ne show, ne atv, ne digiturk ne movimax =) hepsini geçeriz...

mesela pazar geceleri eskiden star'da parlement sinema gecesi vardı, gençler bilmez... bizde öle bişey yapabiliriz. cumartesileri eski filmler pazarları akşam 20:00'den sonra yeni filmlerle HacKHeLL Sinema Gecesi olabilir!!!

dai sen bi msn'e gelsene!!! bi msn'de senle konuşalım azcık.
valla dai katılıyorum sana ve St.AnGeR a valla güzel düşünmüşsünüz ben daha küçüklüğümde parlament sinemaları vardı onlar olursa varya tam süper olur
ama benim kotalı:saskin
onu çözmen lazım =)

revolation' Alıntı:
dai tabiki olsun. daha geçen solarize sölemiştim =)

mesela ben her akşam kurtlar vadisini 1. bölümden itibaren versem yada 2 günde 1 versem la bırak hackhell'i Türkiye bizim kanala kilitlenir.

yaparımda... valla prime time'de ne show, ne atv, ne digiturk ne movimax =) hepsini geçeriz...

mesela pazar geceleri eskiden star'da parlement sinema gecesi vardı, gençler bilmez... bizde öle bişey yapabiliriz. cumartesileri eski filmler pazarları akşam 20:00'den sonra yeni filmlerle HacKHeLL Sinema Gecesi olabilir!!!

dai sen bi msn'e gelsene!!! bi msn'de senle konuşalım azcık.

revo +1 dai

istek baslıgı da acarız filim isteklerini ordan yaparız :durdurun

sabah 08-12 arası: cizgi sinema
12-6 arası: kadın programları :durdurun
6-7: haberler
8-12: diziler - sinema filimleri
12-4 arasıda egzotik filimler olabilir :durdurun

OLsun Tabi ya GuzeL ßishey ßence Hh Tv Gece Yayınıda Yaparız Cine Hh :D

sabahları kadın programları yapalım sahteden adamlarla bırbırlerını yesinler :D

revo pis gaza gelmiş tutabilene aşk olsun revo sakin canım sen bize lazımsın :durdurun :durdurun

Tom & Jerry oLmazsa oLmaz haa ona qöre dimi SHARK ama yok SHARK Pokemon oynamış bitirmiş adam Pokemon'u koyalım :durdurun :durdurun :durdurun Ondan sonra aiLeler isyana oqlum PC başından kalkmıyorrr :victory :victory :victory

Oyun Tanıtımı yapıLacaksa yapaRıs SHARK la :goz:

Ynlıslıkla olmasını tıklamısım ama olsun tabi cok süper olur

St yaparsa olur, çalışır, pek sorun olmas ama, kadro yürütemez işi..
bkz: radyo
kim kimden yayını alıyor belli değil :)
hele kızın biri var forumda hiç görmedim, yayında bi sesi var ıığghh
intihar sebebi..

Böyle Şeyleri Gördükçe İnsan "Biri Bizi Durdursun" Demekten Kendini Alamıyor.. (=
Bakarsın Bizde Komik Bi Kaç Program Hazırlarız.. hatta Stand-Up Bile Yapabilirim.. :p
+ :sigara:

cok mantıklı +
fakat yazında tam bir işkence war normal k farfi kuıllansan daha süper olacak :p

schzoprenic' Alıntı:
cok mantıklı +
fakat yazında tam bir işkence war normal k farfi kuıllansan daha süper olacak :p
bence bu cümleyi hiç kurmamalıydın çok kızar :D

olsun tabe nie olmasın da bu işin bi ucu niye bana gircek gibi bi hisse kaplıdım birden yaf :)

bana öyle gelmiştir inşallah ;))

ben de klip arşivimle görsel şölene katkıda bulunabilirim:durdurun :durdurun

Qurulsun Eğlenceli we yararlı Olabilir=Kurulsun.Eğlenceli ve yararlı olabilir.
Gereq Yoq=Gerek yok.
Lütfen Türkçemizi doğru kullanalım böyle yazılar gördükçe içim acıyor!

Geri