St.AnGeR
Document Visor..
Sabr yarabbim ya sabr.. !!
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1972043#post1972043mert_mert' Alıntı:Qurulsun Eğlenceli we yararlı Olabilir=Kurulsun.Eğlenceli ve yararlı olabilir.
Gereq Yoq=Gerek yok.
Lütfen Türkçemizi doğru kullanalım böyle yazılar gördükçe içim acıyor!
|ChaMuR|' Alıntı:olsun tabe nie olmasın da bu işin bi ucu niye bana gircek gibi bi hisse kaplıdım birden yaf
bana öyle gelmiştir inşallah)
St.AnGeR' Alıntı:umarm yorumladıınıs qadar Desteq olursunusbiliorsunus bu Radyo qadar basit bishey olmayacaq..
freemitnick' Alıntı:St yaparsa olur, çalışır, pek sorun olmas ama, kadro yürütemez işi..
bkz: radyo
kim kimden yayını alıyor belli değil
hele kızın biri var forumda hiç görmedim, yayında bi sesi var ıığghh
intihar sebebi..
NeRoN_64' Alıntı:12 Den Sonra Kirmizi Bülten Yaparsaniz TV tutar =)))
Arfy ide Ögle 12 Haberlerinde Sunucu isteriz =)))
ii de nie celallenion skySkуAηGєL' Alıntı:Zaten Radyodada yayın yapmak için djler sırada beklıyor bız almıyoruz kımseyı demi
bunların en basında sen rastgele ben yaparım demedınmı ?
St.AnGeR' Alıntı:Radyo![]()
Mus War peqi Ya Tv olsa Nasıl OLur.. mms Servis Sheqlinde Bide Televisyonumus Olsa we Belli Bashlı Amachlar ichn qullansaq.. Örn: Video anlatımları yaynlasaq günlüq programlar hasrlansa Hatta
ösgüweni olanlar Vjliq bile yapabilrler.. Cam den Canlı yayn sheqlinde..
Arada sıradavisyoN filmleride yaynlanır
Bence Bi choq sheqilde qullanılabiliceq bishey olurdu Sisinde fiqilerinise göre achmayı planlıorus
örneq amachlanabiliceq qonular.. :
Qlip video Musiq
Film haftanın ürün teqnoloji tanıtımı
Slaytlar Qısa filmlerinis vs. ile tüm isleyenlere hayqırın..sewginisi nefretinisi ( Adabını ashmadan taby )
Qonu anlatımlarını lanse edip daha achqlayıcı olmasını saglayabilirsinis
istege göre canlı yayn dahi olabilir
4um icherisine sechileceq qonulara göre Düsenli Programlar düsenlenebilir
Hell inDers anlatımları mesela..
sanrm örneqler choaltılabilir eer sıcaq baqılırsa hemen quralım diorum we sisin yorumlarınısı beqliorum..