Leke
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Bence Gerek yok
Sen Mod olma
-
Sen Mod olma
-
gereksiz olarak bahsettiğiniz kişiler sizler tarafından, sizlerin oyuyla yine sizlerin arasından seçilmekte ve sizin için forum düzenini sağlamakla uğraşmaktadırlar..
bundan sonra yöneticiler veya diğer üyeler hakkında konuşurken, 2 defa düşününüz..
aksi halde ceza alabilirsiniz..
iyi forumlar..
surekli vakitten saldırgan konular acan birinin bana karsı objektif olabilecegine kimse beni inandıramaz oyum (-)
Ben bıraktığımdan bu yana bölümün yönetici ihtiyacı olduğu kesin yirmibeş gün olmuş şikayetler ile en son dün arda kardeşim ilgilenmiş iki aydır kayıp olan bölüm kurallarınıda dün bulup tekrar yerine getirdiği için de arda'ya ayrıca teşekkürler.
Üzülerek belirtiyorum ki bölüm oldukça başı boş kalmış durumda buradan hareketle yaşın , forum deneyimin , olgunluğun ile hackhell'e bu zamandan sonra yönetim çizgisinde faydalı olabileceğini düşünüyorum yaşına ve olgunluğuna ve bir yöneticinin tarafsızlığına ve objektifliğine yakışacak şekilde hareket edeceğini düşündüğüm için ( + ) seçilirsen eğer umarım beni yanıltmazsın hakkında hayırlısı olsun iyi forumlar dliyorum.