HH Güncel Bölümde Görev Almak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benden de -----------------------------

bence sen mod ol
gerek var..
Nice gereksizler mod olmuşken..Olmaman talihsizlik...
+KAMER28

Kod:
gereksiz olarak bahsettiğiniz kişiler sizler tarafından, sizlerin oyuyla yine sizlerin arasından seçilmekte ve sizin için forum düzenini sağlamakla uğraşmaktadırlar..
bundan sonra yöneticiler veya diğer üyeler hakkında konuşurken, 2 defa düşününüz..
aksi halde ceza alabilirsiniz..
iyi forumlar..

burada yazdığın mesajları çok iyi biliyoruz asker hakkında açtığın konuları çok iyi biliyoruz senin mod olmana gerek yok sen bu vasfı kaldıracak biri değilsin kocaman bir EKSİ

surekli vakitten saldırgan konular acan birinin bana karsı objektif olabilecegine kimse beni inandıramaz oyum (-)

Uzun zamandır forumda yoktum.Vakit yettiğince arada bakabılıyorum bu aralar. Konulara bakarken ozellikle Loopused kardeşimin konu ve mesaj çokluğu dikkatimi çekti. Zaten kısa zamanda aldığı yıldızlardan da bu belli oluyor. Aktif ve çalışkan bir kardeşim oldugu kanaatindeyim. Elbetteki görevler ve yükümlülükler kolay değildir. Fakat bunu aşabilecek yeterliliğe sahip olduğuna inanıyorum. Forumdaki yorum ve tavırlarından dolayı. Gördüğüm kadarıyla da genel olarak kişilerde bıraktığı intiba da iyi gorunuyor.

Diğer taraftan tepkileri de okudum fakat olağan dışı değil forumun hatta hayatın her zamanki hali...birileri gelir bir şey söyler veya bir şeye talip olur..birileride başka bir şey söyler tepki verir mucadele eder. Herkes kendi davasının ve düşüncesinin gereğini yapmaktadır hatta yapmalıdır, buna lafımız olmaz. Ama hududları aşmadan ve ahlaki niteliklerimizden ödün vermeden, işte burası önemlidir. Tabi bu oylamada herhangi bir niteliksiz davranışın olduğunu vurgulamıyorum sadece genel bir kuralı bu vesileyle anlatmaya çalıştım.

Tüm bunlardan sonra ise sonuçlar sadece Allah'a c.c. aittir. Sonuçlara götüren kişiler veya sebepler ise sadece vesiledir. Modluk talebinin hakkında hayırlara vesile olması temennisi ve dileğiyle kardeşim +571

Ben bıraktığımdan bu yana bölümün yönetici ihtiyacı olduğu kesin yirmibeş gün olmuş şikayetler ile en son dün arda kardeşim ilgilenmiş iki aydır kayıp olan bölüm kurallarınıda dün bulup tekrar yerine getirdiği için de arda'ya ayrıca teşekkürler.

Üzülerek belirtiyorum ki bölüm oldukça başı boş kalmış durumda buradan hareketle yaşın , forum deneyimin , olgunluğun ile hackhell'e bu zamandan sonra yönetim çizgisinde faydalı olabileceğini düşünüyorum yaşına ve olgunluğuna ve bir yöneticinin tarafsızlığına ve objektifliğine yakışacak şekilde hareket edeceğini düşündüğüm için ( + ) seçilirsen eğer umarım beni yanıltmazsın hakkında hayırlısı olsun iyi forumlar dliyorum.

bu mesajın üstüne söyliycek fazla bişey kalmamış + hayırlısı

Senin adaylık başvurun bana iki tane eski sözü hatırlattı.

1 - Taraflı moderatör istemiyoruz.
2 - Tarafının adaletinin önüne geçeceğine eminiz.

:) Bu sözleri senin de anımsadığını, hatta iyi bildiğini biliyorum.

Oyum sana sonsuza kadar;

- Tam 35

- Mustafa Kemal Atatürk

Gereken sebep açık.

Olumlu +19

Bu çalışkanlılığın ve Hackhell' e olan bağlılığınla kesinlikle hakediyorsun....+571...

Bilindiği üzere Güncel de artık 5 tane Haber Editörümüz var. Görev paylaşımı yapılarak alt bölümlerde konu paylaşımını belli bir düzen ve program dahilinde artık bu arkadaşlar yapıyor. Bölümün düzenlenmesiyle ilgili olarak yeni sistem uyarınca görev tasnifi yapılacaksa da Editörler arasından olmalı artık.Hepsinin sorumlu olduğu bir alan var nede olsa.
Kurulan sistem oturur da yine de ihtiyaç duyulursa Editörlerin yönetimi ile ilgili bir görevlendirme gündeme gelebilir sanırım.
Şu an için bölümde moderatör görevlendirmesine gerek kalmadığını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri