Gece ogrendim modluk basvurunu. Eskiyi goz onune getirmeden biraz dusundum. Birkac soru sormaya karar verdim. Umarim sonrasinda ne kastettigimi anlarsin.
Birisi CHP aleyhinde yazi yazarken diger AKP aleyhinde yazi yaziyor. Bunlara esit davranabilecekmisin?
Ben sinirli birisiyimdir, bi basligin basindan tuttum yaziyorum surekli kufur etmiyorum ama inceden inceden laf vuruyorum mesela. kurallar cercevesinde kaldigim surece bunu gormezden gelebilecekmisin yoksa tepki gosterip uyaracakmisin.
Usttekini sormamin nedeni benim icin boyle yapacaksin ama ya baskalarinda nasil yapacaksin bunu merak etmemdendi.
- veren + veren arkadaslar ya yanindakiler ya karsindakiler. cogu neden bile belirtmemis. arkadasim - diyorsunuz sebep sunun degilmi yonetim de gorsun bunlari.
+ diyenleride hic anlamiyorum sana oyum sonuna kadar +..
peki arkadasim sonuna kadar arti verirsinde sen adamin kisiligine oy veriyosun. oy vermen gereken kriter adamin bu isi yapip yapamayacagidir degilmi. gozun kapali + oy verecegine mumkunse gozlerini acarak ver..
hackhellde cok sey degisti. benim icinde cok sey degisti.
eger yapabilecegine inaniyorsan, adil olurum diyebiliyorsan, herkese yeni bir sayfa aciyorum dusunceleri beni ilgilendirmez diyorsan benim oyum +1
ama aksi durumda oyumun ne olacagini biliyorsun. once sen kendine inanmalisin ki baskalarini da inandirabilesin kendine.
birde burdan tum arkadaslara yaziyorum. birakin forumda siyaset kavgasini artik. hicbirsey degismiyor.
daha bir hafta bile olmadi haydarabad da 2 ogrenci olduruldu sirf bu olaylar yuzunden.
herkesin biraz daha ozverili olmasi dilegiyle + - (1)