HH İddaa Team 11.04.2009 [Tek Başlık]

Ben 3 misli basmıştım ihşallla tutar oda açıklamaların mantıklı geldi belki tutar dedim 3 misli bastım

tutuyoda dostum sivasda kırmızı kart var ilk maç tuttu :D eheuheuh oley antalyaaa...oleyyyyy

Edit
kırmızıyı antalya yemiş yaw son 10 dakka olacak seymı bu :(

Szilerden süper bir banko kupon daha:S

Daha ilk maç ve Celtic 1-1:S

ßenim yorumLarımda Tutuyor Dzeko Ve Grafite'yi Durduracak güçte deiLLer Dedim Dzeko Attı :durdurun

ulen bu kadar olur ya son 5 dakkada kırmızı yedıler adiler ya...bole maçın ben ...

CeLtic'ten Yattık Başka Zaman OLsa 5 Atan Takım Şimdi 1-0 Dan Maçı Verdi Neyse SağLık OLsun =)

güzelim kupon bir kırmızı karta gitti ya lanet olsun antalyaya..

eğer sivas maçı tutsaydı inanıyorum tutucakdı bu kupon mido maçı 1-1 oldu kısaca umut verıo

мυѕтαƒαƒв;4219129' Alıntı:
reaL Sakat maçLardan kurtuLduk ne dü$ünüosun? :D

ßursa ßitti Sampdoria'da ßitti gißi bi$ey :durdurun

Ben Kahin DeğiLim Sadece KişiseL Düşüncemi SöyLedim Bugünde OLsa O MaçLara Oynamazdım :goz:

bu gece yarın ıcın guzel kuponum var benı takip etmeye devam edin bu kuponum tutsada gönlümde tuttu kırmızı kart olmasaydı sivas alamazdı o maçı

ama maçların başlamasına yarım saat kala verirsen iyi olur

SimatiC

Süpriz kuponum

164 Sivasspor v Antalyaspor ÇŞ 02 3,00 (Sivas antalya gibi gol atabilen takımı yenemez en iyi 0 biter bu maç)

169 Lazio v Roma ÇŞ 10 1,42 (Roma bu maçı alamaz her maçı alan takım olmadığı gibi bu maçı alamıcak..ayrıca deplasmanda lazio kötü gidiyor dur dicekdir bu duruma)

183 Middlesbrough v Hull City 1 1,80 (mido bu maçı alamazsa kümeye düşme olasılıklarını garantiliyor gibi birşey geçen hafta sondakkada yediği gollerle yenildi formsuzlar ama kendi evlerinde bu takımı yenecek güçteler)

184 Portsmouth v West Bromwich 1 1,55 (Portsmouth bu takımdan 2 3 gömlek üstün bir takım bu maçı almaları zorunlu aksi halde riske sokuyorlar kalan maçlarda durumlarını)

175 Bayern Munich v Frankfurt 1 1,15 (Munih bu aralar bir türlü toparlanamadı bu çıkış maçı olucakdır 1,15 iyi bir oran değil ama sizin topladığınız oranları katlayacakdır azda olsa )

346 Stuttgart v Hamburger Sv Üst 1,60 (Bu maçta en aşşa 2 3 gol olur hamburgda formda stutgartda 2 takımda bol gol atar banko üst)

-------------------------------------------------

Toplam oran 21,89

5 misli 109,34 tl Fena değil bence...1 e 21 verıyor ısteyen 2 3 katı basabılır denemeye deger :D

Güzelim kupon bi kırmızı karta gitti ona üzüldüm çok hemde..

geçmiş olsn dai bugün yaramadı henüz hiçbirimize

Geri