HH İddaa Team 11.04.2009 [Tek Başlık]

33201tf.jpg

SimatiC

Süpriz kuponum

164 Sivasspor v Antalyaspor ÇŞ 02 3,00 (Sivas antalya gibi gol atabilen takımı yenemez en iyi 0 biter bu maç)

169 Lazio v Roma ÇŞ 10 1,42 (Roma bu maçı alamaz her maçı alan takım olmadığı gibi bu maçı alamıcak..ayrıca deplasmanda lazio kötü gidiyor dur dicekdir bu duruma)

183 Middlesbrough v Hull City 1 1,80 (mido bu maçı alamazsa kümeye düşme olasılıklarını garantiliyor gibi birşey geçen hafta sondakkada yediği gollerle yenildi formsuzlar ama kendi evlerinde bu takımı yenecek güçteler)

184 Portsmouth v West Bromwich 1 1,55 (Portsmouth bu takımdan 2 3 gömlek üstün bir takım bu maçı almaları zorunlu aksi halde riske sokuyorlar kalan maçlarda durumlarını)

175 Bayern Munich v Frankfurt 1 1,15 (Munih bu aralar bir türlü toparlanamadı bu çıkış maçı olucakdır 1,15 iyi bir oran değil ama sizin topladığınız oranları katlayacakdır azda olsa )

346 Stuttgart v Hamburger Sv Üst 1,60 (Bu maçta en aşşa 2 3 gol olur hamburgda formda stutgartda 2 takımda bol gol atar banko üst)

-------------------------------------------------

Toplam oran 21,89

5 misli 109,34 tl Fena değil bence...1 e 21 verıyor ısteyen 2 3 katı basabılır denemeye deger :D

şimdilik tutmaz denilen 2 maç tutuyor inş. böle gider :D

Celtic kaybedince cebimdeki son 2 lira ile riske girip ikinci kuponu yatırdım...

178 / Borussia Mönchenglad - VfL Wolfsburg / 2 TUTTU
187 / Wigan Athletic - Arsenal FC / 2 TUTTU
254 / Genoa Cfc - Juventus Turin / 2
185 / Sunderland AFC - Manchester United / 2 TUTTU

ORAN : 1 TL ye 7.31
5 TL ye 36.57

Sonuçlar

254 / 21:30 / Genoa Cfc - Juventus Turin

178 / Borussia Mönchenglad (1-2) VfL Wolfsburg

185 Sunderland AFC (1-2) Manchester United

187 Wigan Athletic (1-4) Arsenal FC

ah walla hesap kartı bi gelse netten oynayacam çarşıya gitmesi çok zor geliyo

Walla içime doğdu tutacak bu kupon..

oynayan varmı benım kupoına :D merak ettım :D

ulen hakem vermedi gül gibi penaltıyı
ilk yarı bitmeden inter atsa da rahatlasak

neyse arkadaşlar ben 1-2 film izliyim nası olsa sonuçları göreceğiz.
biz oynamıyoruz ya oynayanlar can atsın:D

ilk esajdaki banko kuponun ilk maçı berabere bitti.sistem 4 ne oluyor? kupon yatmış mı oluyor şimdi?

son 10 dakka sivas maçında :D hadi aslanım antalya dayan ya :D

Geri