By_MK_34
New member
saol malaga sakat gibi ya bi malgadan korkuyorum iyi takım
istersen çıkar sakata girmek istiyosan sana kalmış ben kendi tahminlerimi yazdım...
saol malaga sakat gibi ya bi malgadan korkuyorum iyi takım
мυѕтαƒαƒв;4217118' Alıntı:![]()
Bursaspor - Ankaragücü TUTTU 2-0
ErtuğruL sağLam yönetiminde çok iyi ßir FutßoL Ortaya Koyan ßursaspor , Ankaraspor'La birLe$mesi ßekLenen Ankaragücünü Evinde mağLup Edecektir. . .
Hacettepe - Trabzonspor
ßiLdiiniz Gibi Ligde Son Sırada ßuLunan ve Artık formaLite maçLarı oynayacak oLan Hacettepe $iddetLe Puana ihtiyacı oLan Traßzon'a Boyun Eğer. . .
Lecce - Sampdoria TUTTU 1-3
Kupada İnter'i Ligde miLan'ı yenmesiyLe büyük iLgi çeken Sampdoria Oynadığı oyunLada göz Kama$tırıyor. . . Lecce engeLinde zorLanmaz. . .
B. Mönchengladbach - WoLfsburg TUTTU 1-2
Dü$memek için Çaba veren gLadbach özeLLikLe Son zamanLarda Çok formda oLan woLfsburg'un iki Forveti Grafite Ve Dzeko'yu Durduracak Güçte değiL . .
Genoa - Juventus
ŞampiyonLar Ligine katıLma mücadeLesi Veren Genoa iLe 2.Liğini sağLamLa$tırmak isteyen Juventus Karşı karşıya geLecek Juventus Kadro kaLitesi iLe Genoa'yı YenebiLecek Kapasitede. . .
CeLtic Hepimizi Kandırdı... 1-0 Dan 1-1 OLması En Kötüsü OLdu Bari Direk YeniLseydi...
bu gün hayal kırıklığı ile geçti
мυѕтαƒαƒв;4220049' Alıntı:Yok Dai ßenim Kupon Duruo Tek maç kaLdı juve Yenerse 25 ytL aLıorum. . .
1 misLİ 25 ytL. . .:goz:
hakkaten ya celtic dağıttı bizi