hey ERKEkLER sıze soruyom kadınların en gıcık yonlerı ne?

QapriS' Alıntı:
aman sis herşeyi abartırsınıs saten şimdi yapmış olduunus gibi herşeye bahane bulmaya hasırsınıs her bişeye bi kulp takıosunus herkesi olduu gibi kabul edin yada öyleleriyle ilişki yaşamayın yaf allam yaa :durdurun
tiki tiki konuşmaları:

Abi Hepsinin Köküne Kibrit Suyu
şu yaşımda yaşımdan fazla kızla beraber oldum daha bitanesini anlamış değilim
anlamsız yaratık yani bunlar
zaten onlarda anlamsızlığı seviyolar
hediye alırsın ''ay ne gerk vardı diye kuruntu yaparlar''
almazsın bi bakış atarlar 30 gün sopa yesen daha iyi!! :)

1-mantık cerceveleri icinde konusmamları ozellıkle haksız duruma dusebıleceklerını farkettıklerınde.Bole konusmanın karsısında dumur olur uykudan yenı kalkmıs gıbı sersemlersınız.2-Kac yasına gelmiş bi kızın hala 5 yasındakı kreş cocukları gıbı konusmaya calısması.Biz enayimiyiz yani eşşek kadar olmus bi kızın dogal konusmasının oyle olacagına inanalım dogal olarak ınsan kendısını kandırılmaya calısıyormus gıbı hıssedıyor.3-ınsan evladı degılde sankı baska bı gezegenden gelmıscesıne Kendini beğenmesi sizi tanımadan hor görmesi.Bu andan kanın beynimize vurdugu noktalardandır.Karşımızdakine nefret ve kin bile besleyebiliriz. Daha var ama bunlar sadece Kritik olanlar.

ACI.BİR..GERÇEK... Paços KızLar...
Sonradan görme Sarışına dönme paçossLar
Tikky hesabı takılanlar...
20'sinden sonra şaşıranLar...
Kıçını başını açıp poz verenler...
Kız'ım deyip kadın çıkanlar...
2 kişi Laf atınca manken dekoruna girenLer
Saçını sarıya boyatıp Suratına 2 kiLo boya sürüp kendini güzeL ZannedenLer...
Mini etek giyince kendini LoLita sananLar
Şirket'te yöneticiyim diip Mc'DonaLds'da kasiyerLik yapanLar...
Dergi'den mekan isimLerini ezberLeyip orda takıLıyorum dienLer...
ERKEKLeri para,kredi kartı,araba gibi görenLer...
Kendi resmi yerine kedi köpek resmi koyanLar....

Araba içinde yalandan poz verenLer..
AMAN HAA HİÇBİRİ BENİM ARKADAŞIM DAHİ OLMAZZZ!!!

:biggrin siz erkekleride anlamak çok zor! kızlara geveze dersiniz susunca "ne oldu aşkııııııım" diye peşinde dolanırsınız. çocuksu dersiniz "aşkım ben senin bu çocuksu hallerini çok seviyorum" şeklinde dile getirirsiniz. ağlayan kişi bence rahat kişidir erkekler gibi kendilerini kasıp kasıp durmazlar işte.....:melek

siz erkekleri anlamak çooook zor bugün söyleniyorsunuz yarın aynı kişi için ölüp bitiyorsunuz.

şımarıklık kapris kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmeler,daha ne olsun ki

yöne gerekmi var.. kadın olması yeter gıcık olması içinn.. yön olmasda olur...

Varlıkları bile yeter....
Nasılsa durdukları ortamda herşeye maydnoz olucak olucaklardır :)

kıskanılmak cok hoslarına gıttı halde bunu solemezler ve benı sıkma kıskanma bana guven demelerı

bir kız veya kadın erkeğini hiç bir zaman düşünmez sadece kendi çıkarlarını düşünür.

bir kız veya kadın erkeğini hiç bir zaman düşünmez sadece kendi çıkarlarını düşünür.

kadınların çoğu iyi niyetli oldukları için çabuk kanıyorlar

bazi kizlar naz yaparlar öptürmesler ama ben seviyorum öpüsmeyii

Aslında burası yeri değil ama yazmadan edemeyeceğim, kızlar genelde ayağa kalktıklarında popolarını saklamak için olsa gerek üzerindeki kıyafetini aşağıya doğru çekiştirmesi çok sinir bozucu bir hareket. Öylede belli oluyor böylede, bırakın dağınık kalsın.
Üzgünüm kızlar ben zaten bakmam ama birinin bunu yazması gerekiyordu.

sevişirken-beni sevior musun die sorma hastalıgı.
sen cebine harclık koyup yemege goturdugunde bısı yemıcem tokum demelerı.
sureklı olarak kendılerını erkek arkadaslarla kıyaslamaları
ve mankenleri sarkıcıları guzel zengın ve unlu kadınları begenmeme hastalıgı

abi kızlara geveze diosunuz bi de benim babamı görseniz!! annem bıktı artık beni atıyo önüne babamın ve mutfağa kapatıyo kendini.

Çok ve boş konuşmaları,paranoyaklıkları,şantaj yapmaya kalkmaları,gereksiz tripleri,şifreli konuşmaları bize dürüstlükten bahsedip yalancının en önde gideni olmaları,kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanmaları...Başka 1 şey istiyor musunuz?!

1) ozellikle toplum icindeyken bi erkegin yaninda olmanin gerektirdigi olgunluk eksikligi [farzi misal karismamasi gereken islere karismak vs duble misal assagi yukari iki ay once arabayla giderken karsidan gelen arabayla birbirimizin aynalari parcaladik yanimda komsunun kizi vardi heyecanli bisemis orada anladim assagi bi atti kendini bagirip cagiriyo adama halbuki ne adamda ne bende hata yok tamamen etrafta okuz gibi parkedenlerin hatasi. ben indim arabaya bin dedim adamla birbirimize gecmis olsun deyip devam ettik bu kadar basit,ya adam malin teki olsaydi ya bu nediyo boyle deyip ayilik yapmaya kalksaydi levyeler cikardi herhalde...o yuzden "elinin hamuruyla erkek isine karisma" nin dogruluk payi var sanirim]

2) hatunlarin ikinci gicik durumu da arastirmalarla kanitlanmis evrensel bi durum: dir dir dir dir

Geri