hey ERKEkLER sıze soruyom kadınların en gıcık yonlerı ne?

süslenip püslenip , çeşitli kokular artı giyimleriyle bizim kafamızı karıştımaları na gıcık gidiyom . göster ama verme taktiği hep ! aklımızı alıyorlar . bilimse olarakta ispatlandı zaten dekolte hatun görünce bizim beynimiz kilitleniyor :S

1 kendini çok hatta aşırı beğenenleri
2 vır vır vırrrr konuşarak insanın kafasını ütüleyenleri
3 erkeklere para gözüyle bakanları
4 işlerine gelmediği zaman erkek-kadın eşitliği diyenleri
5 en ufak haksız duruma düştüklerinde kendilerini acıklı duruma düşürenleri
6 dekolteli elbise giydiğinde kendisine bakan erkeklere ters ters bakanları

ve yolda sakız çiğneyipde patlatan bayanlarııııııı hiç ama hiç sevmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bazıları derdin olduğu halde derdini paylaşmak yerine senden hala birşeyler bekliyor..

bende katılıom size çeneleri hiç durmuyoki vır vır vır başka bişey bilmezlerki

hepsı gıcık:D erkeklerın ıslerınıe burunlarını sokmasalar daha ıyı olıur;)

The_Ben' Alıntı:
Kendilerini Bulunmaz Hint Kumaşı Zannederler...
Bide Bu Aralar bİi Şarkı Var, Kızları Üzme Yanlız Uyursun...
E Ben Yalnız Uyursam , Oda Yalnız Uyumak Zorunda Kalır :)
KARDES AGZINDAN BAL DAMLIYOR KONUS TA

1- ) aşırı geveze ( tabi hepsi diil )

2-) şu laflarına bitiyorum " ay ömeeerr benimle duygularını paylaşırmısın "

paylaşmıyorum lan paylaşmak zorundamıyım yani napcan benim duygularıma

hele bide şeyleri vardır
" ay ömeeer dün pelinlerle ak meeerkeze gittik pelin sütüne meyve suyu döktü " vıdı vıdı vıdı

iyide kardeşim ben pelinin üstüne döktüğü meyve suyunun markasını bilmek zorundamıyım yok yani banane

tabi haliyle tepki veridğinde ise " ay çok kütüsüüün ama bişiler paylışmıya çalışıyodum "
gibi laflar kullanır

bide kıskanmaları vardır " ay ömeer geçenlerde pelinin sevgilisi peline ne almış biliyormusun "
- ne almış
" tektaş yüzük almış "
-e ne yapayım

" ya ömer sen neden almıyosun bana böle şeyler "

e şimdi ben o pelinin sevgilisinin ağzını yüzünü kırmazmıyım

dere ve su icmek

NeRoN_64' Alıntı:
Ben Yazsam Roman Olur :D:D
DERE KENARINA KADAR GETIRIP SU ICIRMEMELERI :hhmanD :hhmanD

dereden su icmeyi bilirsen problem olmaz:melek :hhsigara

kendileri hakkında bütün bilgileri ezberlememizi istemeleri
kafada o kadar şey var ki ben ne biliim kullandığın parfümlerin markasını:saskin

küfür etmek yakısmıyo yılısık olmak ta oyle . ne biliim işte kadın demeye engel hersey .

hakikaten kızların çenesi

kardeşim kadınların az konuşanı mahbuldür :D

tabiki en gıcık yanları çok konuşmaları ve dırdırcı olmaları. gerçi saymakla bitmez ama özeti bu.

çoğu zaman gerksiz konuşup insanı bunaltmaları.herzaman ilgi beklemeleri olmadığı biri gibi olmaya çalışmaları.pis özentileri olması vs.vs....tabi bunlar hepsi için geçerli değil saygıya kesinlikle hak edenlerde var

mantıksız konusmaları en zor yanları

QapriS' Alıntı:
aman sis herşeyi abartırsınıs saten şimdi yapmış olduunus gibi herşeye bahane bulmaya hasırsınıs her bişeye bi kulp takıosunus herkesi olduu gibi kabul edin yada öyleleriyle ilişki yaşamayın yaf allam yaa :durdurun
ses tonlarınız beni acaip uyus edio :)
devamlı çığlık modunda konuşanlarınız var offf, tam intihar sebebi, dünyayı çekilmez hale getiriyor...

Duruma gore erkek arkadas arayan kasar tıplerı vardır bıde.

Tatildemi ? Ona tatil aşkı gerekır
Okuldamı ? Okul aşkı gerekır
Calısıyormu? İş aşkı gerekır

Boyle boyle kendını kandıran tıplere gıcık olurum.
Hea anlamsız kaprıslerıde bı baska nokta zaten bunlara bazılarında bos konusmaları ve abuk sabuk mantıksızca konusmalar eklenınce ıntıhar sebebı olur cıkıverır karsımıza.

Cok konussun bos konussun hadı bunada katlanırız ama kımısı olur 2 yuzlu yalancı olup sınsıce kanını emer ınsanın bunlar en tehlıkelesıdır.

Herkes degıl bı kısım

beyler haksızlık olmuyomu =)
p_1186219019.gif

Geri