hey ERKEkLER sıze soruyom kadınların en gıcık yonlerı ne?

çocuk gibi konusmaya calisan kislardan nefret ederim

bide eger arad ilişki olucaksa eski erkek arkadasiyla herseyi bitirecek yok arkadas olarak kaldık falan beni pek baglamıyo....

Hepsİ Bellİ Bİr Noktadan Sonra ŞeytanlaŞiyorlar

Amaaaan Hepsİ Bellİ Bİr Noktadan Sonra ŞeytanlaŞiyor

blöfte kimse onlar kadar (kızlar) beceri sahibi değildir.

sırf boş muhabbetleri hacı başka ne olcak vır vır

beyinleriniz yada fikirleriniz uyuştuktan sonra bu sorunların hiç biri olmuyo.olsa bile görmezden gelebiliosunuz.en azından benim için böle.karşındakinin her zaman kötü bi yönünü düşünmeden bulursun peki ya iyi yönünü?

BENCE KADINLARIN EN GICIK YANLARI DERİN DEKOLTE GİYİNİP SOKAKTA GEZMELERİ ve HERŞEYİ SÜREKLİ SORMALARIDIR.

bayanlar diyelim kadın demeyelima arkadaşlar

derin dekolte giyerler birisi bakar neden bakıyo olursun kafana canta yersin ve sapık olursun iki dakida

ama belki bakanın kotu bi niyeti yok hatta benim ceavabım şu olur O ACIYORSA BEN BAKARIM :D

Bi derdi olur sorarsın soylemez sormazsın ilgilenmiyor olursun

Sürekli ararsın pesinden kosuyo der aramazsın beni sevmiyor der

Kıyafetinde dikkat etmezsin pasaklı olursun Düzgün bişeler giymek onunla ilgilenmek istersin pis çapkın ne olacak bunun gozu hep dısarıda derler :mad:

Bi yanlıs anlasılma olur kendi kafalarında hemen planı kurarlar ve 2 ay telefonuna cevap vermezler acmayacagını bilip aramasan zaten oda ayrılmak istiyordu olur

yahu ne bilim Bayanları anlayanlar dünyanın en büyük sorununu çözmüş olurlar

yanlışmıyım arkadaşlar

çok güzel soru burunlarının havada olmalarına ve kafalarının 1 adım önde gitmelerine sinir olurum ayrıca kusura bakmayın nerde para onlar orda

iki saat gecsede sondakkaya kadar hazır olamıyorlar:)

Benİ Sevİyormusun ,gozlerİme Bak Derler ......bİde Parayi Cok Sevİyorlar (sadece Turk Kizlar İÇİn KonuŞuyorum ) ......

Geri