hey ERKEkLER sıze soruyom kadınların en gıcık yonlerı ne?

bapandsas

New member
Reaction score
0
ya su gıcıklıkları neymıs sunların öğrenelımm....
hım ben baslayayım
cokkkkk romantıkler ya o ne hemen aglıyolar sulu gözler :Sopa :Sopa :Sopa sımdı bana saldırmayın da bı tartısakta öğrenek ıstedık yawww:goz:

Kendilerini Bulunmaz Hint Kumaşı Zannederler...
Bide Bu Aralar bİi Şarkı Var, Kızları Üzme Yanlız Uyursun...
E Ben Yalnız Uyursam , Oda Yalnız Uyumak Zorunda Kalır :)

The_Ben' Alıntı:
Kendilerini Bulunmaz Hint Kumaşı Zannederler...
Bide Bu Aralar bİi Şarkı Var, Kızları Üzme Yanlız Uyursun...
E Ben Yalnız Uyursam , Oda Yalnız Uyumak Zorunda Kalır :)
dorusun yaw hersey karsılıklı hhaahha:D

seckin0415' Alıntı:
çene abi daha ötesimi var ya :D
ya erkeklerde cene olsa kadınlarda olmazdı bırı konusup bırı dınlıyoo ya esıtsızlıge bakkk
ıkınızde konusunsana yanı....olmuyoo ama:aşk

aman sis herşeyi abartırsınıs saten şimdi yapmış olduunus gibi herşeye bahane bulmaya hasırsınıs her bişeye bi kulp takıosunus herkesi olduu gibi kabul edin yada öyleleriyle ilişki yaşamayın yaf allam yaa :durdurun

Ben Yazsam Roman Olur :D:D

YILISIKLIKLARI COK SINIR BOZUCU OLUO KIZLARA YAKISMIO

KÜFÜR ETMEK KIZLARA YAKIMISO [ ERKEKSI KONUSMA DAHIL ]

KENDINILERINI BEGENMELERI SINIR BOZUCU

DERE KENARINA KADAR GETIRIP SU ICIRMEMELERI :hhmanD :hhmanD

Yeterli sanirim ....

Arti Bİde Her Kiz Kendİnİ Farkli BİŞe Sanar Ve Bİrbİrlerİnİ Fazla Sewmezler Yolda Gİdersİn Bakmasanda Ay Nasil Bakiyo Havalarina Gİrer Ama Normalde YÜzÜne Bakilmicak Bİ Kizdir Yane Havalanmalari Çok Gicccikima Gİdİyo :d:d:d

QapriS' Alıntı:
aman sis herşeyi abartırsınıs saten şimdi yapmış olduunus gibi herşeye bahane bulmaya hasırsınıs her bişeye bi kulp takıosunus herkesi olduu gibi kabul edin yada öyleleriyle ilişki yaşamayın yaf allam yaa :durdurun
yaw quote kardes sen sımdı bulafı erkklere mı yoksa kızlaramı soktunna anlamdımm?:melek :saskin

zuhahaha oda güsel qoute deil qapris :goz: kim için yasdıımı anlayamadıysan bişi dememe gerek yok yane :durdurun

Sürekli cepten teftiş edilmekten bıktımmm :D

QapriS' Alıntı:
zuhahaha oda güsel qoute deil qapris :goz: kim için yasdıımı anlayamadıysan bişi dememe gerek yok yane :durdurun
yawwwwww yanlıslık olmus kardes nese eeeesen kıme dedın bunlarıı bı sölede bızımde yuzumuz gulsun yaw......fakıre bı sadaka:goz: :melek

sis die bahsettim ayrıca abartıosunus şimdi yapmış olduunus gibi dedim kime demiş olabilirm acaba :durdurun erkeklere dedim tabiki hıhh :hadiordan

LaZiSH' Alıntı:
bazıLarı çok geveze ve çocuksu..

dostum aynen katılıyorum...:victory

bazen ayarı kaçırıyolar ne zaman susacaklarını bilmiyolar...:melek

:bow kızmayın gerçekler acıdır :hhsopa

bapandsas' Alıntı:
ya su gıcıklıkları neymıs sunların öğrenelımm....
hım ben baslayayım
cokkkkk romantıkler ya o ne hemen aglıyolar sulu gözler :Sopa :Sopa :Sopa sımdı bana saldırmayın da bı tartısakta öğrenek ıstedık yawww:goz:

hemen ağlıyorlar sulu gözler :(
katılıyorum ama romantik oluşları bence tartışılır :utan

bende kızım ama erkeklere bazen çok hak veriyorum bazı kadınlar çok geveze herşeyi abartıyo o olay olmuş bitmiş sen neden car car ediyosn ki sen konuşnca gerimi gelcek laf işte bide devamlı aranmasını isteyip arıyolar az rahat bırak karşındakininde hayatı var bi de kendilerinde hoşlanmadıkları şeyi erkeğe yapmaları var ayrıcada bazı kadınlar çok basit hiç yakışmıyo bi bayana gevşek hareketler ooofff ben kendim öle olmimde millet naparas yapsın kimse mükemmel değil önce kendimizi sorgulayıp sonra karşıdakini eleştirmek gerek diye düşünüyorm :):)ne konuşmaydı beeaaaahhh

cok konusuyorlar
cok cocuksu
cok bilmisler

simdi baslarsam kirici olurum o yüzden kalsin

ama hepsini seviyorum hehe hehe :durdurun :biggrin

tutarsız olmaları ve ne düşündüklerini hiç bir zaman bilemememiz

kızlar

onu bunu bırakın arkadaşlar. en kaprissiz kızlar bile herşeye sen bilirsin bana fark etmez. sen nası istersen, ben uyarım derler.tüm kararları üzerlerinden atıp, alınan tüm kararlara bi kulp takarlar.beni gıcık ederler.
bu böyle diyosun ama şu da şöyle derler, madem herşeyi hesap ederler niye kararı da alıvermezler de bizi gıcık ederler.
bakın o kadar gıcık olmuşum ki yaz yaz bitmedi.

Geri