benim büyüklüğüm damarımdaki asil kandan ve cesaretimden gelirrr büyüklük yaşta diildir bunu anlayamadıysan sana cok yazık Türkiye sınırları içersinde yaşayan herkes aynı hakkalara sahiptir vede eşittirr ne demek istediğin o adama laf atma demekleee anlayamadım ben düşüncelerimi sölerim karşımdaki cumhur başkanı olsa bile yalakalığıda hiç sevmemm
senden izin almıcam aklımdan gecenleri sölemek için benim için tek bir devlet büyüğü var MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve KAHRAMAN TÜRK HALKI bunun gerisi benim için hiçtir özalın yaptıklarını bilmiyorsan siyasetten anlamıyorsun ac biraz gazete oku lüten insanlarıda emir verir gibi onu yapma bunu yap diyemezsinnn
Bence o degilde sen o evinden bilgisayarinin başından kalk,Ve bir dünyaya göz at
Bu yollar neden yapildi,bu köprüler neden güçlendirildi,bu iş adamları neden yurt dışında bizi temsil ediyo
15-20 yaşlarında çoçuksun,ve Rahmetli olmuş bir insanin arkasindan konuşuyosun,hemde TURGUT ÖZALIN arkasindan sen kimsin ya

)) bu adamın arkasından konuşmaya kalkiyosun.
ÖZAL TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇTI’
İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu ise, Turgut Özal'ın ne kadar büyük bir devlet adamı olduğunun, vefatından 15 sene sonra kendisine gösterilen sevgiden anlaşılabileceğini ifade ederek, Kocatepe'ye gelen insanların Özal'a olan vefasını, sevgisini gösterdiğini kaydetti.
Özal döneminin bakan ve bürokratlarından Halil Şıvgın, Necati Çetinkaya, Saffet Arıkan Bedük şunları ifade etti: "Turgut Özal, ölümünden 15 yıl sonra yaptığı hayırlı ve iyi işlerle anılıyor. Özal Türkiye'yi ileri götürecek projeler hazırladı. Onu en iyi halkımız anlamıştır. Bu sevgi, insanların Özal'ı anlamasından kaynaklanıyor. Özal, dünyanın nereye gittiğini gördü ve Türkiye'yi oraya götürmek istedi. Türkiye’nin önünü açtı ve bu nedenle halk onu seviyor.".
Görevlilerin değerlendirmesine göre 400 bini aşkın bir topluluk mevlit programına iştirak etti. Kılınan öğle namazının ardından mevlit programı sona erdi.
SENIN CENAZENE KAC KISI GELCEK ARKADAŞIM