herkes istediğini giyinir mi ?

Bencede herkes istediğini özgürce giyebilmeli ama aşırıya kaçmamak kaydıyla ister açılmak olsun ister kapanmak olsun hepsinin aşırısı normal değil...

İranmı olacağız derken yani arap adetlerine göremi yaşayacağız derken, bir bakmışsınız ki gayrımüslim olanlara benzeyip onların adet ve kültürüne göre yaşamaya başladık. korkun ey halk kâfirle dost olmaktan korkun!

--------------------------------------------------------

Sürekli olarak vatan haini ve Atatürk düşmanı ilân edilmekten bıktım. Bu küfrü edenler kendilerinde Vatanın tapusu olduğunu zannediyorlar. Oysa kurtuluş savaşında -senin eşin başörtülü, yürü git bu ülkeden senin kanın bu vatana fayda olmaz mı denilmiş. Ya da insanlar kaçmış mı ?

türkiyede ne yazıkki herkes istediği gibi giyinemiyor!elin hıristiyan ülkesindeki üniversitede,başörtüsü serbestken,bizim müslüman diye hitap ettiğimiz bu ülkede k--çlarına kadar mini etekle girenlere izin werirlerken,başörtüsü denilince dangalak kafalılar ülke sorunu yapıyor.çok medeniyetli adil bir ülkeyiz gerçekten!!!herşeyimiz özentiyle dolu.giderek elimizdeki hazineleride kaybediyoruz.eee nede olsa bizim tek derdimiz avrupa birliğine girmek.!

TURKIYE CUMHURIYETLE YONETILEN 1 ULKEDIR, NE MUSLUMAN NE HIRISTIYAN NE YAHUDI. BU ULKEDE BIR TON DIN PASLASIMI OLUYOR. BU ULKE SADECE MUSLUMAN ULKESI DEYIL.( OSMANLI DONEMINDE BILE MUSLUMAN DEVLETI DEYILDI). HERKEZ TABIKI OZGURDUR, ISTEDIGINI GIYER YANLIZ......................CIKARTMAMAK LAZIM. ONCEKI YAZDIKLARIMI OKU ISTERSEN

iyi o zaman.
hadi iran olalım,bizde de baş örtüsü varmış onlarda da ,tarzın motifin ne önemi varki.ve poz verelim.
peynir deyiiiin :D
yalnız nefis kötülüğünden takılan bizimkimiydi onlarınkimiydi orası hakkında lütfen aydınlatın.
hani 5 tane aldı 6 ya bakmasın kapanınnnnnn diye.
zaten geri kalanını sayfalardır tartışıyoruz tekrarlamama gerenk yok.
2e65uvm.jpg

ben bu resimdeki sahneleri her gün görüyorum arap ülkelerinde çarşafın siyah yada renklisini.
kalbe zaten fesat düştümü koli bandıyla sarmalasan nafile.

arkadaş neden kimse bir anadolu kadının mahkeme salonundan kovulmasını konuşmıyor çarşaf resmi koymayın lütfen

İranmı olacağız derken yani arap adetlerine göremi yaşayacağız derken, bir bakmışsınız ki gayrımüslim olanlara benzeyip onların adet ve kültürüne göre yaşamaya başladık. korkun ey halk kâfirle dost olmaktan korkun!

yaw niye illa bişeyler olacağımızdan bahsedip duruyoruz illa iran yada avrupa olmamızmı gerekiyor.ben iran meselesiyle zıçtım sende avrupayla sıvamışsın.

yokmu bunun bi ortası.medeniyet çerçevesinde türklüküğün dışına çıkmamamktır tabiki.islam kılavuzluğunda hurafelerden arınmış bi şekilde.e türklükte islama ters olmadığına göre.

mahkeme salonundan kovulma olayıda ayıbımızdır.ben sadece devlet kurumlarında çalışanların atatürk ilkelerine kurallara uymasını başta istiyorum.
yoksa halkın tercihine özgürlüğüne kimse karışamaz.
hani sonumuz böyle karalar bağlamasın diye resmi ekledim.

:melekya bayanlarin zoruna gitmesinde harbi seytanlar, ademe elmayi verirken havanin yuzunden cennetden atildi :D yani demem oki bak yine bayan uzerine tartisma yasiyoruz:vur. bu ne dingil hayat bu ne dingil yasam tarzi:durdurun.( bunlar saka tabiki):melek

biz turkler turkiyeliler olarak dogru durust bas kaldirma yapamadik, herzaman baskalarinin ayak izlerini izledik. sagcilar amerika destegiyle, solcular rusya destegiyle birseyler yapmaya calisdik ve ne oldu? bir birimizi tuketdik deyilmi. simdi ayni olay amerika ve israil tarafindan kiskirtilan turk ve kurt toplumu. ya gozunuzu seviyim arkdaslar birakin artik. 1 birlik olun ve kendi ayagimizin ustunde duralim, lafa gelince bizler turkuz 1 turk dunyaya bedel diyoruz :goz: baksana biz halen bir birimizi yedigimiz surece o dunayay bedel olan 1 turk kalmiyacak. simdi gelelim bu soruna. abaza arkadaslarimiz cok ama sonucda onlarinda anasi bacisi ablasi var. sen onlara laf atarken biride ayni zamanda senin kiz arkadasina bacina vs laf atiyor yada 1 dusunce besliyor. tabi butun suc erkeklerin deyil, bayanlarimizda ben cok gordum kiskirtici sekilde kiyafet giyiyorlar ki biz erkekler o tur kizlari gorunce halk deyimiyle "kasar" diyoruz(gucenmece yok lutfen). erkekler sizin hakkinizda oyle dusunuyor, eyerki rahatsaniz halen buyrun mininde mini seklinde etek giyinmeye devam edin (guzele bakmak sevapdir derler :biggrin). sanirim cogunuz cilgin dershane filmini izlemissinizdir. ordaki ortam hosunuza gitdimi? herkezin bir manitasi var onla yatiyor kalkiyor, bir birlerinin cinsel organlarini goruyorlar su bu. bunlar sapikliga yol acan seyler. bugun ingilterede kac bin kiz tecavuze ugruyor biliyormusunuz sirf cincel egitimin kotu olmasindan, kizlarin baya 1 aci sacik giymesinden vs. kac bin kiz HIV olsun, cocuk aldirma olsun bu tur seylerle karsi karsiya geliyor. hadi onuda birakdik kac tana cocuk pic (pic kufur deyildir anasiz veya babasiz sogan cocuga soylenen kelimiedir) doguyor veya 16 17 yasinda anne sahibi olan kizlar ortaya cikiyor. bunlar korkunc seyler. bu yuzden bayanlarimiz biraz daha duzenli giymeleri erkeklerinde biraz daha mederin olmasi gereklidir diye dusunuyorum. turkiye cumhuriyetine laik sahislar olarak!

unltd irandan avrupaya kadar haklısın.
ama lafım iran denince ninjalığı avrupa denince sokaklarda bikiniyi savunanlara.
tekrarlıyorum.
medeniyet çerçevesinde türklüküğün dışına çıkmamak.islam kılavuzluğunda hurafelerden arınmış bi şekilde yaşam diliyorum.ne ninja gibi nede avrupalı gibi.
bende dahil olmak üzere ne zaman aşarız bu konuyu orası kesin değil.

Biz bugünlere düşecek milletmiydik be...

****Herkes istedigi gibi giyinebiliodu bazilarinin kuyruk acisi olmadan once.
Mini etek serbest,dusuk bel serbest,kot serbest :] Hosunuza gidio dimi bunlarin serbestligi
Bıde ozendıgınız ulkelerin yasalarina ve yasamlarına bakalim.
1-Amerikada Is yerlerinde mini etek yasak,kot yasak
2-Liselerde diz altı etekler serbest,dız ustu yasak
3-Ingılterede butun devlet okullarında ve kolejlerınde dusuk bel pantolon yasak mını etek yasak.(Buraya bırcok daha devlet eklebılırımde sızın ılgılendıklerınız bunlar)

Pekı bunlar nıye yasaklanmıs,saglıksız oldugu ıcın ve artan soysuz ınsanlar ıcın,okulda dogum yapan 15 yasındakı veletler ıcın vs vs vs

Bız ne yapıyoruz peki??
AC AC AC AC AC AC

Arkadaşım yani bazen kusura bakmayın ama çok aptalca konuşuyorsunuz.Ne demek hoşunuza gidiyor?Asıl hoşuna gidenler varsa onlar ya krolardır ya da karı kız için ölen tiplerdir ki verdiğin artistik pozla ne olduğun belli...
İkinci olarak LİSELERDE DİZÜSÜTÜ ETEK YASAKTIR.Meb sitesinden bakabilirsin.
Birde güzel sallamışsınki maşşallah.İşkembe-i Kübradan bile bukadar sallanmazdı.Yok dizüstü etek yasakmış.Ben 2 ay Florida'ya gittim:goz:Orada okullarada gittim.Bilip bilmeden sallama.Ayrıca orada etek giyen insan sayısı bi hayli az.Oradakiler genellikle düşük bel giyiyorlar:Goz:Bir çok devlet ekleyebilirmişsin.Ekle bakalım bizde cevaplayalım...

BAK ASLAN BEN 2 AY FLORIDADA KALDIM DIYOSUN BUNLA HAVA ATACAK KADAR KUCULMUSSUN.
BEN 6 SENE INGILTEREDE BIR FIIL KALDIM, NEYIN NOLDUGUNU BILIYORUM,AYRICA AVATARIMA BAKARAK BANA LAF ATICAK KADAR KARATERSIZSEN PMDEN BANA MSJ AT,GELIYIM YANINA SURATIMA LAF AT.

TANIMADIGIN INSANLAR HAKKINDA YORUM YAPMA,ONLARA APTALDA DEME,BU BANA YAPTIGIN HAREKET OLARAK 2 OLUYO,3 TE UYARMAM SENI TOSUNPAŞA.
SORUNA GELINCE KAPININ ONUNU TEMIZLEMEYI BILCEKSIN,FLORIDAYA HERALDE 213413891238712 SENE ONCE GITTIN,HIC HABER,GAZETE OKUMUYOSUN HERALDE,AT GOZLUGUNU TAKMISSIN VIR VIRDA VIR VIR,ANCA BURDA TARTISMA YARAT,SEN YORUMUNU YAP BEGENEN TESEKKURE BASAR,BEGENMEYENDE.........

BAK ASLAN BEN 2 AY FLORIDADA KALDIM DIYOSUN BUNLA HAVA ATACAK KADAR KUCULMUSSUN.
BEN 6 SENE INGILTEREDE BIR FIIL KALDIM, NEYIN NOLDUGUNU BILIYORUM,AYRICA AVATARIMA BAKARAK BANA LAF ATICAK KADAR KARATERSIZSEN PMDEN BANA MSJ AT,GELIYIM YANINA SURATIMA LAF AT.

TANIMADIGIN INSANLAR HAKKINDA YORUM YAPMA,ONLARA APTALDA DEME,BU BANA YAPTIGIN HAREKET OLARAK 2 OLUYO,3 TE UYARMAM SENI TOSUNPAŞA.
SORUNA GELINCE KAPININ ONUNU TEMIZLEMEYI BILCEKSIN,FLORIDAYA HERALDE 213413891238712 SENE ONCE GITTIN,HIC HABER,GAZETE OKUMUYOSUN HERALDE,AT GOZLUGUNU TAKMISSIN VIR VIRDA VIR VIR,ANCA BURDA TARTISMA YARAT,SEN YORUMUNU YAP BEGENEN TESEKKURE BASAR,BEGENMEYENDE.........

romeo hakli, ben 94 sensinden beri ingilterede yasiyorum 14sene oldu. ilginterede egitimimi aldim. benim gitdigim orta okulda mini etek yasakdi, erkeklerde kravatsiz giremiyordu iceri. demem o ki kucuk yasdan beri boyle giyiniliyor.

romeo hakli, ben 94 sensinden beri ingilterede yasiyorum 14sene oldu. ilginterede egitimimi aldim. benim gitdigim orta okulda mini etek yasakdi, erkeklerde kravatsiz giremiyordu iceri. demem o ki kucuk yasdan beri boyle giyiniliyor.

Allah sana kolaylık versin kardeş,ınsallah temelli buraya gelirsin,ayyas kopeklerın ıcınde bende bozulmustum,yolumuzu bulduk cok sukur

Allah sana kolaylık versin kardeş,ınsallah temelli buraya gelirsin,ayyas kopeklerın ıcınde bende bozulmustum,yolumuzu bulduk cok sukur

sagolasin, sende madem londrayi gordun iyi kotu biliyorsun, bazi cahil kardeslerimize burdaki durumu biraz anlatirmisin? okadar avrupali olmaya calisan kardeslerimiz var kendilerini artik ingilizlesmeye odaklamis arkadaslarimiz var. milliyetini savunup karisini bacisini savunupda ingiliz gibi hareket eden, orfe adetlerini unutmus okadar cok kisi varki. yeri geliyor insan kendi irkindan utandiriyorlar!

bu arada hersey ne turbanla bitiyor nede dindar olmakla:goz:. okadar turk kizi varki bu ulkede, turbanli felan. kiz erkek arkadasiyla cinsel iliskiye giriyor parkin ortasinda buna ne demeli. hersey kapanmayla bitmiyor. herseyden once milletini ve adetlerini nutmiyacaksin ve en onemlisi kendini unutup baskalari gibi olmiyacaksin!

sagolasin, sende madem londrayi gordun iyi kotu biliyorsun, bazi cahil kardeslerimize burdaki durumu biraz anlatirmisin? okadar avrupali olmaya calisan kardeslerimiz var kendilerini artik ingilizlesmeye odaklamis arkadaslarimiz var. milliyetini savunup karisini bacisini savunupda ingiliz gibi hareket eden, orfe adetlerini unutmus okadar cok kisi varki. yeri geliyor insan kendi irkindan utandiriyorlar!

bu arada hersey ne turbanla bitiyor nede dindar olmakla:goz:. okadar turk kizi varki bu ulkede, turbanli felan. kiz erkek arkadasiyla cinsel iliskiye giriyor parkin ortasinda buna ne demeli. hersey kapanmayla bitmiyor. herseyden once milletini ve adetlerini nutmiyacaksin ve en onemlisi kendini unutup baskalari gibi olmiyacaksin!

Dogru soze ne hacet,saygı duyarım kardeş selametle hayırlı gunler

bence hiç tartışmaya gerek yok!!! biz kültürlerin arasında kalmış bir ırkız dünya tarihini değiştirmiş bir ırkız giyimi kuşamı o kadar dert etmiyorum bn. önce şu örümcek kafalılardan kurtulmak gerekir İNSAN HAKLARI diye bişey var.her insan bir bireydir ve düşünceleri vardır bunlara saygı duymak gerekir.

hukuk okumuş avukat olmuş abilerimiz vardır mutlaka bn mini etek giyen bi kıza beni tahrik ediyor diye dava açabilirmiyim bu mümkün mü ? :D

önce insanlara ve insan haklarına saygılı olmayı öğrenelim!!!

TURKIYE CUMHURIYETLE YONETILEN 1 ULKEDIR, NE MUSLUMAN NE HIRISTIYAN NE YAHUDI. BU ULKEDE BIR TON DIN PASLASIMI OLUYOR. BU ULKE SADECE MUSLUMAN ULKESI DEYIL.( OSMANLI DONEMINDE BILE MUSLUMAN DEVLETI DEYILDI). HERKEZ TABIKI OZGURDUR, ISTEDIGINI GIYER YANLIZ BOKUNU CIKARTMAMAK LAZIM. ONCEKI YAZDIKLARIMI OKU ISTERSEN

tamamen katılıyorum osmanlı devleti de müslüman bir devlet değildi ne zmn kırım hanlığı elden çıktı o zmn akıllarına geldi halifeliğin(!?) ellerinde olduğu bırakın Allah aşkına kimi kandırıyoruz herkes kendi çıkarlarına ve nefsinin isteklerine göre hareket ediyor

bazı insanlara bazı şeyleri anlatamazsın arkadaşım onlara çıkarttıramazsın at gözlüklerini

ama genede İNSAN oldukları için saygı duymak gerekir

bence hiç tartışmaya gerek yok!!! biz kültürlerin arasında kalmış bir ırkız dünya tarihini değiştirmiş bir ırkız giyimi kuşamı o kadar dert etmiyorum bn. önce şu örümcek kafalılardan kurtulmak gerekir İNSAN HAKLARI diye bişey var.her insan bir bireydir ve düşünceleri vardır bunlara saygı duymak gerekir.

hukuk okumuş avukat olmuş abilerimiz vardır mutlaka bn mini etek giyen bi kıza beni tahrik ediyor diye dava açabilirmiyim bu mümkün mü ? :D

önce insanlara ve insan haklarına saygılı olmayı öğrenelim!!!

neyin davasini acaksinki, alan memun satan memun misali. cogu bayanlarin derdi ilgi cekmek, o ilgiyi hissedince memun oluyorlar. erkeklerde o sekilde tarik olunca o kisiyi arzuluyorlar, gelismeler istedigi gibi gelismeyince bu tecavuze kadar gidiiyor. boyle birseyle mahkemeye gitsen 5 sene yiyecegine hayat cezasi alirsin :D ama gercekler bunlar. bu arada sen turkiyede insan haklarimi diyorsun, turkiye insan haklarinin cogunu uygulamiyor bile. ben insan haklarini inceledim ve malesef uygulanmiyan coooooook bolumler var. artik paragraflari okurken atlamislarmi napmislarsa cok eksik var. ilk once kendimize ceki duzen verelim, sonra saygi gosterip karsi tarafdan saygi umalim.

arkadaşlardan biri sürekli mahkemeye başı örtülü diye alınmayan kadından bahsedip konuyu buraya çekmeye çalışıyor. önemli olan bu konu hakkında genelleme yapabiliyor muyuz? yani başı örtük diye kadınlar mahkeme salonuna alınmazlar mı? sen bir yada birkaç olay yüzünden bu genellemeyi yapabiliyorsan o zaman herkes işine geldiği ölçüde genelleme yapabilir mesela imam hatip lisesinde öğrencisine kırmızı iç çamaşır hediye eden öğretmen yüzünden imam hatipler bastırılmış duyguların biyerden patlak verdiği yerdir diye genelleme yapabilir... yada vakit gazetesi gibi gazete yazarlarının sapık olduğu yada başı örtülü kadınların erkek doktorlara asla muayne olmadığı vs vs

bu ülkede yaşıyorsak bu ülkenin kurallarına saygı duymak zorundayız. beğenmeyebiliriz her sabah kalktığımızda lanet okuyabiliriz ama saygı duyup uymak zorundayız nasıl ki ben orduevine sakalımla giremiyorsam kapri şortumla da giremedim yarın nasıl işe sakalla gidemeyeceksem bugün çok sıcak şortla gideyim diye de bi lüksüm olmayacak... o yüzden cevap herkes istediğini dışarda giyebilir teoride fakat kamu kurumlarında belli bir kılık kıyafet şartı var.

bana tezat gelen bi nokta var konuyu açana ilk yorum yapan ac ac diyen arkadaş alınmasın yada kendine saldırıyorum gibi düşünmesin ama bu anlayamadığım bi nokta yardım eden olursa sevinirim. takıldığım nokta şu resminden hareket ederek düşündüm acaba sen bu kadar modern giyinirken raybanını takıp arabaya kurulurken bağrını açarken vs vs bu ülkedeki genç kızımız da senin gibi özgür hareket edemez mi güzelliğini ön plana çıkarmak istemesi hakkı değil midir? tamam diyelim ki erkekler tahrik oluyor sen saçını jöleleyip gözlük takınca arabanın arkasını kaydırınca sence kızlar tahrik olmuyor mu? hakları yok mudur? ellerinde olan bişey midir? son soru sen kendi düşüncendeki bi kızı koluna taktığın zaman abes bi görüntü ortaya çıkmayacak mı? bu soru sırf sana değil ülkemizde böyle çok genç var ingilterede yaşadım kafa yapım bozulmadı gibi bi duruş sergiliyosun gönül isterdi ki dış görünüşün de değişmeseydi... görünüş ve düşünce birbirini tamamlasaydı...

Geri