karsıtrıdgınız nokta su.askerden siyasetci olmaz diye bişey yok ama bunu soylerken kendi kendinizle celişmeyin.
cunku kazım karabekir genelkurmay baskanı iken siyasetlede ilgilenmek istemiş ve Atatürk cıkardıgı bi yasayla hem asker hemde siyaset olmaz demiştir.o zaman ataturk ne yapmıs veya neden yapmıs...
bilmezmisin ki 3 kuruma siyaset girmez.okul,cami,kısla...
bişeyler yazılmıs cizilmiş kendince haklısın...
şimdi bu osman pamukoglu ne der..
versinler bana 20 bin asker temizlerim dagları pkk dan.peki adama demezler mi e sen daha kısa bi zaman once askerdeydin.elnde yetkin vardı o zaman ne yaptın.yoksa basbakan dediği gibi askerlik yan gelip yatma yerimi?
veya pamukoglu ile turksolu dergisi aynı cizgide nasıl bulusuyor...
kimse askere siyaset yapma demiyor.ama asker muvazzaf haldeyken sırtında benm paramla alınmıs uniforma varken silahları millete dayayıp parmagını sallayarak tehdit edemez..
bu ulkenn bel kemigini kıran asker degilmi.3 darbeyi benmi yaptım.basbakanı benmi astım.hemde bedeninde sigaralar sondurerek...
sagda solda bombalar cıkıyor...bilmem neler oluyor hala vayy askere kalkan eller kırılsın tantanaları.asker denetime acılmalı benm verdiğim para nereye gidiyor hesabını vermeli.
yoksa kendilerine ve ailesine helikopterle piknik seferi duzenleyen,tanesi 500 bin dolardan 9 golf sahası yapan , sırf istanbula geldiklerinde kalmak için 33 trilyona mekan yapan bi askermi istediginiz...
biz orduya karsı degiliz ama sunu unutmayın tum kurumlara kirli pis insanlar sızmıs olabilir o zaaman ordu kendini temizleyecek ozeleştiri yapacak...
benm verdigim silahı bu millete cevirip sokak sokak fişleme yapmayacak...
ha bu arada hani bu özel harp dairesi dediginiz kutsal kurum varya 1970 li yıllara kadar nerde kalmıstır bilen varmı..
varsa el kaldırsın abd ye ait bir askeri kurumla aynı binada ve altlı ustlu.
ne kadar ilginç demii
Osman Paşa'm o dönemde bitirecekti sen rahat ol.Ayrıca konuyu bılmeden camur atmaya baslama.Osman Paşa operasyon izni alamadı diye başbakanla kavga etti ve görev süresü bitmeden Kıbrıs'a yolandı. @ Birşeyler bil öyle konus