HEPAR (Hak ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

Arkadaşlar tüm arkadaşlarımın fikirlerine saygılıyım ancak memleketimizde demokrasi denen jikleti ağızlarından düşürmiyen ama bir türlü demokrasinin tarifini yapamayan politikacılarımız ve bir kesim var. Günümüzde (kitaplardaki tarifini anlatmıyorum zira yıllardır bunu uygulayan yok) demokrasi =GÜÇ dür. Dünyada ilerlemiş ve güçlü ülkelerin yaptıkları faşizan uygulamalara geçirilmiş bir kılıftır, yoksa hukuk,insan hakları eşitlik falan boş hikayeler, bunun binlerce örneğini dünyada yaşamıyormuyuz bir düşünün. abd ırak'a göya demokrasi için girdi... çok komik değilmi ? yine afganistana aynı yüzden girmedimi ? Şimdi soruyorum hangi demokrasi ? Bizler maalesef batılılaşmak uğruna adamların çıkarları için her türlü yaklaşımını demokrasi sanıp ilerlemeye çalışıyoruz ancak zamanında ulusu satanlar asılınca demokrasiye aykırı diye feryat ediyoruz, şimdi soralım kendimize : bir adam yada bir parti ulusun çıkarlarını savunmayıp ülkesini dünyadaki çeşitli güçlere alet ediyorsa, halkı için çalışmıyorsa, ülkesine ihanet ediyorsa bunu cezalandırmanın neresi antidemokratik ? İiyi o zaman demokrasi var diye herkes istediğini yapsın, yasaları kendine göre halletsin oooohhhh ne ala. Yok öyle şey arkadaşlar nasıl bir vatandaş birini vurunca yada hırsızlık yapınca ceza sını çekiyorsa aynı kanunlar çerçevesinde tüzel kişilikler yani partiler ve siyasetçilerde cesanı görür. Bunlardan yola çıkarak tekrar düşünürsek türkiyemizdeki en demokratik, yasalarını her koşulda her kese eşit uygulayan tek kuruluş TSK dır. Yani demokrasi aslında bizim dinimizin ve TSK nın temelidir. Pamukoğlu gibi düşünceye sahip insanlar maalesef dışardan beslenen birkaç satılık yazar ve fox un tümüne sahip olduğu tv lerin halkımıza verdiği yanlış bilgilendirmeler ve yönlendirmelerdir. Haa Pamukoğlu başbakan olabilirmi ? HİÇBİR ZAMAN OLAMAZ çünki batı buna asla müsaade etmez, zira türkiyemizin lehine çalışacağını bilirler ve bu politikalarına ters düşer. İsterseniz birde şu soruyu düşünün belki aydınlatıcı olur : Cumhuriyetimiz kurulduğundan beri hep 3 büyük parti olmuştur CHP,MHP ve yanında hep iktidar olan ve temeli olmayan aniden ortaya çıkan liberal bir 3. parti :) chp (Atattürkümüz ve inönü hariç) ve MHP hiç iktidar olmuşlarmıdır ? Yahu Allah aşkına bu 2 parti bu güne kadar kapı kapı dolaşıp oy isteseler bu gün iktidar olacak oyu toplamışlardı değilmi ? Peki hep iktidar olan liberal partiler ? bu partilerin başkanlarının siyasi geçmişleri nedir ? Menderes nereden geldide başbakan oldu ? Demirel ? Özal ? Erdoğan ? olay açık maalesef dünyadaki yönetici ülkeler chp ve mhp ye görev olarak herzaman muhalefeti vermişler birtakım kargaşaların ardından da birden bire ortaya çıkan liberalleri hükümet yapmışlardır. Şimdi lütfen tekrar düşünün Pamukoğlundan başbakan olurmu ? olamazsa neden ? :))))

selam arkadaşlar ....
hepar gerçek bir vatan severin içinde hissettiği o vatan aşkını dile getiren bir siyasi parti olarak kurulmuştur....
genel başkan osman pamukoğlu zaten hepimizin çok iyi tanıdığı,vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilecek karakterde gerçekbir vatanseverdir......
ben konuya öyle yada böyle olmuş şu siyasi parti şöylede bu siyasi parti böyle söylemlerinden ziyade konunun odak noktası olan syn pamukoğlu için....
şu ülkede iki evlat sahibi birisi olarak bu adamın vurdediği yerde vurup öl dediği yerde ölmeye hazırım...
önemli olan siz kendi kendinize şunu sormalısınız???
siz oy verdiğiniz lideriniz için ne yaparsınız??
ya o sizin için ne yaparr....

osman pamukoğlu doğuda görev yaptığı yıllarda kolayı seçip şuankilerin yaptığı gibi görevini suistimal edebilirdi yada şehit olan askerleri dağda çarpışırken mayınla parçalanırken kendisi subay gazinosunda zeybek ,harmandalı, hüdayya oynar sonrada hiçbişey olmamış gibi yatağına sızıp uyuyabilirdi....
ama yapmadı bu insanki komutanlığını bir kenara bırakmış ülkenin heryerinden gelen vatan evlatlarına mehmetciğimize bir baba, bir ağabey bir arkadaş olmuştur,,,
şuan meclisimizde bulunan tüm siyasilerimiz geçmişten beri siyasetin içinden gelerek halkın bu hale gelmesine kendi çıkarları için göz yummuşlardır...
ve hala yummaktadırlar....
arkadaşlar heparın meclise girmesi için canla başla çalışmamız gerekmekte kirli siyasetin bittiği tertemiz bir ülke, kardeş kavgasının olmadığı, gençlerimizin yokpahasına ölmediği, insan hayatına değer veren bir devletin olduğu bir ülke için halkının onuruyla oynatmayan siyasetciler için yepyeni tertemiz bir sayfa için hepara destek veriyoruz....

SAVAŞARAK YOK OLMAYAN BİR HALK..........
SÜRÜNEREK YAŞAMAYA MAHKUMDUR........

Çok Özür diLiyorum
triport ' Alıntı:
genel başkan osman pamukoğlu zaten hepimizin çok iyi tanıdığı,vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilecek karakterde gerçekbir vatanseverdir..

Vatansevermi ? VatanSatar mı ;? Tartışılır..

Çok Özür diLiyorum

Vatansevermi ? VatanSatar mı ;? Tartışılır..

Mustafa Kemal Paşa dan sonra askeri ile birlikte bir fiil çatışan bir komutandan bahsettiğinin farkındasındır umarım.

Ek olarak vatan satarları da görüyoruz, ülkede satılmadık bir şey kalmadı üstüne üstlük, dış borç iki katını da aştı...

Yıllardır kukla askerlerin darbelerini izlediniz, onlarca yıldır da sivil siyaseti izlediniz.

Şimdi Osman Paşa Emekli olupda Üniformasını bıraktıktan sonra.
Kısacası Kemal Paşanın izinden yolu takip ettikten sonra desteklemeyecek zihniyetin kim olduğu bellidir...

2yzht9x.jpg

Beyler konu olarak uygun bir konu bulamadım ama buraya yazıyorum... Lanet pkklıların propagandalarını yaptıkları sitelere karşı savaş açan hack ten anlayanlar varsa aranızda, pkklıların propaganda yaptıkları sitelere bir el atın... Şerefsizlere meydanın boş olmadığını gösterelim...

gnbktv1.jpg

Vatanı satanlar belli kardeş sen sıkma canını (; Ülke sınırını 49 seneliğine pazarlamaya çalışan da var , sınır meselesinin tek ortaya atılma nedenini misak-ı milli olarak gören kişilerde.Hadi yesene beni de ?

Açık Konuşmak Gerekirse Osman Pamukoğlu Çok Dikine Konuşuyor.. Çok Sert Bir Üslubu Var.. Bunu Yenmesi Lazım.. Vatanı İçin İç Düşmanlarla Çatışmış Bir Vatansever..Böyle İnsanlar Bu Ülke İçin Gerçekten Değerli..

Ama Bence de Asker Siyaset Yapmasın Derim.. Büyük Önderimiz Atatürk Örneğini Lütfen Vermeyin..
O Zamanki Koşullarla Bugünkü Arasında Çok Fark Var.

Evet Arkadaşlar 1 inci sayfadan beri herşeyi açık ve net olarak okudum hiç usanmadan bir kaç birşeyi de ben yazıcam.

1. Tanrı bütün din ve inançlarda İlah, Rab, Allah, olarak bilinir. Askeriyede bile Allah'a tanrı denmesinin sebebi ise şudur ki, Türk Ordusunda sadece Müslüman asker yoktur. Hristiyanı da vardır, Katoliğide vardır." Tanrımıza Hamd Olsun " cümlesinde ben bir müslüman olarak Tanrı derken Allah'u Teala ( C.C )'yi zikrettiğimden emin olabilirsiniz.

2. Askerden siyasetçi olmaz lafını geçin arkadaşlar.

Bu ülkede Başkalarının arkasından kuyu kazarak fitne ve fesatçılık yaparak parti başkanı olanlar var,
Gariban ailelerin Vatan ve Millet İçin Şehit Olan evlatlarının o yüce kanının üzerinden SİYASET YAPMAYA ÇALIŞANLAR, OY KAZANMAYA ÇALIŞANLAR VAR,
Kendi yandaşlarını dıdı sının dıdısını bile Devlet Kollarına alan, Yatlar Katlar Gemilerle Dans Edip O Çok Sevmeye Çalıştığı Ülkesinde yaşamak varken çocuklarını torunlarını başka ülkede yaşatanlar var,
Herşey Türkiye İçin derken bir büyüklükte arsa alıp ortasına bir alışveriş merkezi dikere arsasını 100 kata kadar değerlendirebilenler var.

Bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşına Kurşun Sıkan Kanı Bozukları destekleyen parti başkanlarıda var.

Ve Gelelim 30 yıldır bu terör pkk denen bir grup kanı bozukların neden bitmediğine...

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi diye aptal bi kurum var. Bugüne Kadar Binlerce Mert ve Yiğit Türk Evladını Vatan uğruna toprağa verirken AİHM denen kurum nerde bu insanların hakları diye sormazken, O Kadar Yiğit ve Mert Türk Evlatlarının Ölümünden baş sorumlu olan o karaktersiz apo dedikleri şahsın hakkını arayan bi AİHM nin olduğu bu dünyada terör bitmez.

Birkaç arkadaşım demişki işte benim verdiğim paralarla silahlanan giyinen beslenen askerler vs.vs... diye bahsetmiş.

O arkadaşlara soruyorum. Siz hiç bu vatan için gecenin bir yarısı uykunuzdan kalkıp sokağınıza baktınızmı acaba birşey varmı diye. Veya kar kış soğuk ayaz demeden dağ başında dikildinizmi? Veya siz hiç heran bir savaş çıkacak gibi davranıp her gece tatbikat yapılan bir yerde bulundunuzmu. Bunun gibi bir çok şey anlatabilirim size. Askere hele de Mehmetciğe kesinlikle laf söyletmem. Bugün bu gece o yatağınızda o kadar rahat uyuyabiliyorsanız bunun sebebi şuan bu saatte bilmem hangi dağın tepesindeki mevzide nöbet tutan o yüce askerin sayesindedir!

Ve son cümlem.
Türkiye Cumhuriyeti Anayasa Kanunlarında Değişmez Kanunlar olarak bulunan kanunlar kısaca;

TÜRKİYE CUMHURİYETİ TÜRKLERİNDİR.
RESMİ DİLİ TÜRKÇE DİNİ İSLAMDIR.
MİLLİ MARŞI İSTİKLAL MARŞI VE BAYRAK SEMBOLÜ AY YILDIZLI AL BAYRAĞIMIZDIR.

(Bu cümleleri bir TÜRK Evladı olarak gururla söylüyor ve o beyinsiz insanlara da tekrar hatırlatıyorum. )

Bu kurallara uymayan bir yönetimin yönettiği ülkede yaşıyoruz arkadaşlar.

İşte Osman Pamukoğlu bu kanun ve kurallarla hareket edecek olan bir kişidir.

Saygılarımla.

Emre ÖZMEN
Jandarma ER
1989/4 / Ankara

arkadaşlar asker den siyasetçi olmaz ben bu lafı sonuna kadar savunurum görüyorsunuzki siyaset işi çok karmaşık bir iştir.. koskoca TÜRKİYE CUMHURİYET'i askerinin ne işi var siyasette askeri işleri kim görecek asker meclisteyken dışarda kim savaşacak beyler bunca yıldır böyle geldi böyle devam etti şunuda unutmayınki orada bu işleri yapanlar bizlerden çokta gerikalır zekaları yok bunları düşünüp biliyorlardır herkesin derdi kendi düşüncesini birdiğerine şırıngalamak fakat bu yıllardır böyle ve böylede devam edecek askerin siyasetle işi olmamalı

saygılarımla...

Şu askerden siyasetçi olmaz diyenlere sorarım arkadaş,
Kaç yıllık siyasetçi kaç yıllık askersiniz?

Bunların ikisini de yapmadıysanız ne biliyorsunuz?
Yaptıysanız zaten yapılabiliyormuş demektir...

Osman Pamukoğlu :))
git işine..sen tüfekleri yağla

aslında yaşa göre forum yapılsa daha uygun olur diye düşündüm şuan. 5 yaş ve 10 yaş altı arkadaşlar için. Osman Pamukoğlu'na güvenirim. en azından ülkemin başında görmek isterim ancak, oy bölünme olayını düşündüğüm için en azından bu seçimlerde oy veremeyeceğim kesin.

Osman Pamukoğlu gerçekten iyi bir asker ve terörü bitirebilceğine inanıyorum fakat Türkiyede böyle adamlar ya Kamyon kazasında yada kalpten ölüyorlar ne hikmetse...oyları bölmese verebilceğim tek alternatif parti diyebilirim

'Sakın oylar bölünmesin lâfı, siyasî rakiplerinden korkan ve onları durdurmaya çalışanların sarıldığı bir sözdür ve yosun bağlamıştır. Aldanmayın...' Osman Pamukoğlu

YURTSEVERLİĞİ FAŞİZANLIK SANAN GAFİLLER

Sayın Anadolu’da Vakit Gazetesi Yöneticileri

Yurtseverliği faşizanlık sanan gazetenizin 26/07/2010 tarihli baskısında, Senai V. Akfırat imzası ile yayınlamaya değer gördüğünüz haber, yapmak istediğinizin aksine bizleri ve partililerimizi memnun etmiştir.

Hiç şüphemiz yoktur ki tirajı 53.882 olan gazetenizi tesadüfen posta kutularında bularak, şöyle bir göz gezdiren tüm okurlarınız da bu haberi okuduklarında yeni kurulmuş bir siyasi partiyi bu seviyelere getirmenin ve oy oranını her gün biraz daha yükseltmenin elbette ki halk gücüne dayanacağını biliyorlar ve akıllarından “Başka ne olabilirdi ki?” sorusunu geçiriyorlardır.

Tarafı ve taraftarlığı tüm ülke nezdinde aşikar olan gazetenizin adeta bir “Gri Propaganda” amacıyla yapmaya gayret ettiği bu haberi okuduktan sonra biz Hak ve Eşitlik Partisi mensuplarının da aklına gelen birkaç soruyu araştırmanız için sorma zorunluluğu hasıl olmuştur.

2820 sayılı Siyasi Partiler Kanunu Üçüncü Kısım Birinci Bölüm “Partilerin Gelirleri” başlığı altında 61. maddeden başlayarak, 69. madde sonuna kadar devam eden hükümler bellidir.

O halde;

Soru 1) Siyasi Partiler Kanunu 61 ve 66. maddelerinde yer alan esaslara uygun olarak bir siyasi partinin bağış toplamak yolu ile gelir sağlamasının sizce nasıl bir mahsuru vardır?

Soru 2) Tüm siyasi partileri sorumluluk altına alan bu kanunun 61 ila 69. maddeleri arasında belirlenen bu hükümler dışında, diğer partilerin izlediği ve herkes tarafından malum olan “Gelir Sağlama” yöntemleri hakkında edindiğiniz tecrübelerden çıkışla ilkeli ve dürüst bir siyasi partinin öncelikli olarak hangi yolu izlemesini tavsiye edersiniz?

a- Cemaatlerin kanatları altına girerek kendi vatandaşlarının dini duygularını istismar yoluyla gelir sağlaması,

b- Deniz Feneri gibi bir dernek vasıtası ile gelir sağlaması,

c- Dış güçlere teslim olmuş bir zihniyetle, ülke çıkarlarını tamamen göz ardı ederek, verilen talimatların anında yerine getirilmesi karşılığı verilen yardımların kabul edilmesi ile gelir sağlanması,

d- Parti yönetici ve yönetim kadrolarına, ülkeyi kaosa sürükleyecek raporlar hazırlatarak AB fonlarından gelecek nakdi yardımlarla gelir sağlanması,

e- Hükümet eli ile açılan ihalelerde yolsuzluk ve usulsüzlük hükümleri çarkına dahil olarak gelir sağlanması,

f- Sermaye gruplarının güdümünde karşılıklı menfaatler veya restleşmelerin baskısı altında, şantaj yoluyla gelir sağlanması.

Soru 3) Tüm partilerin referandum kampanyalarına başladığı şu günlerde, öncesine dahi hiç gitmeden basın yolu ile sesi olduğunuz bir siyasi partinin bastırdığı milyonlarca kitapçık, broşür, bayrak, şapka vs. gibi giderlerinin yüzbinlerce liralık maliyet giderleri, (Siyasi Partiler Kanunu’na göre bir kişinin bir yılda yapacağı bağış tutarı 24 bin Türk Lirasını bile bulmazken) nereden ve nasıl karşılanmıştır?

Soru 4) Tüm bu masrafları karşılayıp, üzerine bir de “Sosyal Yardım” bütçesi ayırabilen bu partinin yasal gelirleri, halkın parası olan hazineden aldığı trilyonlarca liranın dışında, kaç üye ve kaç bağışçıdan karşılanmaktadır?

Soru 5) Tüm bunlarla beraber sadece bir seçim kampanyası yürütmek için bile 16 ila 32 milyon dolarlık reklam projelerini hayata geçirmeye çalışan bu partiler, ülkenin ekonomik durumu ortada iken her bağışçıdan ne kadar para talep etmekte ve bu bağışçılar hangi kurumlarda, hangi görevleri icra etmektedirler?

Evet Sayın Vakit Gazetesi yöneticileri, bunlar sadece yazınız okunduğu anda ilk akla gelen, cevabı dürüst insanlar için son derece basit, ancak sır saklamak zorunda kalanlar için de bir o kadar zor sorulardır.

Hak ve Eşitlik Partisi, Genel Başkanı Sayın Osman Pamukoğlu’nun 28 Temmuz 2008’de “Anadolu ve Trakya’da Yaşayan Türk Halkı Bu Çağrı Size” cümlesiyle başlayan tek bir çağrı üzerine 36 günde, bazılarının sadaka vererek kazanmaya çalıştığı halkın bizat kendisinin finansı ile kurulmuştur.

Hak ve Eşitlik Partisi, halk ateşidir. Halkın gücü akla gelen her kuvvetten çok daha üstündür. Halkın kararlılığı, azmi ve inancının tam olduğu yerde hiçbir mücadele kaybedilemez.

Bizim dimağ ve ruhumuzda kuvvetle yer tutmuş fikir ve duygu halka dayanma ihtiyacımızdır.

Bizler parti üyelerinden, yönetim kadrolarına kadar bu uğurda her türlü fedakarlığa göğüs germeye hazırız.

“VATAN SEVGİSİNDEN BESLENEN FEDAKARLIK DUYGUSU,
YURTSEVERLİĞİ FAŞİZANLIK SANAN
DEJENERE İNSANLARA GÜLÜNÇ GELİR.”

YAŞASIN VATAN, YAŞASIN TÜRK MİLLETİ !

Hak ve Eşitlik Partisi
Medya – Tanıtım ve
Propaganda Başkanlığı

atatürk ne zamn siyaset yaptı ( zaten tek parti döneminde imkanısz bişey ve atatürk siyasetçi değil , liderdi )

onun dışında tek bir adam dahi bu ülkede hem askerlik hem siyaset işini yapamaz (liderlik de yapamaz )

mı5 ajanı , kgb vs vs bu adamlar adam gibi eğitilip gerçekten vatanları için çalışan adamlar

bizimki gibi sütçüler değil

senin osman dediğin adam 30 metreden 20 kurşunla 2 isabeti zar zor yakalayan adam

askerliği ne ki siyaseti ne olsun ?

senin kafan mı güzel gardaş cahil cahil konuşupta millete hakaret etme sen Osman Paşa nın kim olduğunu bilmiyosun heralde 2 isabetmiş yanındamıydın atış yaparken

değerli arkadaşlarım, Osman PAMUKOĞLU iyi bir asker olabilir. iyi bir siyasetçi de olabilir ama... umutsuz vaka... % 1 in üzerinde oy alabileceğini sanmıyorum. en nihayetinde MUHSİN YAZICIOĞLU da büyük bir başkan ve liderdi.... ve % 10 barajının altında kalan hiçbir siyasi parti lideri Syn. YAZICIOĞLU kadar tanınmıyordur. buna rağmen bir türlü gerek yerel seçimlede, gerekse genel seçimlerde başarı gösteremedi. ulaşıla bilecek hedefler koyun kendinize..

ayrıca asker kendi işini yaptığı sürece kutsaldır...

Geri