HEPAR (Hak ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

karsıtrıdgınız nokta su.askerden siyasetci olmaz diye bişey yok ama bunu soylerken kendi kendinizle celişmeyin.
cunku kazım karabekir genelkurmay baskanı iken siyasetlede ilgilenmek istemiş ve Atatürk cıkardıgı bi yasayla hem asker hemde siyaset olmaz demiştir.o zaman ataturk ne yapmıs veya neden yapmıs...

bilmezmisin ki 3 kuruma siyaset girmez.okul,cami,kısla...

bişeyler yazılmıs cizilmiş kendince haklısın...

şimdi bu osman pamukoglu ne der..

versinler bana 20 bin asker temizlerim dagları pkk dan.peki adama demezler mi e sen daha kısa bi zaman once askerdeydin.elnde yetkin vardı o zaman ne yaptın.yoksa basbakan dediği gibi askerlik yan gelip yatma yerimi?

veya pamukoglu ile turksolu dergisi aynı cizgide nasıl bulusuyor...

kimse askere siyaset yapma demiyor.ama asker muvazzaf haldeyken sırtında benm paramla alınmıs uniforma varken silahları millete dayayıp parmagını sallayarak tehdit edemez..

bu ulkenn bel kemigini kıran asker degilmi.3 darbeyi benmi yaptım.basbakanı benmi astım.hemde bedeninde sigaralar sondurerek...

sagda solda bombalar cıkıyor...bilmem neler oluyor hala vayy askere kalkan eller kırılsın tantanaları.asker denetime acılmalı benm verdiğim para nereye gidiyor hesabını vermeli.

yoksa kendilerine ve ailesine helikopterle piknik seferi duzenleyen,tanesi 500 bin dolardan 9 golf sahası yapan , sırf istanbula geldiklerinde kalmak için 33 trilyona mekan yapan bi askermi istediginiz...

biz orduya karsı degiliz ama sunu unutmayın tum kurumlara kirli pis insanlar sızmıs olabilir o zaaman ordu kendini temizleyecek ozeleştiri yapacak...

benm verdigim silahı bu millete cevirip sokak sokak fişleme yapmayacak...

ha bu arada hani bu özel harp dairesi dediginiz kutsal kurum varya 1970 li yıllara kadar nerde kalmıstır bilen varmı..

varsa el kaldırsın abd ye ait bir askeri kurumla aynı binada ve altlı ustlu.

ne kadar ilginç demii

Osman Paşa'm o dönemde bitirecekti sen rahat ol.Ayrıca konuyu bılmeden camur atmaya baslama.Osman Paşa operasyon izni alamadı diye başbakanla kavga etti ve görev süresü bitmeden Kıbrıs'a yolandı. @ Birşeyler bil öyle konus

karsıtrıdgınız nokta su.askerden siyasetci olmaz diye bişey yok ama bunu soylerken kendi kendinizle celişmeyin.
cunku kazım karabekir genelkurmay baskanı iken siyasetlede ilgilenmek istemiş ve Atatürk cıkardıgı bi yasayla hem asker hemde siyaset olmaz demiştir.o zaman ataturk ne yapmıs veya neden yapmıs...

bilmezmisin ki 3 kuruma siyaset girmez.okul,cami,kısla...

bişeyler yazılmıs cizilmiş kendince haklısın...

şimdi bu osman pamukoglu ne der..

versinler bana 20 bin asker temizlerim dagları pkk dan.peki adama demezler mi e sen daha kısa bi zaman once askerdeydin.elnde yetkin vardı o zaman ne yaptın.yoksa basbakan dediği gibi askerlik yan gelip yatma yerimi?

veya pamukoglu ile turksolu dergisi aynı cizgide nasıl bulusuyor...

kimse askere siyaset yapma demiyor.ama asker muvazzaf haldeyken sırtında benm paramla alınmıs uniforma varken silahları millete dayayıp parmagını sallayarak tehdit edemez..

bu ulkenn bel kemigini kıran asker degilmi.3 darbeyi benmi yaptım.basbakanı benmi astım.hemde bedeninde sigaralar sondurerek...

sagda solda bombalar cıkıyor...bilmem neler oluyor hala vayy askere kalkan eller kırılsın tantanaları.asker denetime acılmalı benm verdiğim para nereye gidiyor hesabını vermeli.

yoksa kendilerine ve ailesine helikopterle piknik seferi duzenleyen,tanesi 500 bin dolardan 9 golf sahası yapan , sırf istanbula geldiklerinde kalmak için 33 trilyona mekan yapan bi askermi istediginiz...

biz orduya karsı degiliz ama sunu unutmayın tum kurumlara kirli pis insanlar sızmıs olabilir o zaaman ordu kendini temizleyecek ozeleştiri yapacak...

benm verdigim silahı bu millete cevirip sokak sokak fişleme yapmayacak...

ha bu arada hani bu özel harp dairesi dediginiz kutsal kurum varya 1970 li yıllara kadar nerde kalmıstır bilen varmı..

varsa el kaldırsın abd ye ait bir askeri kurumla aynı binada ve altlı ustlu.

ne kadar ilginç demii

Allaha tanrı diyen bir insan Müslüman Türk alemine lider olamaz...

En fazla olduğunu zanneder üstelik bu adamın tek derdi Fethullah Gülen le kedi köpek dalaşı yapmak ülke çıkarı filan umrunda değil üstelik sağ kolunun da mason olduğu ortaya çıktı
hem pkk yı 1 yılda yokedicem diyor hem de pkk yı destekleyen israilin adamını yardımcısı yapıyor bu ne çelişki

Atatürk de iyi bir askerdi ama iyi bir devlet adamı değildi, mesela Yavuz Sultan Selim iyi bir askerdi ama iyi bir devlet adamı değildi , oğlu Kanuni ise iyi bir asker sayılmaz ama iyi bir devlet adamıydı ismini de zaten devlet kanunlarından almıstır
hala Atatürk ilke ve inkılapları bu millete uymadı çünkü kalıp dar , biz o kadar sığ bir millet değiliz , aynı uygur Türklerine vegeterian mani dininin uymaması gibi , örneğin sapka kanununu hiçkimse açıklayamaz , demirel ve ecevitten baska kim sapka taktı Allah aşkına harf mi ölçü mü ne yani şapka ,
Kastamonu da babaları çanakkkale şehitleri olan yetimlerin kelleleri alındı ne için...
Dersim olayları neyin nesi...
Atatürk ün vasiyeti özal tarafından ülke hazır değil diye niye ertelendi arkadaslar
Bu yazdıklarım askerden lider olamayacığını gösteren unsurlardır , asker sert mizaçlıdır ve bu toplumun birlikteliğini bozar...

Allah'a ne dendiği öenmli değildir.Hissetmek yeter gerisi yalan.Ayrıca Türk Dünyasına Türkçe konuşan lider gerekir Arapça değil.Tanrı öz ve öz Türkçe bir kelimedir. :mad: Hemde Atatürk'e iyi bir devlet adamı değildi demişsin ve ne halt oldugun ortaya çıkmış.Lan madem iyi bir devlet adamı değil hangi devrimini asker kıyafetı ıcınde yaptı.Hepsınde sıvıldı ha sen devrımlerı basten begenmıyosundur cunku senın gıbılerı bılırım az cok hepsı oyle.
Bu arada coklu alıntı bılmedıgım ıcın tek tek yazıyorum flood saymayın lutfen

Osman Paşa'm o dönemde bitirecekti sen rahat ol.Ayrıca konuyu bılmeden camur atmaya baslama.Osman Paşa operasyon izni alamadı diye başbakanla kavga etti ve görev süresü bitmeden Kıbrıs'a yolandı. @ Birşeyler bil öyle konus

osman paşanın rutbesi neki basbakandan emir alıyor.
osman paşaya o emri veya izn
i vermesi gereken ust rutbesi degil mi?

hadi onu gectik diyelimki bu yetki basbakana ait daha akp olmadan once mhp ve ecevit bunların emir eriydi.istediklerini yapıyorlardı.

hatta o kadar ileri gidiyorlardki bir donem çevik bir denilen şahıs hukumetlerin yapması gereken anlaşmaları gidip israille yapıyordu.
veya kendi bsına bazı komutanlar israille tank modernizasyonu anlaşması imzalayıp sonrada paşa paşa odedkleri tankları ortadan kayboluyordu.

turkiye israile sener eruygr dneminde 170 tank modernizasyonu ihalesi verdi.
tanesi sıfır tanklar ukrayna tarfından bize 3 milyon dolara teklif edildigi halde bizim paşalar (bu arada bu askerlerin hiçbiri ataturkcu degil oyle olsalar hani ataturk paşa bey vs ifadelerini kaldırmıstı) gidip 4 milyon dolara en iyisi 1960 model tankları ihaleye verdiler..toplam bedel 687 milyon dolar...
peki bu tanklar ne mi oldu israil 10 tanesini gonderdi 160 tanesi kayıp.

turkiye parayı kuzu kuzu odedi...

bugun aynı israil aynı seye cesaret edebilyor mu?

hayır

heron casus ucakları turkiye paketledi ve gonderdi alacagı içinde gecikme cezası gundemde..
bunu yapan o osmancık paşacık degil suanki hukumet..

ordu bizim ordumu ama askerin keyfi uygulamalarından bu halk bıktı.
türk kürt ne olursa olsun bıktık...
basına buyruk hareket etmesini istemiyoruz..

bu ordu bu ulkenn secilmiş basbakanına baglıdır..

ilker basbug bir DEVLET MEMURUDUR ve basbakana baglıdır...

daha yazayımmı arkadasım...sloganlarla konusmayn...

ataturkun devrimlerinin savunucusu olan ordu 1960 da darbe yaptıgında ataturkun yaptıgı anayasayı yırtıp cope atıp kendileri yeni bir anayasa hazırlamadılar mı?

sana daha ilginç bişey anlatayım...biz bir grup ogrenciyi canakkaleye goturduk.orada sehitlikte istiklal marsı okuduk.
tabi cocuklar heyecanlı olduklarından tekrar okumak istediler... ve sehit mezarlarını basına gecip tekrar okuduk o gittigimiz donem aynı zamanda anzakların torunlarının geldiği donemdi..

gorseydiniz o durumu..sarhos ayyas ne kadar yabancı varsa gelmiş...

acık sacık sonucta onlar için bisey ifade etmesede orası bir TÜRK topragı ve altndaki şehit bizim..

yalnız ne hikmettir oradaki gorevli ASKERLER ONLARA HERHANGİ BİR MUDAHALEDE BULUNMADILAR (ANLATAMAYACAGIM BAZI MUSTEHCEN SAHNELERDE VAR) KİME MUDAHALE ETTİLER TAHMİN EDİN...

EVET BİLDİNİZ BİZE...

SEBEB BİZ İSTİKLAL MARSINI 2 DEFA OKUDUK DİYE ANZAKLAR BUNDAN RAHATSIZ OLABİLİRMİŞ DİYE ORADAKİ BİNBASI GELDİ OKUMAYIN DEDİ HATTA BİRAZ KARSI CIKTIGIMIZ İÇİN MUDUR YARDIMCIMIZI GOZALTINA ALMAYA CALISTILAR...

SONRADA KALKAR BİR SURU NUTUK CEKERLER...

VATANIN YYILMAZ BEKCİLERİ....

BİZ ORDUYA DUSMAN DEGİLİZ...
ORDU BENİM ORDUM KİMSENİN BABASININ MALI DEGİL

BİZİM VEYA BENİM DEDİGİMİ SONUCTA İNSANIN OLUSTURDUGU BİR KURUM NİYETİ KOTU OLANLAR BURAYA SIZMIS OLABİLİR ORDU BUNLARI TEMİZLESİN...BU KADAR NET

HEMEN ORDU DUSMANI DİYEREK İNSANLARI KAMPLARA AYIRMAK HANGİ AKLA VE MANTIGA HİZMET EDER...

HERKSE SAYGILARIMLA...

hadi onu gectik diyelimki bu yetki basbakana ait daha akp olmadan once mhp ve ecevit bunların emir eriydi.istediklerini yapıyorlardı.

hatta o kadar ileri gidiyorlardki bir donem çevik bir denilen şahıs hukumetlerin yapması gereken anlaşmaları gidip israille yapıyordu.
veya kendi bsına bazı komutanlar israille tank modernizasyonu anlaşması imzalayıp sonrada paşa paşa odedkleri tankları ortadan kayboluyordu.

turkiye israile sener eruygr dneminde 170 tank modernizasyonu ihalesi verdi.
tanesi sıfır tanklar ukrayna tarfından bize 3 milyon dolara teklif edildigi halde bizim paşalar (bu arada bu askerlerin hiçbiri ataturkcu degil oyle olsalar hani ataturk paşa bey vs ifadelerini kaldırmıstı) gidip 4 milyon dolara en iyisi 1960 model tankları ihaleye verdiler..toplam bedel 687 milyon dolar...
peki bu tanklar ne mi oldu israil 10 tanesini gonderdi 160 tanesi kayıp.

turkiye parayı kuzu kuzu odedi...

bugun aynı israil aynı seye cesaret edebilyor mu?

hayır

heron casus ucakları turkiye paketledi ve gonderdi alacagı içinde gecikme cezası gundemde..
bunu yapan o osmancık paşacık degil suanki hukumet..

ordu bizim ordumu ama askerin keyfi uygulamalarından bu halk bıktı.
türk kürt ne olursa olsun bıktık...
basına buyruk hareket etmesini istemiyoruz..

bu ordu bu ulkenn secilmiş basbakanına baglıdır..

ilker basbug bir DEVLET MEMURUDUR ve basbakana baglıdır...

daha yazayımmı arkadasım...sloganlarla konusmayn...

ataturkun devrimlerinin savunucusu olan ordu 1960 da darbe yaptıgında ataturkun yaptıgı anayasayı yırtıp cope atıp kendileri yeni bir anayasa hazırlamadılar mı?

sana daha ilginç bişey anlatayım...biz bir grup ogrenciyi canakkaleye goturduk.orada sehitlikte istiklal marsı okuduk.
tabi cocuklar heyecanlı olduklarından tekrar okumak istediler... ve sehit mezarlarını basına gecip tekrar okuduk o gittigimiz donem aynı zamanda anzakların torunlarının geldiği donemdi..

gorseydiniz o durumu..sarhos ayyas ne kadar yabancı varsa gelmiş...

acık sacık sonucta onlar için bisey ifade etmesede orası bir TÜRK topragı ve altndaki şehit bizim..

yalnız ne hikmettir oradaki gorevli ASKERLER ONLARA HERHANGİ BİR MUDAHALEDE BULUNMADILAR (ANLATAMAYACAGIM BAZI MUSTEHCEN SAHNELERDE VAR) KİME MUDAHALE ETTİLER TAHMİN EDİN...

EVET BİLDİNİZ BİZE...

SEBEB BİZ İSTİKLAL MARSINI 2 DEFA OKUDUK DİYE ANZAKLAR BUNDAN RAHATSIZ OLABİLİRMİŞ DİYE ORADAKİ BİNBASI GELDİ OKUMAYIN DEDİ HATTA BİRAZ KARSI CIKTIGIMIZ İÇİN MUDUR YARDIMCIMIZI GOZALTINA ALMAYA CALISTILAR...

SONRADA KALKAR BİR SURU NUTUK CEKERLER...

VATANIN YYILMAZ BEKCİLERİ....

BİZ ORDUYA DUSMAN DEGİLİZ...
ORDU BENİM ORDUM KİMSENİN BABASININ MALI DEGİL

BİZİM VEYA BENİM DEDİGİMİ SONUCTA İNSANIN OLUSTURDUGU BİR KURUM NİYETİ KOTU OLANLAR BURAYA SIZMIS OLABİLİR ORDU BUNLARI TEMİZLESİN...BU KADAR NET

HEMEN ORDU DUSMANI DİYEREK İNSANLARI KAMPLARA AYIRMAK HANGİ AKLA VE MANTIGA HİZMET EDER...

HERKSE SAYGILARIMLA...

baya kızmışsın büyük harflerle mesaj yazmandan anladım :blush:

Atatürkü neden karıstırıyosunuz olayın içine arkadaşlar osman pamukoğlu ile Atatürkü kıyaslıyosnuz şimdi de...çok yanlış...kimi savunduğunuzu sizlerde bilmiyosunuz...

Sen ne dediğinin farkında mısın? Dediğin gibiyse bizim terorle mucadele ekıplerımız vatan haını ? Yaa.Sımdı neden PKK bıtmıyor sanıyorsun.Istesek 2Gunde bıtırırız bu orduyla pkkyı.İktidarın izni olmadan hiçbişi yapamıyor asker su anda.Izın alması gerekmez ama askrın elını kolunu bagladıllar.

Sen ne dediğinin farkında mısın? Dediğin gibiyse bizim terorle mucadele ekıplerımız vatan haını ? Yaa.Sımdı neden PKK bıtmıyor sanıyorsun.Istesek 2Gunde bıtırırız bu orduyla pkkyı.İktidarın izni olmadan hiçbişi yapamıyor asker su anda.Izın alması gerekmez ama askrın elını kolunu bagladıllar.

ne alakası var konuyu tam cozumleyememişsin sanırım.
ben diyorum ki osman pamukoglu gnelkurmay baskanı degildiki direk basbakandan emir alsın.onun ustunde kim varsa emri ondan alır

hadi yetkisi yok diyelim.peki su ozel harekatcı olan simdi yurtdısında yasayan yıldırım begler gecenlerde bi ajansa demec verdi...

ne dedi orada istersen linki gondereym aynen oku...

adam diyorki biz karayılanı ve pkk nın ust rutbelilerini yakaldık ustlerden emir geldi bıraktık..

he bu yıldırım kim mi?

bilmeyenler için soyleyim uzun yıllar ozel harekatta gorev yapmıs birisi...

ben kmse hain demiyorum ama bazılarıda sapkayı onune alıp dusunecek...

biz ucbes capulcu dedigimiz pkk yı 30 yıldır neden bitiremyruz...
hemen efendim e bunlar gerilla taktigi izliyor demeyin...

hani yasar buyukanıt kandili bbg evi gibi gozluyoruz demişti.

sınırda gorev yapan varsa bilir karakolların durumunu...

orayı gorsun komutanlar onuda basbakan yapacak degilya...

kensilerine 4.5 milyon dolara golf sahası , 33 trilyona istanbulda konaklama yeri yapacagına birazda oralarla ilgilenilse fenamı olur...

ordunun içinde hiçmi hain yok..
hepsi goktenmi indi.

ilhami erdil maasıylamı aldı etilerde 2 daire...

askerlik yapanlar neler yasandıgını yazsın lutfen..namaz kıldıgı için fazla nobet yazılan veya ramazanda egitimin artırıldıgı yalanmı..

elinizi vicdanınıza koyun konusun...

askere almaya gelince ayrım yok ama basortulu kadını oglunun yemin torennden mahrum etmeye kimin hakkı var...hangi goruste olursa olsun..
4873.jpg

yukardaki fotograf hosmu.kendi annenizin bu halde oldugunu dusunun..

ne alakası var konuyu tam cozumleyememişsin sanırım.
ben diyorum ki osman pamukoglu gnelkurmay baskanı degildiki direk basbakandan emir alsın.onun ustunde kim varsa emri ondan alır

hadi yetkisi yok diyelim.peki su ozel harekatcı olan simdi yurtdısında yasayan yıldırım begler gecenlerde bi ajansa demec verdi...

ne dedi orada istersen linki gondereym aynen oku...

adam diyorki biz karayılanı ve pkk nın ust rutbelilerini yakaldık ustlerden emir geldi bıraktık..

he bu yıldırım kim mi?

bilmeyenler için soyleyim uzun yıllar ozel harekatta gorev yapmıs birisi...

ben kmse hain demiyorum ama bazılarıda sapkayı onune alıp dusunecek...

biz ucbes capulcu dedigimiz pkk yı 30 yıldır neden bitiremyruz...
hemen efendim e bunlar gerilla taktigi izliyor demeyin...

hani yasar buyukanıt kandili bbg evi gibi gozluyoruz demişti.

sınırda gorev yapan varsa bilir karakolların durumunu...

orayı gorsun komutanlar onuda basbakan yapacak degilya...

kensilerine 4.5 milyon dolara golf sahası , 33 trilyona istanbulda konaklama yeri yapacagına birazda oralarla ilgilenilse fenamı olur...

ordunun içinde hiçmi hain yok..
hepsi goktenmi indi.

ilhami erdil maasıylamı aldı etilerde 2 daire...

askerlik yapanlar neler yasandıgını yazsın lutfen..namaz kıldıgı için fazla nobet yazılan veya ramazanda egitimin artırıldıgı yalanmı..

elinizi vicdanınıza koyun konusun...

askere almaya gelince ayrım yok ama basortulu kadını oglunun yemin torennden mahrum etmeye kimin hakkı var...hangi goruste olursa olsun..
4873.jpg

yukardaki fotograf hosmu.kendi annenizin bu halde oldugunu dusunun..
kardeşim ilk olarak resim küçük bir şey anlamadım direk linkini verirsen bi bakıcam?
ikinciside Osman Pamukoğlu o donemde genelkurmaydan izin almadan bir çok operasyon yaptı.Ve vatanın milletin refahı için oldugu sebebıyle genelkurmay buna hıcbırsey demedı dıyemezde.Ama ıste ısıne gelmeyenler hemen Kıbrısa yolladılar 2sene daha kalsaydı bak sımdı pkk dıye bır sey var mıydı?

edit : yazdıklarımın yarısı cıkmamıs bır daha yazıyorum
ayrıca ordunun ıcınde dın dusmanı cok bılıyorum ve kınıyorum.Ordu laık olmalıdır fakat bunlara kasrsıyım.Ve su an konumuz o degıl Osman Pamukoglu.Ve o da su an sen ben gıbı bır sıvıl!O başa geldiğinde merak etme o dedıklerınıde ortadan kaldırıcak.Sanmayınkı sadece pkk yı bıtırmek ıcın gelıyoruz.Askeri 2 planımız var orduyu 200.000 kısıye ındırmek ve profesyonellıstırmek ıkı bolucu ıtlerı temızlemek.Ekonomı ve egıtımde cok buyuk atılım planlarımız var.

bir edit daha : pkkyı nıye bıtıremıyoruz 30 yıldır demıssın daha oncekı mesjalarımda soylemıstım.ne gerılla taktıgı ne o ne bu .Zaten bu ıtlere gerılla dıyemez hıc kımse.TSK istediği vakit 2günde kokunu kazır bunların kazıyamaz dıyen cıksın karsıma?ama ya tsk da o kadar yureklı vatanperver Atatürkçü biri yok ya da Cumhuriyetin koruyucusu ordumuz kendini bile korumaktan aciz? Siz seçin.

kardeşim ilk olarak resim küçük bir şey anlamadım direk linkini verirsen bi bakıcam?
ikinciside Osman Pamukoğlu o donemde genelkurmaydan izin almadan bir çok operasyon yaptı.Ve vatanın milletin refahı için oldugu sebebıyle genelkurmay buna hıcbırsey demedı dıyemezde.Ama ıste ısıne gelmeyenler hemen Kıbrısa yolladılar 2sene daha kalsaydı bak sımdı pkk dıye bır sey var mıydı?

edit : yazdıklarımın yarısı cıkmamıs bır daha yazıyorum
ayrıca ordunun ıcınde dın dusmanı cok bılıyorum ve kınıyorum.Ordu laık olmalıdır fakat bunlara kasrsıyım.Ve su an konumuz o degıl Osman Pamukoglu.Ve o da su an sen ben gıbı bır sıvıl!O başa geldiğinde merak etme o dedıklerınıde ortadan kaldırıcak.Sanmayınkı sadece pkk yı bıtırmek ıcın gelıyoruz.Askeri 2 planımız var orduyu 200.000 kısıye ındırmek ve profesyonellıstırmek ıkı bolucu ıtlerı temızlemek.Ekonomı ve egıtımde cok buyuk atılım planlarımız var.

bir edit daha : pkkyı nıye bıtıremıyoruz 30 yıldır demıssın daha oncekı mesjalarımda soylemıstım.ne gerılla taktıgı ne o ne bu .Zaten bu ıtlere gerılla dıyemez hıc kımse.TSK istediği vakit 2günde kokunu kazır bunların kazıyamaz dıyen cıksın karsıma?ama ya tsk da o kadar yureklı vatanperver Atatürkçü biri yok ya da Cumhuriyetin koruyucusu ordumuz kendini bile korumaktan aciz? Siz seçin.

bir kere basta sen soylemişsin.osman pamukpoglu baglı oldugu komutandan nasıl izinsiz operasyon yapar bu askeri disipline sıgmaz...

askeri disipline sıgmayanın sivilde ne işi var...

hem diyorsun ki basarılı operasynlar yaptı hemde sonradan kndini yalanlayıp kıbrısa suruldu diyorsun.

nasıl iş cozemedim..
yav bu laflara karnımız cok.biz 1960 da 1980 de darbelerde bırak pamukoglunu onun agababalarını gorduk ne ettiler.bu ulkeyi resmen PEŞKEŞ ÇEKTİLER...

ayrıca su laiklik kavramıda sıktı...laiklik dinsizlikmi ki surekli kılıc gibi sallanıyor.inanclı insanların bu ulkede yasama hakkı var...kurtulus savasında en onde gidenler onların dedeleriydi...

neyse ben bundan sonra buraya yazmayacam bu pamukoglu hakkında cunku yazmaya degecek kapasitede biri degil.tartısmalarda gorduk sıkıstıgı zaman karsı tarafı tehdit etmeye baslıyorlar. gerci asker kokenlilerin hepsi aynı gecende 32. gunde aynı sey vardı...adam sıkıstı karsı tarafı tehdit etmeye basladı..

bir kere basta sen soylemişsin.osman pamukpoglu baglı oldugu komutandan nasıl izinsiz operasyon yapar bu askeri disipline sıgmaz...

askeri disipline sıgmayanın sivilde ne işi var...

hem diyorsun ki basarılı operasynlar yaptı hemde sonradan kndini yalanlayıp kıbrısa suruldu diyorsun.

nasıl iş cozemedim..
yav bu laflara karnımız cok.biz 1960 da 1980 de darbelerde bırak pamukoglunu onun agababalarını gorduk ne ettiler.bu ulkeyi resmen PEŞKEŞ ÇEKTİLER...

ayrıca su laiklik kavramıda sıktı...laiklik dinsizlikmi ki surekli kılıc gibi sallanıyor.inanclı insanların bu ulkede yasama hakkı var...kurtulus savasında en onde gidenler onların dedeleriydi...

neyse ben bundan sonra buraya yazmayacam bu pamukoglu hakkında cunku yazmaya degecek kapasitede biri degil.tartısmalarda gorduk sıkıstıgı zaman karsı tarafı tehdit etmeye baslıyorlar. gerci asker kokenlilerin hepsi aynı gecende 32. gunde aynı sey vardı...adam sıkıstı karsı tarafı tehdit etmeye basladı..

sen bir kere konuya hakım degılsın konusuyorsun ne yanı bastakı ınsan haın dıye sırf ustu dıye terorıstı elındemı kacırsın :mad: sacma sapan konusma allah askına.
ayrıca senıde goruyoruz sende sıkıstın mı hemen sevıyesızlesmeye baslıyorsun.

Ortalıkda ameleler kaynıyo en kıro su bile vekil olmuş.Daha adam istiklal marşını okuyamıyo BAKAN olmuş.

ADAM GİBİ ADAM GELİNCE HEPİNİZİN Bİ TARAFI OYNUYO.Layıkıyla yapar İnş bugune kadar nasıl yaptıysa görevini.Siyasetide şİmdikilerden iyi yapacagına inanıyorum.

Ortalıkda ameleler kaynıyo en kıro su bile vekil olmuş.Daha adam istiklal marşını okuyamıyo BAKAN olmuş.

ADAM GİBİ ADAM GELİNCE HEPİNİZİN Bİ TARAFI OYNUYO.Layıkıyla yapar İnş bugune kadar nasıl yaptıysa görevini.Siyasetide şİmdikilerden iyi yapacagına inanıyorum.

dogru soze ne denır

ben osman pamukoğlunun Türkiye için doğru bir insan olduğunu sanmıyorum , Allaha tanrı diyor onun düzeyinde bir insan böyle yapmamalı , Allah bizzat buyuruyor bana kendi taktığınız adlarla seslenmeyin diye...

2004 yılında bir kitabını okumuştum 'unutulanlar dışında yeni birşey yok' diye o zamandan beri takip ederim kendisini doğru tespit fikir ve düşünceleri olduğu kadar yanlışlarıda var toprak reformu konusunda sonuna kadar haklı 10milyon işsiz var toprak onlara bakıyo onlar toprağa ama kamulaştırma fikrinede katılmıyorum ülke ekonomisine balta olur

şahsiyet olarak tanımam ama güzel konuşuyor amaaaa sanki chp nin ekmeğine yağ sürüyor gibi hissediyorum

on yargıları atıpda gercekten bır ıkı kez ızlesenız farkedeceksınız.Ama tamam ıstemıyorsanız sız 3 partinizle oyun oynayın onlardan baskları gelmesin.Siz gercek sıyasetcılerı boyle yapıyorsanız bu ulkenın bu sıyasetcılerle bu duruma gelmesıne sasmamalı.

tartışmaya bak yaa...askerden siyasetçi olur mu?kardeşim molladan , bağnazdan oluyo da askerden niye olmasın?haaa tek sorun; iyi yalan söyleyebilir mi söyleyemez mi?söyleyebilirse olur...bi de vatanı satabilirse gizli gizli...elbette olur niye olmasın...

tartışmaya bak yaa...askerden siyasetçi olur mu?kardeşim molladan , bağnazdan oluyo da askerden niye olmasın?haaa tek sorun; iyi yalan söyleyebilir mi söyleyemez mi?söyleyebilirse olur...bi de vatanı satabilirse gizli gizli...elbette olur niye olmasın...

çok az akıl , biraz tarafsızlık ve dusunme yetenegı ne kadar guzel tespıtler cıkartabılıyor ortaya.

hepınızde akıl var dusunme yetenegıde var bılıyorum ama o ucuncu seyı kullanmak ısınıze gelmıyor.Bu kardesım gıbı arada 2-3yıgıtte cıkıyor hıc yoktan.

Geri