hangi rapçi..??

aşağıdaki rap müzik sanatçılarından hangisini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    275
Sagopa rap yapmadığından şıklarda gereksiz yer kaplıo :hhmanD

Zamanında .... gidin diye şarkı yapan bi insan kendine hakaret edilio diye dava açabiliyor ilginç..
Çizgisini koruyamayıp stili değişiyor 1 anda, ilginç..

Adam olsa Sansar'a dava açacağına dissle cevap verirdi.. Muhattabı değil diyecektir bazı sagocu kolpalar, muhattap olma durumu değil, yeme yememe durumu ;)

vasiyet adlı şarkıda sarjoru doldurup kendini vuruyor bide :W Eline silah degmismi acaba =) çok yürekliyse gelsin sıksın kafama ben hazırım =) Komik..

o zamanları yaşamadığın için anlayabileceğini sanmıyorum,, 1998-2003 arası yapılan türkçe raplerde küfür hiç eksik olmadı zaten yeni bir oluşum oturana kadar hatalar göz önünde bulundurulmaz,, Sagopa 2003 te türkçe rap oluşumunu en iyi şekilde tasvir etti yani tarzı buldu kendiside her seferinde söylemektedir "bende eskiden küfür ederdim ama anladım ki bu tarzla hiçbir yola varılamıyor",, şimdi yeni yetmeler sansar, mode xl, pit10 gibi diskografisi 3-4 yılı geçmeyen insanları Sagopa gibi bir üstadla karşılaştırabiliyor,,

etrafta ne olup bittiğini bilemeden konuşanlardan oldum olası nefret etmişimdir burda sadece hava atmak için aykırılık duygusuna kapılmışsın,, çok yanlış,,

Ceza rap yapar çok kötü dostlar:cool:

evet cezanın sözleri çok anlamlı ya bitiyorum o kelimelere;

Bi çıktım evimden ak sel aktı peşimden...mamamımımamımımimimamammi..plakam yerli sırtım terli..Açıkcası adamın yazdığı sözlerden zeka yaşının 5-10 yaş grubu arasında olduğu belli nasıl dinliyosunuz bunu anlamıyorum rapci ye gelincede tabikii sago number one..!

Yani bu ceza tam olarak ajdar ın bi üst versionu:)

o zamanları yaşamadığın için anlayabileceğini sanmıyorum,, 1998-2003 arası yapılan türkçe rapalerde küfür hiç eksik olmadı zaten yeni bir oluşum oturana kadar hatalar göz önünde bulundurulmaz,, Sagopa 2003 te türkçe rap oluşumunu en iyi şekilde tasvir etti yani tarzı buldu kendiside her seferinde söylemektedir "bende eskiden küfür ederdim ama anladım ki bu tarzla hiçbir yola varılamıyor",, şimdi yeni yetmeler sansar, mode xl, pit10 gibi diskografisi 3-4 yılı geçmeyen insanları Sagopa gibi bir üstadla karşılaştırabiliyor,,

etrafta ne olup bittiğini bilemeden konuşanlardan oldum olası nefret etmişimdir burda sadece hava atmak için aykırılık duygusuna kapılmışsın,, çok yanlış,,

30 u aşmış evli barklı-imanlı adam 18 indeki sansara diss atıp küfür mü etcekti??Sansar sadece gündeme gelmek için sagoya diss atıyo sagoda en iyisini yaptı ve mahkemeye verdi

Bi çıktım evimden ak sel aktı peşimden...mamamımımamımımimimamammi..plakam yerli sırtım terli..Açıkcası adamın yazdığı sözlerden zeka yaşının 5-10 yaş grubu arasında olduğu belli nasıl dinliyosunuz bunu anlamıyorum rapci ye gelincede tabikii sago number one..!

o zamanları yaşamadığın için anlayabileceğini sanmıyorum,, 1998-2003 arası yapılan türkçe rapalerde küfür hiç eksik olmadı zaten yeni bir oluşum oturana kadar hatalar göz önünde bulundurulmaz,, Sagopa 2003 te türkçe rap oluşumunu en iyi şekilde tasvir etti yani tarzı buldu kendiside her seferinde söylemektedir "bende eskiden küfür ederdim ama anladım ki bu tarzla hiçbir yola varılamıyor",, şimdi yeni yetmeler sansar, mode xl, pit10 gibi diskografisi 3-4 yılı geçmeyen insanları Sagopa gibi bir üstadla karşılaştırabiliyor,,

Etrafta ne olup bittiğini bilmediğimi nerden biliosun sen? Ezberden konuşup boş boş eleştri yaptığın açık. Ben kimim bilir misin? Hayır. Neyle uğraşırım raple ne kadar ilgiliyim bilir misin? Hayır. "Rap kültürü yaptım ağalar" diye takılmak için bana bilgisiz diyeceğine karşındakini tanı da konuş :goz:

"1998-2003 arası yapılan türkçe rapalerde"

Türkçe öğren de gel ;)

Dikkat et o yeni yetmeler canına okur senin :goz:

Sansar mı gündeme gelmek için sagopaya diss atacak? Güldürmeyin. Sansar'ı bilen bilir zaten ;)

Ajdar'ın üstü dediğiniz Ceza'yı Sagopa muhattap alıo demekki, diss attığına göre =)

Etrafta ne olup bittiğini bilmediğimi nerden biliosun sen? Ezberden konuşup boş boş eleştri yaptığın açık. Ben kimim bilir misin? Hayır. Neyle uğraşırım raple ne kadar ilgiliyim bilir misin? Hayır. "Rap kültürü yaptım ağalar" diye takılmak için bana bilgisiz diyeceğine karşındakini tanı da konuş :goz:

"1998-2003 arası yapılan türkçe rapalerde"

Türkçe öğren de gel ;)

Dikkat et o yeni yetmeler canına okur senin :goz:

Sansar mı gündeme gelmek için sagopaya diss atacak? Güldürmeyin. Sansar'ı bilen bilir zaten ;)

Ajdar'ın üstü dediğiniz Ceza'yı Sagopa muhattap alıo demekki, diss attığına göre =)

Ne o "yeni yetme" lafımı üzerine mi alındın ne olduğunu söyle ne bildiğini anlat da öyle karar verelim kimin haklı olduğuna sadece aykırısın o kadar bişey bildiğin yok,, 1 harf hatasını bile aykırılığa dökecek kadar aciz birisin,, :victory

İnatla birşey bildiğin yok demeye devam ediosun helal =) Neye dayanarak? Kimsin? Forumlarda 3-5 şey okuyup öğrenip te krallık taslamayın kimseye ;) Tanımadan etmeden yorum yapmamanı tavsiye ederim.
Hava atmak gibi bir amacım yok, burda kaç mesajdır birşey bilmiyosun diyip "herşeyi biliyorum" triplerinde olan sen, böyle bir cümleyi nasıl kullanabildin bana nasıl hava atıosun diyebildin hayret ediyorum. Aciz olduğumu düşün devam, yerim yurdum da belli kim olduğum da, bilen bilir hava mı atıyorum bu konularda bilgim var mı yok mu ;)

Aykırıyım evet giren çıkan ne? Tek bildiğin kelime "aykırı" olsa gerek =) En azından sizin gibi özenti değilim forumlara üye olurken ilk olarak Pesimist, Sagopa nicklerini deneyip te kullanıldığını görüp mor olmuyorum :eek:ha Nerden'in Underground ama underground'un isimlerine yeni yetme diosun =) İnternetten gider çekmek kolay, kayıt yap da görelim "usta isim" :goz: veya fazla konuşma da yerin dibine daha fazla girme =)

İnatla birşey bildiğin yok demeye devam ediosun helal =) Neye dayanarak? Kimsin? Forumlarda 3-5 şey okuyup öğrenip te krallık taslamayın kimseye ;) Tanımadan etmeden yorum yapmamanı tavsiye ederim.
Hava atmak gibi bir amacım yok, burda kaç mesajdır birşey bilmiyosun diyip "herşeyi biliyorum" triplerinde olan sen, böyle bir cümleyi nasıl kullanabildin bana nasıl hava atıosun diyebildin hayret ediyorum. Aciz olduğumu düşün devam, yerim yurdum da belli kim olduğum da, bilen bilir hava mı atıyorum bu konularda bilgim var mı yok mu ;)

Aykırıyım evet giren çıkan ne? Tek bildiğin kelime "aykırı" olsa gerek =) En azından sizin gibi özenti değilim forumlara üye olurken ilk olarak Pesimist, Sagopa nicklerini deneyip te kullanıldığını görüp mor olmuyorum :eek:ha Nerden'in Underground ama underground'un isimlerine yeni yetme diosun =) İnternetten gider çekmek kolay, kayıt yap da görelim "usta isim" :goz: veya fazla konuşma da yerin dibine daha fazla girme =)
Nerdende underground yazıyor ama sorunca underground diye birşey yok diyor.
Sansar şöhret olmak için sagopaya atmadığı o kadar açıkki. Waterfallda s***m sago küstahını diyor ben lyriclere bakmadan anlamamıştım açıkçası orayı.
Sansar belkide rap aleminde çoğu kişiye diss atmış. Ve ilk defa mahkemeye veren sagopa olmuştur. Sagonunda içi içini yiyor. Ama kendini büyük abi konumunda gösterdi bir kere gruruna yediripte undergrounddan birine diss atarsa laf ederler.

Sagopa 22 kasımda Rize'ye geliyor. Biletler 30 YTL. Bir popçu olarak bile Sagopa'dan üstün gördüğüm tarkan 10 YTL'ye gelmişti. Düşünün artık..

ankettte yok ama ben ŞANIŞER 'ciyim .. T avsiye ederim rap'çilere

30 u aşmış evli barklı-imanlı adam 18 indeki sansara diss atıp küfür mü etcekti??Sansar sadece gündeme gelmek için sagoya diss atıyo sagoda en iyisini yaptı ve mahkemeye verdi
Kuzen başlatma imanına ot çekip şarkı söyleyenden ne beklenir. Ki şuan etmediği de belli değil.
Sago sadece para budalası bunu sende biliyorsun ve söylüyorsun : )

o zamanları yaşamadığın için anlayabileceğini sanmıyorum,, 1998-2003 arası yapılan türkçe raplerde küfür hiç eksik olmadı zaten yeni bir oluşum oturana kadar hatalar göz önünde bulundurulmaz,, Sagopa 2003 te türkçe rap oluşumunu en iyi şekilde tasvir etti yani tarzı buldu kendiside her seferinde söylemektedir "bende eskiden küfür ederdim ama anladım ki bu tarzla hiçbir yola varılamıyor",, şimdi yeni yetmeler sansar, mode xl, pit10 gibi diskografisi 3-4 yılı geçmeyen insanları Sagopa gibi bir üstadla karşılaştırabiliyor,,

Cartel gibi Türkiye'ye rapin yayılmasında en büyük katkısı olan kişilere sövülüyorsa Sagopaya laf atılmaması...
Adın gibi emin olasınki heLLPaix en az senden 10 kat daha bu işin içinde, ve bu işi biliyor.
Benim komşum var 10 yaşında zibidi, oda rapçiyim diye gezip senin gibi sagopa mı ceza mı diyenlerden.

Son olarak bakarsan bende Sagopaya oy vermişim 11-14-2007, yılında açılmış konu.
Ama şuan kafama silah dayasalar vermem. : ))

En Önemliside Sagopa kendi diss atmayıp Anektod gibi kişilere attırıyor : ))

Kayıt yapmayan kalmadı heLLPaix,, madem o kadar undergrounddan anlıyosunuz geçin karşıma bi freestyle atalım,, Daha önce açtığım konuda Kingkillayla da freestyle yapmıştık kimseyi hafife almayın benle diss atışmasına cesaret eden varsa söylesin konu açayım görüşelim konuya bir de anket açarız millet seçer kimin iyi olduğunu kasmayın bu kadar kendinizi,,

Ne var bu sagopa da Hangi track sizi mest ediyor? Çok merak ediyorum. montonluk maratonu baytar ok. Ama oda biyere kadar. Ceza bir ömür boyu dinlenir. Albüm dışı trackları özellikle.
Ben CEZA derim

Kayıt yapmayan kalmadı heLLPaix,, madem o kadar undergrounddan anlıyosunuz geçin karşıma bi freestyle atalım,, Daha önce açtığım konuda Kingkillayla da freestyle yapmıştık kimseyi hafife almayın benle diss atışmasına cesaret eden varsa söylesin konu açayım görüşelim konuya bir de anket açarız millet seçer kimin iyi olduğunu kasmayın bu kadar kendinizi,,
Yanlış hatırlıyorsun galiba. Ben hh'de hiç biriyle dissleşmedim..
Ama evet istiyorsan yaparız..

Burak arkadaş ruya görüyordur, hee de geç =))

Bu Kurşun'u bu yüzden seviyorum bakalım ne demiş Sago'ya:

"Cigara İçtiğinde Tribe Girip Namaza Tutulan Müslümancık"

Ben Merth güzelim sen beni tanırsın freestyle battle yaptığın bendim :) Burada Sago'nun avukatlığını yapmanın alemi yok kardeşlerime laf atan karşısında beni bulur her türlü kapışmaya hazırım koçum aç bakalım freestyle nolucak.. :) Konuyu kapat bence çünkü savunduğun adam savunulmaya değecek biri değil.Hadi bak dalgana forumda başka bölümler de var oralara da bi göz at

C3z4 Tabiki Türkiyeye TÜRKÇE Rapi O yaydı yurtdışışında konserler vererek yurtdışınada açıldı
RocknCokeyede o çıktı ;)
Reklamlar yaptı
jenerik müzikleri vs..

Evet rappertuar bekliyorum :E

Geri