paranoyak
rappertuar
Sagopa rap yapmadığından şıklarda gereksiz yer kaplıo :hhmanD
Zamanında .... gidin diye şarkı yapan bi insan kendine hakaret edilio diye dava açabiliyor ilginç..
Çizgisini koruyamayıp stili değişiyor 1 anda, ilginç..
Adam olsa Sansar'a dava açacağına dissle cevap verirdi.. Muhattabı değil diyecektir bazı sagocu kolpalar, muhattap olma durumu değil, yeme yememe durumu
vasiyet adlı şarkıda sarjoru doldurup kendini vuruyor bide :W Eline silah degmismi acaba =) çok yürekliyse gelsin sıksın kafama ben hazırım =) Komik..
o zamanları yaşamadığın için anlayabileceğini sanmıyorum,, 1998-2003 arası yapılan türkçe raplerde küfür hiç eksik olmadı zaten yeni bir oluşum oturana kadar hatalar göz önünde bulundurulmaz,, Sagopa 2003 te türkçe rap oluşumunu en iyi şekilde tasvir etti yani tarzı buldu kendiside her seferinde söylemektedir "bende eskiden küfür ederdim ama anladım ki bu tarzla hiçbir yola varılamıyor",, şimdi yeni yetmeler sansar, mode xl, pit10 gibi diskografisi 3-4 yılı geçmeyen insanları Sagopa gibi bir üstadla karşılaştırabiliyor,,
etrafta ne olup bittiğini bilemeden konuşanlardan oldum olası nefret etmişimdir burda sadece hava atmak için aykırılık duygusuna kapılmışsın,, çok yanlış,,