hangi rapçi..??

aşağıdaki rap müzik sanatçılarından hangisini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    275
YazıLanlar arasında en eski rapçi Ceza ;)

kendini kandırma bence, ilki cartel di ki ona da rapçi diyemeyiz Türkiyeye rapi tanıtamadılar soytarılık yaptılar sadece 2 yıl ardından Sagopa Kajmer Türkiyeye gerçek rapi getirdi,, ;)

"2 senelik diskografilerinizi hattatlara yazdırın bayım"

Sagodan cezaya ;)

kendini kandırma bence, ilki cartel di ki ona da rapçi diyemeyiz Türkiyeye rapi tanıtamadılar soytarılık yaptılar sadece 2 yıl ardından Sagopa Kajmer Türkiyeye gerçek rapi getirdi,, ;)

Sagodan cezaya ;)

ÖnciLikLe oku ßiraz iLim irfan öğrenmiş oLursun ;)

Ayrıca ben cezacı değiLim,Sogopada ceza da Sansar'da vs.. hepsini dinLerim
Ama sen sago dinLiyorsun diye bu müziğim miLadı'da sago oLmak zorunda değiLdir
ßi kaç biLgi sana ;)

Gençlere yanlış bilgiler :))

Rapstar albümünden bahsediyo adam ya sen gerçekten bu işi bilmiyosun 1998'de Silahsız Kuvvet adı altında Sagopa girmişti bu işe Rapstar albümü ne zaman yapıldı sence :) Ayrıca zaten Sagopa cezanın Rapstar albümünün tüm parçalarının prodüktörlüğünü üstlenmişti yani o albümde Sagopanın çok emeği var,, neyse sen anlat anlat anlamican üstteki resmi nerden aldığını biliyorum burda söylemeyeyim reklam olur o sitedeki bilgilerin çoğu yanlış verilmiş,,

Gençlere yanlış bilgiler :))

Rapstar albümünden bahsediyo adam ya sen gerçekten bu işi bilmiyosun 1998'de Silahsız Kuvvet adı altında Sagopa girmişti bu işe Rapstar albümü ne zaman yapıldı sence :) Ayrıca zaten Sagopa cezanın Rapstar albümünün tüm parçalarının prodüktörlüğünü üstlenmişti yani o albümde Sagopanın çok emeği var,, neyse sen anlat anlat anlamican üstteki resmi nerden aldığını biliyorum burda söylemeyeyim reklam olur o sitedeki bilgilerin çoğu yanlış verilmiş,,

Tamam işde rapstardan öncekiLer rap oLarak bile kabul ediLmemiş.gerçek rap cezanın rapstar aLbümüyLe başLadı.Ben ondan öncekilere rap demem saçmaLık.
Tamam sago ceza'yLa beraber çaLışsa bile aLbüm sagonun değil cezanın oLarak geçiyor.
Nese sende sago deyip diğer her rap'i sallayanLardansın

diğer raplere lafım yok böyle söyleyebilirdin en eski rapçi ceza demen biraz saçmaydı,, rapstar albümü ilk rap olarak kabul edildi evt ama ceza sadece söyledi beatler, lyriclerin çoğu ve söyleniş biçimi Sagopanın fikriydi,, Ben cezaya artık rapçi bile demiyorum çünkü o artık popçu oldu bunu hepiniz biliyosunuz,,

Sagopa Kajmer her zaman ve heryerde...!!

Bu arada oldness_07 arkadaşımız bilip bilmediği konular hakkında başka sitelerden öğrendiği bilgiler ışığında bizi aydınaltmaya çalışmış :) Çocuk olmayın lütfen :)

çok saçma bir soru tabiki de sagopa kajmer yani sagopanın şarkılarını sağır sultan bile biliyor sagopanın qral cezanın soytarı olduğunu anlamayan bir cezacılar var...:D

ankette raffine ve zet var, onlar rapçimiki ya niye sansar, da poet, alaturka mavzer vs. yok_?

Sagodan cezaya ;)

oy'um ceza'ya sözüm sana.Bütün yorumları okudum ve her ceza diyenin altına bi laf sokuşturmuşsun.Aralarından en cok dikkatimi de şu yazdıgın söz cekti.

aL sana senin istediğin dilden bir cevap.Ceza ve sagopanın diskografilerine bak aldıkları ödüllere bak yaptıkları işlere bak ve karşılaştır.Maden sagopanın diskografisi o kadar ii maden sagopa en büyük rapci ikisinin aldıkları ödüllere bi bak.BAk ve gör kimin rap yaptıgını.

Not:(araştırmada yapılan featler ve sinema müzikleri gibi ufak ayrıntılar göz önünde bulundurulmamıştır.)
SagopaNın cogu ödüllünü Dj'lik yaparak almıştır.

Ceza ise rap yaparak.

seninde dediğin gibi diskografilere baktımızda kimin ne iş yaptıgı görmüş oluruz..

Yani fazla söze gerek yok..

Bunu okuduktan sonra bana yazacagın binlerce cümle aklına gelecek ama fazla yazma cünkü ben tekrar sana cevap verisem cezafan'ı olarak bi ayrıcalığımız kalmaz ..kapiŞ..

oy'um ceza'ya sözüm sana.Bütün yorumları okudum ve her ceza diyenin altına bi laf sokuşturmuşsun.Aralarından en cok dikkatimi de şu yazdıgın söz cekti.

aL sana senin istediğin dilden bir cevap.Ceza ve sagopanın diskografilerine bak aldıkları ödüllere bak yaptıkları işlere bak ve karşılaştır.Maden sagopanın diskografisi o kadar ii maden sagopa en büyük rapci ikisinin aldıkları ödüllere bi bak.BAk ve gör kimin rap yaptıgını.

Not:(araştırmada yapılan featler ve sinema müzikleri gibi ufak ayrıntılar göz önünde bulundurulmamıştır.)
SagopaNın cogu ödüllünü Dj'lik yaparak almıştır.

Ceza ise rap yaparak.

seninde dediğin gibi diskografilere baktımızda kimin ne iş yaptıgı görmüş oluruz..

Yani fazla söze gerek yok..

Bunu okuduktan sonra bana yazacagın binlerce cümle aklına gelecek ama fazla yazma cünkü ben tekrar sana cevap verisem cezafan'ı olarak bi ayrıcalığımız kalmaz ..kapiŞ..

2 kişi konuşurken 3. ye ne düşer bilirsin küçük o yüzden sana cevap bile vermicem,, :victory

orda olmayan daha nice mcler var arkadasım ve orda saydıklarını 5 e katlarlar belirtmek istedim sadece medyada fazla gozukmuyorlar hangisi iyi diye soruyorsanız benim için sansardır...

bütün yorumları okudum sadece senin kine cvp yazma isteği uyandı içimde birincisi sagopayı 5 e katlıyacak adam henüz görmedim medyaya da çıkmıyosa demek ki tutulmamıştır ona bakarsan sagopa da en fazla trt1 çıkıo demek ki neymiş şöhret sadece tv ile olmuyomuş sagoyu 5 e katlicak adam sansar ise ya rap ölmüş ya rapçi anladın?

ayrıca soruyorum sana rappertuar neden sonucu belli olan anketi açıyorsun :D

abluka alarm burda en sağlam rap grubudur, tek eksileri fazla tanınmamaları, görücekseniz gelecek yıllara damgalarını vuracaklar bu çoçuklar

bütün yorumları okudum sadece senin kine cvp yazma isteği uyandı içimde birincisi sagopayı 5 e katlıyacak adam henüz görmedim medyaya da çıkmıyosa demek ki tutulmamıştır ona bakarsan sagopa da en fazla trt1 çıkıo demek ki neymiş şöhret sadece tv ile olmuyomuş sagoyu 5 e katlicak adam sansar ise ya rap ölmüş ya rapçi anladın?

ayrıca soruyorum sana rappertuar neden sonucu belli olan anketi açıyorsun :D

Bazıları o kadar direniyo ki artık böyle bi anket açtım ve sizler yüzümü kara çıkarmadınız Sagopanın oylarına baktıkça gurur duyuyorum yoldaşlar :victory

Sagopa rap yapmadığından şıklarda gereksiz yer kaplıo :hhmanD

Zamanında .... gidin diye şarkı yapan bi insan kendine hakaret edilio diye dava açabiliyor ilginç..
Çizgisini koruyamayıp stili değişiyor 1 anda, ilginç..

Adam olsa Sansar'a dava açacağına dissle cevap verirdi.. Muhattabı değil diyecektir bazı sagocu kolpalar, muhattap olma durumu değil, yeme yememe durumu ;)

vasiyet adlı şarkıda sarjoru doldurup kendini vuruyor bide :W Eline silah degmismi acaba =) çok yürekliyse gelsin sıksın kafama ben hazırım =) Komik..

Geri