hangi rapçi..??

aşağıdaki rap müzik sanatçılarından hangisini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    275
Her ne kadar dıştan anlaşamıyo gibi görünselerde tarihlerine bakarsanız tüm rapçiler çok iyi anlaşır.
Cezanın annesi vefat etti sago albümünü cezanın annesinin anısına çıkardı.
Herkes diyo dj fuchs u ceza sattı, sorarım askerden dönünce elinden ilk tutan kimdi?
Rapte atışmalar olmadan olmaz yürümez, ama bence bunun kavgalarını yapmak çok saçma.
Ciddi şekilde ceza fanı olmama rağmen sagoyuda çok severim.
Zaten ikisinin yaptığı hiphop farklı türler. Aynı tip yapmıyolarki kıyaslayasın.

Gereksiz tartışmayın yani yok ceza böle, yok sago şunu yaptı.

Tüm rapçiler Merdivenleri birlikte çıktı sonuçta, şu an hiphop a ilgi arttı türkiye de bundan dolayıdırki, hepsi en üst basamağa oturmaya çalışıyo ama birbirini ezik geçmeye çalışmadıkları kesin.

acıkcası metal dınlerım ve orda bulduğum pek cok seyı sago sozlerıyle bırlestırınce ıste hayatım =))
nese uzattım sanırm ne dıyım sagolan =))

Sadece görüşümü söyledim.Kötü anlamda konuşmadım.
Eğer kırdıysam. Özür dilerim : ))

bence kadıköy acil ama burda olmadıı için sago:biggrin

bazı arkadaşlar ankette neden şu rapçi yok gibi yorumlarda bulundu ki açıklayayım nie yok çünkü ankette verdiğim rapperlar arasında hep bi rekabet olmuştur bilirsiniz yazılan dissler açılan davalar vs. vs. o yüzden bunların arasından birini seçmenizi istedim,,

bencede sagopa kajmer fakat HER NE OLURSA OLSUN 2PAC AMARU SHAKUR DERIM

orda olmayan daha nice mcler var arkadasım ve orda saydıklarını 5 e katlarlar belirtmek istedim sadece medyada fazla gozukmuyorlar hangisi iyi diye soruyorsanız benim için sansardır...

Tek Kelime .....:::::sago::::....

orda olmayan daha nice mcler var arkadasım ve orda saydıklarını 5 e katlarlar belirtmek istedim sadece medyada fazla gozukmuyorlar hangisi iyi diye soruyorsanız benim için sansardır...

bana o sansarın içinde ana bacı sövmediği bi şarkısını gösterir misin_? veya diğerlerinin_?

diğer rapperlara saygım var tabi ama ben sadece ankette yazdığım rapperlar arasında bi seçim yapmanızı istedim çünkü onların arasında farklı bi rekabet vardı hep,,

sagonun tarzı dünyada hiç kimsede yoktur sagoyu anladığım için ve türkiyede öyle bir rapçi olduğu için türklüğümle gurur duyorum adam gerçekten yapıyor ya mütiş müzikleri ve sözleri var

Sagopa Kajmer'e oyum :)

herkesten farklı görünmeye çalışmışsın fakat olmamış her zaman kalite kalitedir amerikayı tekrardan keşfetmeye gerek yok

Geri