Hangi Müzik Aletini Çalıyorsunuz

Hangi Müzik Aletini Kullanıyorsunuz?

• Gitar

Kullanılan: 184 43.6%
  • Saz

Kullanılan: 100 23.7%
  • Bateri

Kullanılan: 38 9.0%
  • Ud

Kullanılan: 14 3.3%
  • Diğer(Lütfen Belirtiniz)

Kullanılan: 86 20.4%

• Kullanılan toplam oy
    422
illuminati' Alıntı:
kardeş ben sana burda tab veririm nota veririm belki ders cdlerini upload ederim(ki bence bu şekilde gitar öğrenilmez)önemli olan senin çalışman ben ne yaparsam yapıım olay sende biter inş ileride istediğin düzeye gelirsin:cool:
bence derscd lerini bi upload edersen herkes sevinir bende gitar çalıyorum ama o cdlerden yola çıkabilir insanlar çünkü nasıl çalışçaklarını cd de anlatıyorlar dimi :)

walla ortaokulda fülüt verdiler sonra liseye gelince ork ve saz çalmaya başladım :) şimdi gitara uğraşıyom ama ney çalmak içinde uğraşıyom :S bi türlü olmuyo :S ama en çok çalmak istediğimde büyük bi bateri offf off

bateri ve electro gitar calıorm profesyonel olarak underground bir grupta 2 yıl bateri ve son vokallik yaptım :)

sozerun' Alıntı:
bence derscd lerini bi upload edersen herkes sevinir bende gitar çalıyorum ama o cdlerden yola çıkabilir insanlar çünkü nasıl çalışçaklarını cd de anlatıyorlar dimi :)

tmm tmm koycam zaten ben sadece onaylamıyorum ama koycam bence profesyonel bir insanın birebir çalıştırmasının yerini hiç bişey tutmaz yani ben şahsen bu safhaya o şekilde geldim daa bi kere ders cdsi izlemedim valla. . .

bende bas gitar + baetry biraz işte pianoda calarım flütde netcez şimdi :D

wala arkadaşlar ben müzik bölümünde okuyorum.lisede de güzel sanatlarda müzik okudum.çaldıgım enstrumanlar;keman,viyola,piyano,org,gitar,bağlama,bendir,bongo,tumba,bateri walla daha ne diim ki bıraz ugrassam çelloyu da çıkarırım.okulda da şan bölümündeyim:)

Saz çok iyi çalarim..... nede olsa ANKARALİYİM...

SAZ GİTAR FLÜT ORG (birazda Elektro) Bi Aralar Kaval Calıyordum Şimdi Üflüyorum Üflüyorum ses cıkmıyor :)

ya ben gitar, flüt we acayip ıslık çalıom :D çok mu yetenkliyim ne :D

bende saz çalıyorum tabi şu anda geçiş dönemindeyim karadüzenden bağlama düzenine geçtim tavsiye ve önerilerinizi beklerim...

bağlama (iyiyimdir), gitar(acemisiyiz hala), bendir, erbane(bendire benzer)...ama genellikle çene çalarım...heheheeeee...şaka bir yana bu sıra kabak kemaneye merak saldım.

ben de çok ii olmasam da klasik gitar çalıorum ama bateri de çalmak istiom..

Bende güzel sanatlarda okuyorum biraz gitar,viyola ama daha çok piyano çalıyorum en çok onu seviyorum..

Geri