Hangi Müzik Aletini Çalıyorsunuz

Hangi Müzik Aletini Kullanıyorsunuz?

• Gitar

Kullanılan: 184 43.6%
  • Saz

Kullanılan: 100 23.7%
  • Bateri

Kullanılan: 38 9.0%
  • Ud

Kullanılan: 14 3.3%
  • Diğer(Lütfen Belirtiniz)

Kullanılan: 86 20.4%

• Kullanılan toplam oy
    422
şimdilik gitar tıngırdatıyorum ama fırsatını bulursam(okutacak yer bulursam) her müzik aletini çallarım :)

klasik - elektro - akustik gitar çalıyorum.

Ama en çok çalmayı istediğim ve en haz duyduğum ve ennnn sevdiğim enstrüman piyanodur!

tencereyi tek geçerim. :D

anca okuLda bLok fLut çalıoduk daha dorusu onuda çalamıoduk:D

la konu ii tutuu ben 2 güne unutulur diodum bi tşk edin bakıım ilk mesaja bu kadar güsel bi anketi düşündüğüm için:):)

profesyonel anlamda baglama ve gitar caliyorum...ama elime hangi ensturman gelse en gec bir hafta icinde calacagima inaniyorum... :D

Ben uzun yıllardır keman çalıyorum. Ve aralıksız olarak hergün en az 3 saat çalışıyorum.

Mey....Kaval....Dilli Kaval..Sipsi çalıyorum...Ve az biraz Ney üflüyom.
Biraz saz çalıyorum...

Kısmetse Balaban ve Duduk'e de başlayacağım (Takım bozulmasın abi :D )

Ben profesyonel olarak elektro gitar çalıyorum.Bunun yanında keman,piyano,bateri,bass gitar,gayda ve ney çalıyorum.

sırf kız ayarlamak ıcın baslamıstım gıtara :) ama bı baktım alet muthis ve huzur verıcı kötü işler için kullanmaktan vazgectim sonra ..:) askere gıttık süs gıbı duruyo şimdide.... heveste kırıldı,,sapıda atmıs..... alamadık bıdaha. ucuz saglam gıtar satan versa pm atsın..

Kardeş bende ud çalıyorum.Merak ettiğiniz bişey olursa her zaman yardımcı olurum

bende 9 yıldır ud çalıyorum...
son bir yıdırda ritim gitar çalıyorum ama flamenko ve rock tarzlarına merakım var...

SQULACHİ' Alıntı:
6 senedir profosyonel olarak flüt çalıyorum birçok orkestrada çalmışlığım wardır :p

ortak biliorsun resitallerini hiç kaçırmam en son eşekler orkestrasıyla çaldığın mükemmeldi farklı bi hava bi ruh vardı anlatılmaz bi ortam tezek kokuları ve senn almış flütü eline müthiş bi resitaldi yaws:D :D :D :D :D

BEN MP3 PLAYER CALIYORUM :) :p

elektro gitarım war.. çalıyorum yerine tırmalıyorum demek dah dooru olur :)

bende bağlama çalarım iddalı olan özelden yazsın hahaha (ciddiyim)

Geri