Hangi Müzik Aletini Çalıyorsunuz

Hangi Müzik Aletini Kullanıyorsunuz?

• Gitar

Kullanılan: 184 43.6%
  • Saz

Kullanılan: 100 23.7%
  • Bateri

Kullanılan: 38 9.0%
  • Ud

Kullanılan: 14 3.3%
  • Diğer(Lütfen Belirtiniz)

Kullanılan: 86 20.4%

• Kullanılan toplam oy
    422
ben flüt calıyorum simdilik :D

bende flüt çalarım do mi sol mi mi sol mi mi re re do mi sol la sol fa sol fa mi :D

ıslık çalan yok mu:D:D:D

ben Piano'ya başladım 1 ay bile olamadı fakat kulaktanda olsa bi çok klasik parça çalabiliorm henüz nota bilmiorm:D :D

arkadaşlar bende bateristim her gece ANTALYADA sahne alıyorum müzisyen arkadaşlarımızla daha kaynaşalım isterim...................

Bende gitar çalıyorum ama bende pek prof sayılmam :) ancak kendi çapımızda...

eflani07' Alıntı:
arkadaşlar bende bateristim her gece ANTALYADA sahne alıyorum müzisyen arkadaşlarımızla daha kaynaşalım isterim...................

antalya ise bana baya yakınsın :)

inş yaza doğru ben şöle isteyen dostalarla beraber bi hafta sonu hhciler olarak antalya mersin civarı buluşalım diorum hem 2-3 gün tatil yaparız bakalım ayarlıcaz inş ;)

hocam ben org çalıorum ama yazmamıssınız canınız saolsun :D

ben hem gitar hem bateri çalıorum ama hangisinde daha iyiyim :eek:
gitar:cool:

keman var ama yetenek yok
süs olsun die duruo :eek:

bari hh e bağışlada birilerine faydası olsun :cool:

olmaz pintiyim ben :ter:
eşyam kıymetlidir. gözümün önünde çürüsün :eek:

arkadaşlar merhaba bende kanun öğrenmeye çalışıyorum.
ama müzik bilgisi lması gerek bu konuda eğitim alan arkadaşlarımız yardımcı olabilirlermi nasıl başlayalım not bilgisi, kulak vb.nasıl bir yol izlemeliyiz.selamlar sayglar

talan' Alıntı:
arkadaşlar merhaba bende kanun öğrenmeye çalışıyorum.
ama müzik bilgisi lması gerek bu konuda eğitim alan arkadaşlarımız yardımcı olabilirlermi nasıl başlayalım not bilgisi, kulak vb.nasıl bir yol izlemeliyiz.selamlar sayglar

senceyle yazdıklarının konuyal bi ilgisi varmı?

artı öğrenmeye çalıştığın çalgı dünya üzerindeki en zor çalgılardan bi tanesi bunu internetten falan öğrenmeyi düşünüorsan onlar hayaldir bunu söliim parayı dökeceksin ii bi ders alacaksın. . .

lütfen biraz daa dikkatli olalım!:eek:

bi gitarı parcaladım şımdı yenı bıtene almayı duşunuyorum

Geri