Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pes diyorum ya şu başlığa bakarken hiç tereddütsüz bakmıştım herkez türk kızları diye oy kullanmıştır diye ama sadece ben dahil 2 kişi türk demiş ne diyim size bu diğer ülkelerin kızlarına oy verenler gidinde onlarla bilirlikte onların kültürleriyle yaşayın elinizdekilerin kıymetini bilmeden yaşamaya devam edin
güzelliğin bakış açısına göre değiştine inan birisi olarak türk kızlarının en güzel kızlar olduğuna inanıyorum. tabik diğer ülkelerdei bir kaç tane güzel kız olabilir ama türklerin eline su bile dökemezler.
SSCB dönemindeyken Rusya ve civarındaki ülkelerdeki komünizm nedeniyle Rus kızların güzelliği artmıştır. Sebebi ise o zamanlardaki güzel kadınların nesillerinin devam ediyor olmasıdır
abicim pyrazboran a katılıorum macar kzıları afet..ztn slovak macar hırvat kızları manyak oluyo..sarışın weya kumral renkli gözlü ağırlıklı...ayrıca iskandinawlarıda tek geçerim we bide brezilyalılardimi?