hangi ülkenin kızları sizce daha güzel

hangi ülkenin kızları sizce daha güzel

• türkiye

Kullanılan: 19 24.1%
  • iskandinav

Kullanılan: 16 20.3%
  • ukrayna rusya v.s.

Kullanılan: 33 41.8%
  • avrupa

Kullanılan: 15 19.0%
  • akdeniz ülkeleri

Kullanılan: 6 7.6%
  • uzakdoğu

Kullanılan: 5 6.3%
  • orta asya

Kullanılan: 3 3.8%
  • kuey amrika

Kullanılan: 4 5.1%
  • güney amerika

Kullanılan: 8 10.1%
  • afrika

Kullanılan: 5 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    79
Bence Ukraynalılar Süper

tabiki en güzel kızlar ukrayna ve rusyalılar :)

:mad:

pes diyorum ya şu başlığa bakarken hiç tereddütsüz bakmıştım herkez türk kızları diye oy kullanmıştır diye ama sadece ben dahil 2 kişi türk demiş ne diyim size bu diğer ülkelerin kızlarına oy verenler gidinde onlarla bilirlikte onların kültürleriyle yaşayın elinizdekilerin kıymetini bilmeden yaşamaya devam edin

cevaba gellince ise;

ASYA === =TÜRKİYE===KARADENİZ BÖLGESİ==SAMSUN=BEN
:p

güzelliğin bakış açısına göre değiştine inan birisi olarak türk kızlarının en güzel kızlar olduğuna inanıyorum. tabik diğer ülkelerdei bir kaç tane güzel kız olabilir ama türklerin eline su bile dökemezler. :D

SSCB dönemindeyken Rusya ve civarındaki ülkelerdeki komünizm nedeniyle Rus kızların güzelliği artmıştır. Sebebi ise o zamanlardaki güzel kadınların nesillerinin devam ediyor olmasıdır :D

abicim pyrazboran a katılıorum macar kzıları afet..ztn slovak macar hırvat kızları manyak oluyo..sarışın weya kumral renkli gözlü ağırlıklı...ayrıca iskandinawlarıda tek geçerim we bide brezilyalılar:)dimi?

bir turizmci olarak ruslar bir harika diyorum.ispanya ve fransız kızlarını da unutmamak lazım diyorum.polonyalılarda idare eder eh işte

slav ırkını bu konuda tek geçerim. hepsi fabrikasyon :)

iskandinav kızlarının muhteşem vücutlerı var

Ali Sahin' Alıntı:
polonyali lar basi cekiyor bu konuda bence

+ 1907 Bende HoşLanıyorum PoLonyaLı KızLardan.. Bide Esmer Hastası Hepsi :D

aßi eski ßi sevGilim varDi eLina die ukraynaLıyDı mavi gözlü uzun boylu felan cok süper kısdı lem keşke ayrılmasaydım :D:D

Geri