Hackhell'ciler ne kadar Atatürk'çü

kAnımızın son dAmLAsınA kAdAr ATATÜRK'ün düşünceLerini yAşAtmAk için ve onun kurduğu cumhuriyete sAhip çıkmAk için sAvAşAcAğımızdAn kimsenin en ufAk şüphesi oLmAsın.eminim benim gibi düşünenLerin sAyısı bu üLkede AzımsAnAmAycAk kAdAr çok..sonunA kAdAr ATATÜRKÇÜYÜZ......

Esir iken mümkün müdür ibadet..?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibi ******** yüzünden..
Dinindende soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma..
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan gene çıkardın amma..
Baban kimdi bilemezdin Şerefsiz.
(ALıntıdır)

Arkadaslar bu kadarmıyız allahaskına ne kadar az kişi konuya msj atmıs :(

Ataturkçüleri bu konu baslıgı altına cagırarak duyarlılık bekliyorum nereden ne sekil gedigimizi bu vatan için dokulen kanalrı ve emekleri bu kadar az duyarlılıklamı gosterebiliyoruz.Nerde vatanımızın evlatları bu konuya msjların yıgılması gerekiyordu.Ey genclik uyan artık uyan...! Ataturkcuyum ve son nefesime kadarda ATAMIN izindeyim...!

AtamıZa kimSe ßi$e diyemeZz kimsEnin oNa ßi$e demeye qücü yEtmeZ. Her ne ko$uLda oLurSa oLsun Eger ßiri AtamıZa SayqıSızLık Edicek oLurSa Yanına Da kaLmaz . SanaL aLEm vEya reeL FarkEtmeZ... kıSaSa kıSaS...!
Emeqine saqLık üstad cok gusel ßi konu yu yoruma sunmu$un.

b3ripz.jpg

daha ölmedik çok şükür,İZİNDEYİZ!..

Bu adam varya Yüce Rabbimin bize gönderdiği kurtarıcı

O'nu anlamak , O'nu yaşamak , O'nu anlatmak lazım

Seni çok özledik yüce ATA'm

Sen rahat uyu

Cumhuriyet'inin bekçileriyiz.

Bende sizin yanınızdayım ve sonuna kadar arkanızdan gelcem ama üzülerek bişe soylemek istiyom bu yenı nesılın cogu nedense Atatürkü sevmiyor bunu pek anlamıs degılım neden sevmıyolar dıye bazen soruyom kendıme ama tek cevap su gelıyo aklıma bizim egitim sistemimizden kaynaklanan bişe galıba ogretmenler bence cok sıkıyolar cocukları ve onlarda Atamızdan uzaklasıyo ve sevmemeye baslıyo. Sevgili hocalarımız ogrencılere karsı sert bi tutum yerine onlara Atamızın hayatını sevecen bı dılle anlatmaya kalksalar daha ıı olur dıye dusunuyom. Bakın bı cevrenıze, okula gıden cocuklara sorun bi Atamızı nasıl bırı olarak tanıyonuz dıye. ilk öğretıme gıden cocukların hepsının atamızı sevdıgını soyler ama orta okul ve lisede oran gıtıkce dusuyo.Ben dedigim gibi biraz egitim sistemine baglıyom.Yani gosterıyoki ilk basta Atamızı seven kısıler buydukce fıkır degıstırıyo benım cevremde boyle ornekler cok.
Kısaca arkadaslar egıtımle baslayarak bunu degıstırebiliriz tabi bu benim dusuncem.

Benim Atama karsı sevgim hiç bitmeyecek.

Gecmisini Bilmeyen Bir Ulke Yokolmaya Mahkumdur
M.KEMAL ATATÜRK

ölümüne Atatürk'çüyüm ben sanırım bu forumda işimiz zor olacak :(

Geri