Hackhell'ciler ne kadar Atatürk'çü

R€B€L' Alıntı:
Bunada sıyasetı karıstırmayalım lutfen.

Bu forum ıcınde oldugum surece hakaret eden ve hakarete yeltenen kısılere o kelımelerı yutturcak kadar Ataturkcuyum ;)
a y n e n k a t ı l ı y o r u m !!!!!

cumhuriyetin bekçisiyiz...

dün atatürk e hakaret eden yobazlar bugün cahil halkı kandırarak başımızda iktidardalar ama şunu unutmasınlarki bu ülkede atatürkün bekçileri bizler ölmedik ve bu ülkeyi osmanlı günlerine döndürmeye hiç niyetimiz yok bizim ülkemiz herzaman çadaş laik demokratik ve atatürkçü düşünce yolunda ilerleyen bi anlayışla yönetilecektir rahatsız olan çeker gider...

elbet birgün döneriz özümüze hatırlarız allahımızı atamızı ama o zaman iş işten geçmiş olacak yakında bizide özelleştirecekler evimize kredi kartlı sistemle giricez bir yandan kuraklık bir yandan yobazlık allah sonumuzu hayır etsin diyorum.sonuna kadar atatürkçüyüm ve türküm saygılarımla.

Yurtdisinda yasiyorum ama belki Türkiye`de yasayan bicok kisiden daha Atatürk`cüyüm...

Gafil, hangi üç asır, hangi asır,
Tuna ezelden Türk diyarıdır.
Bilinen tarih söylememiş bunu,
Kalkıyor örtüler, örtülen doğacak,
Dinleyin sesini doğan tarihin,
Aydınlıkta karaltı, karaltıda şafak.
Yaşanan tarihi gömüp doğru tarihe gidin.
Asya'nın ortasında Oğuz oğulları,
Avrupa' nın Alpler' inde Oğuz torunları,
Doğudan çıkan biz, batıda yine biz;
Nerde olsa, ne olsa kendimizi biliriz.
Hep insanlar kendini bilseler,
Bilinir o zaman ki hep biriz.
Türk sadece bir milletin adı değil
Türk bütün adamların birliğidir.
Ey birbirine diş bileyen yığınlar!
Ey yığın yığın insan gafletleri!
Yırtılsın gökteki gafletten perde,
Hakikat nerde?

M. K. Atatürk

Ya ne bılıım bu konu bana sacma geldı???NEden dıceksınız belkı bana kızıcaksınız ama öle..Nedenını solıyım kımın ne oldugunu kımse bılemez.Adam dısarda atıp tutatr baksanız Atatürçülün bayragını o tasır ama adam ıcınden kımbılır neler gecırır.Veya tam tersı adamı dısardan bölücü gıbı gorursunuz onyargılarınız oledır.Ama bı durum oldugunda savas cıktıgında yada baska bı olayda Ülkesi için yapamıcagı sey yoktur.Kısacası kımın ne oldugunu kısme bılemez bunu anlamak ıcınse Zor gun gormek lazım (Umarım gormeyızde Icı bos adamlarla ugrasmak olur tek derdımız)

sonuna kadar yanınızdayım, o yasayı çıkaran yönetim yakında internet üzerinden hakaretlerini,iftiralarını yayınlarsa şaşırmayın zmnında noldukları ortada. o yüzden güvenmemek lazım onların sözlerine

Atatürkü anlamak için onun ne yaptığını bilmemiz gerekmiyormu arkadaşlar , yoksa namaz kılıp dini bilmiyenlere benzeriz. Ne için ibadet ettiğini gerçek anlamda bilmeyen bir dindar ile neden atatürkçü olduğunu bilmeyen biri arasında ben hiç bir fark göremiyorum. Ayrıca sevmeyen çeksin gitsin anlayışı pek doğru bir anlayış değildir. Herkes bizim kadar sevmek zorunda değildir atatürk'ü ama ben Atatürk'e insanların saygı duyduğuna eminim. Çünkü; Büyük insanlara herkes saygı duyar fakat sevmeyebilir.

R€B€L' Alıntı:
Bunada sıyasetı karıstırmayalım lutfen.

Bu forum ıcınde oldugum surece hakaret eden ve hakarete yeltenen kısılere o kelımelerı yutturcak kadar Ataturkcuyum ;)
Çok Doğru kardeşim...

Atatürk'e internet yolu ile olsa bile hakareti serbest bırakırlarsa önce bizleri bulacaklardır karşılarında ve gereken cevabı alacaklardır...

ReßeL çok doğru konu$mu$ ßence...
DedikLerine tamamen katıLıyorum ..

madness cığım duyarlılığın konusunda sana teşkkür ediyorum.Ne yazık ki ülkemiz türküm diyemeyecek kadar "DEMOKRATİK "kişiler tarafından "DEMOKRASİ" yalanları ile yönetiliyor.bu gidişle başımıza daha çok şeyler gelecek:(

Atam, hâlâ yaşıyorsak; edepsizlik sayesinde!
Altı oku soruyorsan, politika dehlizinde!
Yobazlarla gericiler, onlar bizden daha zinde!
Halkçılıkla devletçilik: Anlatamam, çok hazin de...
Çoktan beri sahteciler, ağır çeker her vezinde!
Tek umut var, o da yalnız, Amerikan dövizinde!
Sorma Ata'm, halimizi, hal mi kaldı anlatacak...
Yata yata çok yorulduk, tatil yaptık, izindeyiz!
Hocamız var, hacımız var, uçan kuşa borcumuz var,
Geçeceğiz Avrupa'yı ama şimdi izindeyiz!
"Türk milleti çalışkandır". Biz de senin tezindeyiz,
Dinlenmekten yorulduk da, onun için izindeyiz!
İlerledik Ata'm öyle, şimdi görsen tanımazsın,
Arasan da bulamazsın, Amerikan tarzındayız,
Bugün değil, bu yıl değil, çoktan beri izindeyiz!
Hani, "Türk, öğün, çalış, güven" demiştin ya...
Biz ilkinde takılıp kaldık, çalışmaya zaman kalmadı.
Her sabah güne başlarken, "Türküm, doğruyum, çalışkanım"
Diye bağıran, geri ve tembel nesiller yetiştirdik.
O gün yazdıklarını, bugün ağza alamayacak haldeyiz.
Seni aşmaktan vazgeçtik, sana ulaşamıyoruz Ata'm.
Şu "izindekiler"in listesini bir görsen, inanamazsın Ata'm;
Kendini tanıyamazsın. Bağışla bizi... İzindeyiz Ata'm

Paylaşımın süper ...Çok güzel yazmış bunu yazan....

Bu arada sıkar öyle laf etmek Atamıza ;adamın aklını alır bu millet :ceza olsa da olmasa da!!!!!!

hack hell üyeleri arasında anti kemalist lerinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama onlar konu ile ilgilenme gereği bile duymadılar nedense. Kendi tezlerini tartışmak isterdim onlarla

ya onlar konu ile ilgilense ne olacak .zaten diyecekleri ne var ki.kime neyi anlatacaksın, boşver.forum işte, her türlü insan var...

Bende varım az sıkışın bende girem araya kuyruğuma basmayın :)
Hh de olacağını sanmıyorum ama Atatürke hakaret eden olursa direk banlayın beni çok pis küfrederim.

Geri