Hackhell'ciler ne kadar Atatürk'çü

Madness

Banned
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar çok üzüldüğüm bir şeyi paylaşmak istedim: Artık internetten belkide daha sonra alenen Atatürk'e hakaret etmek suç sayılmayacak:(
Değerli üyeler birer yrum yazarsanız hackhell topluluğunun ne kadar Atatürkçü olduğunu öğrenebiliriz: İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim

Not: Daha önce verildiyse özür dilerim böye bir konu bulamadım.

ELbette BöyLE bi Andavallık yapıp bunun suç olmadıgını göstermek tabii ki beni Susturmayacak....Gazi Mustafa KEmal Atatürk'e Dİl uzatana HEr zaman CEvaBım Vardır...İçin Rahat Olsun KArdeşim

Atam, hâlâ yaşıyorsak; edepsizlik sayesinde!
Altı oku soruyorsan, politika dehlizinde!
Yobazlarla gericiler, onlar bizden daha zinde!
Halkçılıkla devletçilik: Anlatamam, çok hazin de...
Çoktan beri sahteciler, ağır çeker her vezinde!
Tek umut var, o da yalnız, Amerikan dövizinde!
Sorma Ata'm, halimizi, hal mi kaldı anlatacak...
Yata yata çok yorulduk, tatil yaptık, izindeyiz!
Hocamız var, hacımız var, uçan kuşa borcumuz var,
Geçeceğiz Avrupa'yı ama şimdi izindeyiz!
"Türk milleti çalışkandır". Biz de senin tezindeyiz,
Dinlenmekten yorulduk da, onun için izindeyiz!
İlerledik Ata'm öyle, şimdi görsen tanımazsın,
Arasan da bulamazsın, Amerikan tarzındayız,
Bugün değil, bu yıl değil, çoktan beri izindeyiz!
Hani, "Türk, öğün, çalış, güven" demiştin ya...
Biz ilkinde takılıp kaldık, çalışmaya zaman kalmadı.
Her sabah güne başlarken, "Türküm, doğruyum, çalışkanım"
Diye bağıran, geri ve tembel nesiller yetiştirdik.
O gün yazdıklarını, bugün ağza alamayacak haldeyiz.
Seni aşmaktan vazgeçtik, sana ulaşamıyoruz Ata'm.
Şu "izindekiler"in listesini bir görsen, inanamazsın Ata'm;
Kendini tanıyamazsın. Bağışla bizi... İzindeyiz Ata'm

Atatürkçüyüz deyip de başa gelenlerin ne kadar Atatürkçü olduklarını görüyoruz.Milleti sömürerek oyları topladılar hala öyle yapmaya devam ediyolar.Ben inanmıyorum ki bi Atatürkçü şimdiki hükümete oy versin.Ama kandırılmış ve sömürülmüş olanların başka inancı kalmadığında yapacakları şeyde budur.sen sesini çıkarma o sesini çıkarmasın onlarda Atatürk'e hakaret suç değildir diye yasa çıkartsın bu ülke sahipsiz değil arkadaşlar bakıyorum da şu forumda ne kadar boş iş varsa onlar konuşuluyor.yok msn hack miş yok crack miş serial miş.Memleket elden gidiyor memleket.uyanın arkadaşlar.Sesimizi duyuralım ama 2 saat sonra bu konudan eser kalmicak görüceksiniz çünkü o yürek kimsede yok elini taşın altına soksun.sölicek daha bi çok şeyim var ama şimdilik bu kadar yeter konu yürüsün sonra devam ederiz birbirimizle paylaşacağmız cok fazla şey var lütfen ilgi gösterelim.uzaktan bakıpta vay be adamlara bak neler yapıyolar diyerek olmaz.DUYARLILIK lazım...

atatürk köşesine taşındı ..

haklısın arkadasım keske herkes senın kadar duyarlı olsa ama sunu bılsın herkes bız osmanlı torunuyuz ve bunu kımse deıstıremez

ataturk e saygi duymayacak adam turkiyede yasamasin cunku turkiye ataturk un kendi elleriyle sehitlewrimizin kanlariyla tasla toprakla savasarak insa ettigi bir evdir bu evde hepimiz yasiyoruz ona saygi duyarak onn evinde kaliyoruz onn ekmegini yiyoruz daha doorusu onun sayasinde yiyoruz butun bunlara ramen ona saygi duymayacak kisi butun bunlari haketmeyen kisidir ve onun bu vatandan bu evden gitmesi lazimdir

bende warım bendeeeeee sonuna kadar yanındayım

Atamızı seviyoruz.Yaradınımıza tapıyoruz.(Ayırdına varamayanlar için, bir slogan benden)

baykal ve onun benzeri insanları gördükçe soğuduk..

yatalya' Alıntı:
baykal ve onun benzeri insanları gördükçe soğuduk..
(((yine siyaseti katıyorsunuz konuya!)))
kimden sogudun atatürk'ten mi?? sen sogu o sogusun ozamn gazi atatürk ün kurduu ülkede de yasama arkadasım! sogumadıın sıcak bulduun kim varsa git onun kurduu ülkeye mutlu mesut sıcaklıkla yasa..sevmesen bile saygıyı hak ediyor bu insan elini vicdanına koy? hadi türkiye zor durumda sende onun cesaretini göster?! tabi ülkesini kim ne kadr seviyorsa o kadr fedakarlık yapabilir? bi arkadasımız elini tasın altına koy demiş tamm koyalım ama tas deil kaya var önümüzde hiç bi bireyin tek basına kaldıramayacaı buyuklükte.. genclerimiz duyarsızlastırlıyor cahillestiriliyor özendirliyor! eskiler atatürkü biliyor seviyorda yeni nesil tanımıyor.. tanısmakta sıkıyor sanırım.. sizce niye?

kawwwal' Alıntı:
Atatürkçüyüz deyip de başa gelenlerin ne kadar Atatürkçü olduklarını görüyoruz.Milleti sömürerek oyları topladılar hala öyle yapmaya devam ediyolar.Ben inanmıyorum ki bi Atatürkçü şimdiki hükümete oy versin.Ama kandırılmış ve sömürülmüş olanların başka inancı kalmadığında yapacakları şeyde budur.

Sana katılmamak elde değil ama Atatürkçüyüm diye geçinip biz atatürkün partisiyiz diyenlerde bunlardan aşağı kalır değil bence en büyük zararıda onlar veriyor zaten kanunla nizamla olmuyor zaten hakaret eden ediyor eskidende vardı bundan sonrada olacak önemli olan onlarla mücadele edip yok etmek amaclarına ulaşmalarını engellemek yani bir kesmi suçlayarak ve bende varım demekle olmuyor bu işler..

bence önce insan ama dürüst insan bulacağız .. adam gibi adam bulacağız ... bu ülkeyi ona teslim edeceğiz yönetmesi için.. belki o zaman düzelir
şu anda bizi yönetmeye aday olanların içerisinde böyle biri yok ne zaman çıkar onuda bilemem çıktıktan sonra bozulurmu onu hiç bilemem.. allah büyük bekliyoruz

carettaist' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar çok üzüldüğüm bir şeyi paylaşmak istedim: Artık internetten belkide daha sonra alenen Atatürk'e hakaret etmek suç sayılmayacak:(
Değerli üyeler birer yrum yazarsanız hackhell topluluğunun ne kadar Atatürkçü olduğunu öğrenebiliriz: İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim
Not: Daha önce verildiyse özür dilerim böye bir konu bulamadım.

Nasıl yani bunu serbest bırakan bir kanun mu çıkıyor yoksa...?

meclis anayasa ve karma adalet komisyonunda internette işlenen suçlarla ilgili yasa tasarısı görüşüldü ve Atatürk'e hakaret suç olarak kabul edilmedi arkadaşım saygılar

bunun böle olacağı belliydi zaten bundan sonra biraz daha hız kazanacak bence Atatürk'e en ufak bir hakaret edene ben Türk demem. bu yasayı çıkaranlara lafım yok!!!

Arkadaşlar her gün ülke ekonomisinin çoğalcağına birazdaha geriliyor ve her geçen gün A.B.D'ye biraz daha borçlanıyoruz ve bunu yapanlarda Atatürkçüyüz diyenler millet'ten oy toplayıp yolumuza devam diyip şanlı Türkiye'nin üzerinde oyun oynayanlardır.(Üzgünüm ama gerçekler ortada :( )

şunuda eklemek istiyorum Atatürk'e laf atanların cezasını bir bir TÜRKLER tarafından kesilecektir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Geri