Hackhell'a Ufakta olsa bir katkınız olsun istermiydiniz?

DaRk_KnİgHt' Alıntı:
Lafımı olur yaa..HH den öğrendiklerim karşılığında..Bukadar küçük bişyi yapmak devede kulak kalır..
Lafı agzımdan aldın derler ya aynı işte ondan
Hackhell bana sanal dünyayi ögretti hatta daha fazlasi react0r kurmayan top olsun demiş kuran top olsun deseler bile yine kurarım :D

Hackhell e birazcık katkımız olacaksa ne mutlu bize..

Hemen indiriyorum ;)

Googleyı bile kurmadım sırf hackele artısı olsun die yuledım umarım buda diğerleri gibi site engelleme gibi işlere kalkışıp uğraştırmaz beni :=) kaspersky umarım exeyı silmemiştir :=) iyi reklam iyi para daha güzel hizmet :=)

38.gif

Yanlız kaspersky engelliyor güvenli bölgeye almak istiyorum ama programın exe sini bulamadım ??
Edit :

Hadi hayırlı olsun :D

bı exe dosyası yok dll lerden alıyor toolbar . Alttakı 3 dosya sanırım toolbar'ın dosyaları

C:\WINDOWS\system32\AlxTB1.dll
C:\WINDOWS\system32\AlxRes.dll
C:\WINDOWS\system32\AlxTB2.dll

Ayrıca adres duyarlılıgın ve prıntscreen ıcın tesekkurler ;)

Mozilla için indiremeyenlere:

Dosyayı farklı kaydet ten bilgisayara indirdikten sonra dosya menüsünden dosya aç a tıklayıp indirdiğiniz dosyayı seçin eklenti kurulacaktır...

daywalker emrahın dediği şekilde yap oluyor.....

inşallah siteyi en kısa sürede top10e sokarız...:goz:

hemen indirdim ama karspersky maalesef engelliyor. firefox için indirmek için farklı kaydet demek yetiyor. kurdum ama maalesef kullanamıyorum. neyse biraz daha deneyeceğim. hackhell'e az da katkımız olur bu şekilde.

firefox için olanda sorun var sanki... başlıksız sekme açıyor :saskin dark bi baksana...

edit... tamam farklı kaydet dememişdim :D tamamdır... yükledim :victory

bende kurulu zaten yaf :)

Eger bu konu bir paylaşım olsaydı ne bilem cok güzel bi program yada benzeri birşey olsaydi su an en aşağı 10 sayfa yorum olurdu...!!!

Hadi hayırlısı.. İnşallah daha iyi yerlere geliriz..

sömürü de bi yere kadar dimi ufak bi zuhurda da olsa faydamız olsun yükledim firefox için cok da kolay yüklenio

Dark_Angel' Alıntı:
taylank http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/searchstatus/searchstatus-1.18-fx+fl.xpi lınke sag tıklayıp farklı kaydet dıyıp denermısın bı.

Buarada duyarlı olan uyelerımıze tekrar tesekkurler bu hafta bu alexatoolbar'ı dogrulayacak yanı kurulu olup olmadıgını algılayacak bır bı eklentı yapmaya calısıcam eger becerebılırsem toolbar ı kullanan tum duyarlı hackhell dostlarını forumda ayrıcalıklar beklıyor olucak ;)

GErek yok bence...
Tarayıcısında böyle bir simge warsa demek ki kurulmuş =)

Geri