_-_FeTisH_-_
FoRuM FeTisHi
- Reaction score
- 0
Bi üstündeki üye yaptı arkadaşım...
YueMTaS' Alıntı:arkadaşlar yorumlarınızı okudum pankart benim tarafından yapılıp orda kaldırılmıştır... bütün arklarım bununla mı uuraştın die benimle dalga geçse bile ben haziran 2005 te buraya üye oldum daha sitede en fazla 500 kişi varken ben üye oldum paylaşım yaptım yeri geldi sömürdüm... 1 yılım geçti ve reklamını kanal d gibi türkiyede en çok izlenen bir kanalda en çok reyting alan programda okan bayulgene HACKHELL.COM dedirttirdim.. ve televizyonda pankartım hep göründü...
o pankartı yapmak için emek harcadım... lütfen kötü yorumlarla gelmeyin... şuanda sabah ezanı okunuo.... ve ben daha yeni geldim orda sıkış pıkış oturmaktan bacaklarımı hissetmiorum ve uykusuuzum...(bu nedenle yazımda bi yanlışlık varsa affola...) bu zmaana kadar hackhell e 2 isim kattım...bunlar SHOULDER ve FETİSH gibi biri spor ve adultta dieri ise yine sporda ve dier bütün konularda en öne çıkan isimler oldular...hep hackhell e bişe katmaya çalıştım ve şimdide reklamını yapmaya çalıştım.... orda hackhell in reklamını yapıcaıma kendim YueMTaS da yazabilirdim... ama HACKHELL yazarak gittim...bunu 1-2 hafta öncesinden haber vermiştim kimse ilgilenmedi....nese sağlık olsun biz yaptııımızla kalalım
lütfen EMEĞE SAYGI!!!
ayrıca: (pankartta biri bizi durdursun da yazılıydı ama onu okumadı... )
stallone' Alıntı:tbrr bende yaptım trt de ama göreninis kim.. tbrik bilem alamadık..