hackhell tv makinasında

yaw kimse kaydetmedimi yawww kanal d nin sitesindede yok şuan bölüm....tüh..

harbi ben düşündüm ama o sözden sonra öyle pğişman oldumki

birinde caps yada ufak bi video olsa ahh ahh super olcak.. bulent ersoyun bilem videosu var bunun yok :/

olmadıki yaw olmazki yaw tüh yaw video nerde yaw oldumu böle yaw

yuemtas bu anlamlı ve etkılı reklam ıcın tesekkurler, ınsallah kısmet olursa ıstanbul tayfası olarak bır ara hepbırlıkte toplanıp tv makınasını basarız =P

tebrikler yuemtas gurur duyuyoruz

doğru arkadaşlar bende gördüm,,,,,,,,

Dark_Angel' Alıntı:
yuemtas bu anlamlı ve etkılı reklam ıcın tesekkurler, ınsallah kısmet olursa ıstanbul tayfası olarak bır ara hepbırlıkte toplanıp tv makınasını basarız =P
walla maç yaptık istanbulda herkes postlarda gelicem gelicem bende wardım bensis olur mu gibi postlar yazdılar ama icraata gelince orda 13 kişi bile değildik

sanmıyorum yani ... :D:D

valla ellerine saglık tv makinasını izledim ama görmedim şöle bi caps filan varsa baksak

güzel bir hareket tebrik ederim :D

harbıden guzel bı hareket zaten arkadas 2-3 hafta once gıdıcegıne daır bı baslık acmıstıda ınsan bugun gene hatırlatırda hepımız ızlerdık ya unutuldu 2-3 once actıgın baslık ;) ama super bı hareket tebrik ediorum seni..

arkadaşlar hepinize teşekürler.... ben 1 defa anket ve 1 defada 3 haziranda gidiceimi kaydedebilenler kaydetsin.. die bi konu açmıştım ilgilenen olmadı o başka.... yaptık reklamı ama ilgilenilmedii için yakalanamadı... olsun bidaa gidip bidaa yaparız artık...

Dün gece gördüm çok hoşuma gitti. Kim yapmışsa sağolsun

Geri