valla deka®izma' Alıntı:selam arkadaşlar,bende programdan duyup üye oldum siteye:sigara:
ka®izma' Alıntı:selam arkadaşlar,bende programdan duyup üye oldum siteye:sigara:
RoKeT' Alıntı:Aslında Buyutulcek Bişey Yok Pankart Acanlari Okuyo X Bi Site Olsa Onuda Okicakti Program Baslarken Oluyo Bildigim Kadariyla Ama Üye Sayisinda Buyuk Bi Artiş Olur Buda HH İçin İyi Bişey )
RoKeT' Alıntı:Ilk önce başkalarinin yorumuna saygi duymayı ogrenceksın tmm mı ben burda yorum yapmişim bu beni alakadar eder +(kufur vs forum dişi bişey varsa bunu yonetimden üst düzey kişiler bildirir bana ama sen degil) sana bı acıklama yapmak zorunda degılım suan aslında ama yınede soylıyım ıster olumsuz konusurum ıster guzel bu benım fıkrım saygı duymasını ogrenceksın ! ve dalga gecer gibi falan da bı halim yok ben nasil başkalarinin yazilarina saygi gosteriyorum sende gosterceksin gostermiyosan susucaksin ...
Ilk önce başkalarinin yorumuna saygi duymayı ogrenceksın tmm mı ben burda yorum yapmişim bu beni alakadar eder +(kufur vs forum dişi bişey varsa bunu yonetimden üst düzey kişiler bildirir bana ama sen degil) sana bı acıklama yapmak zorunda degılım suan aslında ama yınede soylıyım ıster olumsuz konusurum ıster guzel bu benım fıkrım saygı duymasını ogrenceksın ! ve dalga gecer gibi falan da bı halim yok ben nasil başkalarinin yazilarina saygi gosteriyorum sende gosterceksin gostermiyosan susucaksin ...HoCuSPoCuS' Alıntı:ulem Bende Tv Capture Bolumune Capture Almak Icin Izliodum Baktim Hatun Yok Duzgun, Yani Hazir Modda Beklemiyorum Hackhell I Duydum Yetisemedim Kaydetcektim Tuhh Bea ;[[[[
EDIT: NE ZAMAN HACKHELL E ALAKALI BI KONU OLSA ORDASIN VE HEP OLUMSUZ KONUSUOSUN.. NE DEMEK BUYUTULCEK BISE DEGIL? INSANLARIN HEVESINI SEVINCINI YARIDA BIRAKMAYA HAKKIN YOK
+ BU SITENIN UYEYE IHTIYACI YOK DALGA GECER GIBI UYE SAYISI ARTAR DIYOSUN! BUNA BENZER BI KONUDA YINE BI YORUMUN VARDI..
HER SITENIN ADINI SOYLERSE ONLARDA ACSIN GIDIP PANKART BIZIM KIMSEYLE ALIP VEREMEDIGIMIZ MI VAR? NEYSE DOSTUM BEN YINE SIMDI YANLIS ANLASILIRIM ANLAYAN ANLADI BENIM NE DEMEK ISTEDIGIMI