HacKHeLL Knight Online Private Server - Açılsınmı ? [Anket]

Hackhell Pvp Server Açılsınmı ?

• Evet

Kullanılan: 80 86.0%
  • Hayır

Kullanılan: 13 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Server açılsın da , client upload yapmasanızda olur , yeterki olsun ... Yalnız bir konu var onu unutmamak lazım , k2network forum sitelerinde pw server konularını kapattırmış , dava açmış diyorlar onu bir araştır , bunları bilip yaparsanız daha iyi olur daha sonra kafanız ağrımasın ;)

Server açılsın da , client upload yapmasanızda olur , yeterki olsun ... Yalnız bir konu var onu unutmamak lazım , k2network forum sitelerinde pw server konularını kapattırmış , dava açmış diyorlar onu bir araştır , bunları bilip yaparsanız daha iyi olur daha sonra kafanız ağrımasın ;)

haberleri bile olmaz 1 pwp server tanıtım sitesi var orayı kapatsınlar da sonra gelip hh e karıssınlar :D

binlerce pvp server var...zaten serverin sitesini ayrı domainde filan acıcaz....
ihtimal cok düşük

oynarız açılsın hele come vs millet :D

Knight OnLine GüzeL Bir fikir

Metin2 Pw Acarsanız Bütün Metin2 OynayıcıLara Doluşur.

Metin2 Pw suana kadar TürkLerde AçıLmadı Ama Siz iLkLeri YapabiLirsiniz.

Olumlu Yazıyorum Tabikide....Oynuyan arkadaslar icin güzel ..Hellboy'a da tesekkürler. (;

Süper olur Uzun zamandır ko oynamıyorum ancak oynayanlara şayet acılcak olursa şimdiden iyi oyunlar

daha önce büyük çaplı private server kurmuş arkadaşlarımız varmı acaba?
bu konu daha önce yönetimde tartışıldı alican ın hollandadaki serverleri için düşünüldü
ama oyun kurulacağı ilk 1 ay 7/24 başında olmamız gerekecek
ki bu imkansız birşey
bence yönetimdeki arkadaşlarımızın bu konuda bilgisi olduğunu düşünmüyorum
ve yine tahmin ediyorum ki benden başka büyük çaplı server kuran yok..
eğer kendine güvenen ilgilenebilecek arkadaşlarımız varsa amenna olsun
ama çoluk çocukla bu iş yürümez bilginize.

Yönetimden Sayıdgımız İsimler Game Master ' lık ıcın gorevlı olcaktır buna bende dahil....

Adminsiz bu işlerin olmıycağının farkındayız....1 ay kadar içinde kendimin tanımış olduğu adminler aracılğı ile 1 süre içinde kendi data base ' imizi editliyip 0 orjinal Türkçe 1 oyun kurucağız....

Şimdilik GM alımları bu kadardır...ilerliyen zamanlarda ihtiyac durumunda alınıcaktır...

umarım yorum açıklıyıcı olmuştur ....

daha önce büyük çaplı private server kurmuş arkadaşlarımız varmı acaba?
bu konu daha önce yönetimde tartışıldı alican ın hollandadaki serverleri için düşünüldü
ama oyun kurulacağı ilk 1 ay 7/24 başında olmamız gerekecek
ki bu imkansız birşey
bence yönetimdeki arkadaşlarımızın bu konuda bilgisi olduğunu düşünmüyorum
ve yine tahmin ediyorum ki benden başka büyük çaplı server kuran yok..
eğer kendine güvenen ilgilenebilecek arkadaşlarımız varsa amenna olsun
ama çoluk çocukla bu iş yürümez bilginize.

vay sadrazamin sol da.. öhm naber lamagro. cok buyuk adamsin. USKO yu bile lamagro kurdu. 3 sene once agalar koxp nasil kurulur diyen adam $imdi gelmi$ buyuk capli server falan diyor. internet alemi bu adamim yalan parayla degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri