HacKHeLL Knight Online Private Server - Açılsınmı ? [Anket]

Hackhell Pvp Server Açılsınmı ?

• Evet

Kullanılan: 80 86.0%
  • Hayır

Kullanılan: 13 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Knight online cok farklı bi alan.Gerçekten çok çaba ve saglam bilgi birikim isteyen bir iş.Cs gibi deil acığı ve veledi cok olan bi oyun ben bilsem yapalım dicemde hiç anlamamki server kurulumu vs den anca gm lik yaparım.Eğer gercekten bu işi yapabilcek biri varsa ve yaparım diorsa bendende destek

kesinlikle açılmasın:Ghatta açan kişi sert dille uyarılsın:D

Yogun Konu Sabote Calısmalarına Ragmen

1 Hafta İçinde Serveri Açıyoruz... :)

Desteklerınız

Desteklerınız İçin Sağolun Arkadaşlar

DB Edit İşlemi Bittikten Sonra Server Özelliklerini Sizinle Paylaşıcağız

İyi oLdu İyi Dediğim gibi Ayın en yüksek NP kasanına Site içinde bi ÖdüL, ÖzeLLik veriLsin güzeL oLur

vay sadrazamin sol da.. öhm naber lamagro. cok buyuk adamsin. USKO yu bile lamagro kurdu. 3 sene once agalar koxp nasil kurulur diyen adam $imdi gelmi$ buyuk capli server falan diyor. internet alemi bu adamim yalan parayla degil.

:)

"nostalji

--------------------------------------------------------------------------------
hatirlarmisin lamagro senle bi ara amma kavga ederdik stoudamire idi ozamanlar nickim. ama seni tanidikca buyuk adam oldugunu ke$fettim. saygilarimla"
bu pm senden gelmişti dostum hatırlarsan =)
db den anlayan arkadaş yok diye tahmin ediyorum
bu konu sizin göremeyeceğiniz bir yerde halen açık duruyor
orada yardım edeceğimi yazmıştım ama kimseden bir ilgi göremedim.
sorun değil hayırlısı olsun ben mani değilim istesemde olamam
ama baştan uyarayım dedim.

oyunu coktan birakm. Ama HH ahalisiyle oynarim =)
[+]
Diger ozel serverler gibi 80'e kasmasi zor olmasin lutfen :D
Amac herkesin 80 lvl olup karsilikli savasmasi olsun. Item bollugu olsun vs.vs ornekler cogaltilabilir.

bence bu pvp server olayı çok iyi bi fikir. dünyada 10 milyon kişi bu oyunu oynuyor ise bu tartışmasız açılması gereken bi oyundur ben ce. hackhell olarak geç bile kalınmış bir konu. 4,5 sene usko oynadım hackhell böyle bi pvp açılsın yine oynarım:)

:)

"nostalji

--------------------------------------------------------------------------------
hatirlarmisin lamagro senle bi ara amma kavga ederdik stoudamire idi ozamanlar nickim. ama seni tanidikca buyuk adam oldugunu ke$fettim. saygilarimla"
bu pm senden gelmişti dostum hatırlarsan =)
db den anlayan arkadaş yok diye tahmin ediyorum
bu konu sizin göremeyeceğiniz bir yerde halen açık duruyor
orada yardım edeceğimi yazmıştım ama kimseden bir ilgi göremedim.
sorun değil hayırlısı olsun ben mani değilim istesemde olamam
ama baştan uyarayım dedim.

Lamagro DB Editliyebilen Birimisin ?

Çok güzel olur sitedeki aktif üye sayısını düşünürsek oyunda da bir hayli çok oyuncu olur bence açılsın

eskişehirin en buyuk cafesine pri ko kurmuş birine bu soru sorulabilirmi?
evet editleyebilirim hayırdır?

Knight Modları ve Kendi Aramızda Oyunun Nasıl Olucağı Konusunda Karar Kıldık....

DB'yi yapıcak olan adam çok var....elimizde şu anda 3-4 tane...adam var...amam işte HH'den değil ne olduğu belirsiz adamlar...hatta yapan bile var...DB

Ama Tüm Her Şey HH ' ye ait olursa buna DB editlemede dahil...

iyi olur DB yi istediğimiz şekilde editliyebilirmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri