HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

ikinci yarıya başlarken oyuna dahil oldu..kalemizde fazla pozisyon olmadı..

maç penaltılara kalınca kendini gösterdi =)

2 penaltı kurtardı..genç olması ilerisi için artı..

deli ibo'nun söylediğine göre çok iyi kaleciymiş..ben ibo'nun yalancısıyım =)

bu arada yuvaya hoşgeldiniz Kartallar..nasılsınız..

Ben Hayatımda BöLe Komedi Hakem Görmedım.. Maçın İçine Etti Adam..

Ayrıca Bu Korcan ıLe Ramazan Yemın Ederım ki 1 Tane Hakan Arıkan EtmezLer.. Ayrıca Nihat Artık Sana Sövmekten Bıktık Sen KazmaLık Yapmaktan Bıkmadın Ya Ne DıyeLım Sana Gerçi Diyecek Söz KaLmadıda Neyse.. Son CümLem İse HoLosko & DeLgado & Ferrari Çabuk Dönün Takıma Çabuk...

Mert Nihat hakkında ben senin gibi düşünmyorum, umutluyum ben ondan . BU gün biraz toprlanmış gördüm eminin ikinci yarı başlayınca daha da iyi olacak

İyi günler Kemal Abicim. yoktun ne zamandır gözlerimiz seni aradı ;)

Teşekkür ederim.İşlerim bu aralar çok yoğun.Onun için pek giremiyorum.Bütün arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

En sonunda Vitesse maçında Nihat ta bir ışık görmeye başladım.İnşallah iyi oyunu artarak devam eder.Beşiktaş ımıza şampiyonluk yolunda büyük katkılarda bulunur.Tek temennim bu.

Gençler de fena değildi. Yalnız yeni kaleci Hakan' dan daha iyi değil orası bi gerçek. Tabata ise bildiğimiz Tabata. Bu kamp süreci inşallah Bütün oyuncular için olumlu geçer.

selam Kartallar..

Nasılsınız bugün..? =)

Aleyküm selam. ben geldim burda mı yuva sakinleri?

yine bomba gibiyim Mami =)

bilardo liginde son iki maçımı almışım..

il birinciliği turnuvasında 48 kişi arasında ilk 16 ya kalmışım =)

dün Beşiktaş'ım kazanmış.. Allah'a çok şükür.. daha ne isterimki =)

ooh senden iyisi yok abi =)

Ben de Dün halısaha maçına gittim bi senedir ayağım topa değmiyodu. Şimdi her yanım ağrıyo, hamlamışım.

bacaklarındaki ağrılar için sana sıcak-soğuk yapmanı öneririm..

sıcak su tuttuktan sonra hemen soğuk su tut..15-20 kez tekrarla, inşallah daha iyi olursun..

soğuk suya dayanabilirsen vücuduna da uygulayabilirsin..

geçmiş olsun =)

Soğuk su mu? brrrr almıyım abi saol 2 gün daha çekmeye razıyım bu ağrıyı :)

ya hemen arkasından sıcak suyu bascaksın mami sende.. =)))

neyse abi ben bi banyoya giriyim denerim belki soğuk sıcak. iyi geceler abi. Allaha Emanet

Geri