HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

sende Allah'a emanet ol mami..tekrar geçmiş olsun..iyi bak kendine..

ah be kartal'ım keşke anlasaydım da o işten sana yardımcı olabilseydim.. =)

konunu okudum ama elim kolum bağlı..anlamıyorum pc'den..

Yine ben :) Banyoya girdim çıktım. dayanamadım Yuvaya döndüm =)

Günaydın Kemal Abi Sen nasılsın?

Beşiktaş'lıyım aklımı seveyim.....

BEŞİKTAŞK

o akşam öyle bi heves vardır ki içinde saatlerin bir an önce geçmesini istersin bir an önce uyumak ve bir an önce uyanmak ertesi güne...bilirsin o gün o haftanın en güzel günüdür her ne olursa olsun o günün değerini bozamaz... zaten başka hiçbir şeye yer ayrılmaz o gün bütün işler iptal edilir bütün randevular sallanır ve büyük bir istekle güne başlanır.. evden çıkmadan son hazırlıklar yapılır günün sonu için...en güzel formalar giyilir atkılar takılır kombineler cepte hazır... baska hiçbişey almak istemez insan yanına ne para ne telefon ne de manita resmi.... herşey BEŞİKTAŞ'TIR o gün... arkadaşların yanına gidilir yalnız gidilir ama sanki bin kişiymiş gibi yollarda beste söylenir tek başına iki farklı tribün olunur yolda...siyaaah der bi taraf bi taraf beyaaaaaz aslında iki tarafta Beşiktaaş der....yollar cabuk geçer giddilir renktaşların yanına tribünün sesi bi anda artar besteler çoşar renktaşlar çoşar yoldakiler duraktakiler çoşar...daha bi coşmuşsundur sende tabi herkes Beşiktaşlıdır o an binlerce kişi yürürsün semte aslında 5 veya 6 kişisindir en fazla... meşaleler yakılır besteler ateşlenir gelmişsindir semte ve binlerce renktaşla bütünleşirsin...stada akarsın gecenin sonuna doğru sonuç ne olur diye düşünmeksizin sevinmek için değil ibadet için gidersin mabede...ve girersin içeri başka bi dünyaya oraya kartal yüreklilerden başkası giremez o dünya başkadır herkese nasip olmaz...maç boyunca daha fazla yorulursun topçulardan daha fazla terlersin...onlar milyarlar dolarlar alırlar ama senin tek mutluluğun görevini yapmış olmaktır desteğini hissettirmiş olmandır puan değildir kupa değildir sevgidir aşktır...herşey biter o gün için.. artık sonuca göre devam eder hayatın ii sonuçsa diğer maça kadar her gün bayramdır.. kötü sonuçsa diğer maça kadar hergün zindandır ama bilirsinki siyahtır zindan beyazdır aydınlık sen sevinmek için sevmemişsindir o yüzden umutla beklersin aşkına kavuşacağın diğer günü.... SİYAHI YAŞARSIN BEYAZIN UMUDUYLA...!

alıntıdır................

S.a arkadaşLar nasıLsınız???

Oh oh Kartllar sardı burayı ne güzel =)

Zaten Beşiktaşlı olunmaz Doğulur =)

Geri