HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

harika bişey bu mami..

kopya yok bizde, üretiyoruz kardeşim işte..farkımız bu =)

Söz Bizde, Beste bizde taklit yok bizde,
Mevzuda Takmıyoruz Geri vitese ;)

2qapw8k.jpg

Kartal Yuvası.. Hackhell'in zirve noktası..

Selam Baba Kartallar.. =)

Nasılsınız..?

bomba gibiyim mami bombaa =)

bilardo liginde galibiyeti almışım babalar gibi..değmeyin keyfime.. =)

ufaktan bi griplerdeyim o kadar..herşey yolunda çok şükür.. =)

Tebrikler abi :D

ayrıca geçmiş olsun. hemen nane limon yap abi =)

taze sıkılmış portakal ve limon suyu kokteyli işe yaramaz mı mami.. =)

nane bizi bozmasın.. =)

Olur mu abi nane Limon hastalıkların alayına iyi gelir. Burnunu tıkıycan içicen =)

hiç sevmem nane limonu ama seni mi kırcam mami..

hakkınızı helal edin =)

Valla ben de sevmiyodum abi, alıştım sonra. Nane Limona alıştığımdan beri doktor yüzü görmedim :)
ha yok pardon gördüm. benim dayı oğlu doktor arada bi misafirliğe gelir :)

oo dayıoğlu doktor, sen kendini sağlama almışsın desene.. =)

bak bende bi terkip var grip için.. tat olarak nane limona kurban olsun, ama faydaya gelince zımba gibi yapıyor adamı.. =)

yaz bir kenara belki lazım olur..

1 çorba kaşığı nane
1 çorba kaşığı kekik
1 çorba kaşığı çörekotu

bunları 1 bardak sıcak suya at bırak demlensin (10dk)..içine de 1 adet aspirini ezip kat.. 2 dilimde limon at..

1 kahve fincanı elma sirkesi..iyykkk =)
1 kahve fincanı pekmezi karıştır iyice..

önceden demlemeye aldığın karışımla beraber hepsini büyük bir bardakta karıştır fondip yap =)

sonrada bana dua et.. =)

kartal yuvası, emine beder'in programına döndü yaa =)

Saol abi ben almıyım :)

Ha abi saç dökülmesine karşı bi ilaç var mı? :)

Kel kalıcam :crying:

valla mami bendede aynı sorun vardı..bioxcin şampuan aldım..dökülme baya bi azaldı..

şimdi kampanyalı zaten..3 adet 50 tl..önceden tanesi 25 tl'ye satılıyordu..bi dene istersen..

bioxin tek şampuan mı kullanıyosun abi. bi de onların tüp şeklinde olanları varmış o daha iyi diyolar. artık alıcam yaa. bilimsel bişey alıyım. herkes başka bişey diyo çünkü yok badem yağı, yok sarmısak, neymiş efendim İrandan bi ilaç geliyomuş. En iyisi Bioxin alıyım

bioxcin serum ( ampul içinde olan sıvı ) ileri boyuttaki saç dökülmeleri için mami..yani açık alanlar için.. =)

saça vurduktan sonra durulama yapmıyorsun..minimum 8 saat beklemen gerekiyor..

şampuan ise dökülmeler için..dökülmeyi durduruyor..günlük yada 2 günde bir kullanabilirsin..ben şampuanı tek kullanıyorum..

zaten şampuanı aldığında içinde küçük bir broşür var..orda hepsi yazılı..serumu, şampuanı nasıl kullanacağını yazmış adamlar..o kadar para veriyoruz, onu da yazsınlar dimi.. =)

Durdurmam lazım dökülmeyi yoksa evde kalıcam. ya da kellerden hoşlanan bi manita bulmam gerekecek :)

sen o manitayı bulana kadar eldekinden de olursun bu gidişle mami..=)

iyisimi bir an önce kullanmaya başla..hem seçeneğinde artar..sadece kellerden hoşlanan bir kitleye hitap etmezsin..=)

Abi herşey bi kenara Ben Kartalımı özledim ne başlıyo bu ligler?

bu ayın 22-23-24'de başlıyormuş..=)

hakkaten maçsız haftasonları hiç çekilmiyor..

Geri